سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با عرض سلام خدمت مسئول روابط عمومی
بنده قصد دارم اعضای کلاس های حفظ قرآن کریم مسجد محلمون رو در طرح حفظ موضوعی قرآن کریم راسخون شرکت دهم .
در صورت امکان تعدادی از نخسه های چاپی کتاب مذکور برای اینجانب ارسال فرمائید.
در ضمن بنده فاکتوری با شماره 14023 ثبت نموده ام که فکر می کنم تا کنون ارسال نگردیده است . اگر امکانش هست داخل این بسته ارسال نمائید.
پیروز و سربلند باشید
با سلام.
چند وقتیه که وقتی می خوام از راسخون پیامک بفرستم تا می خوام شماره رو وارد کنم ، صفحه می ره و فقط تو صفحه گوشه ی چپ باقی می مونه.مشکلش چیه؟
با عرض سلام خدمت مسئول روابط عمومی
بنده قصد دارم اعضای کلاس های حفظ قرآن کریم مسجد محلمون رو در طرح حفظ موضوعی قرآن کریم راسخون شرکت دهم .
در صورت امکان تعدادی از نخسه های چاپی کتاب مذکور برای اینجانب ارسال فرمائید.
در ضمن بنده فاکتوری با شماره 14023 ثبت نموده ام که فکر می کنم تا کنون ارسال نگردیده است . اگر امکانش هست داخل این بسته ارسال نمائید.
پیروز و سربلند باشید
با سلام و تشکر
فکر بسیار خوبی است. حتماً برایتان ارسال خوهیم نمود. ولی باید مشخصات نفرات را برای ما ابتدا ارسال کنید.
با سلام.
چند وقتیه که وقتی می خوام از راسخون پیامک بفرستم تا می خوام شماره رو وارد کنم ، صفحه می ره و فقط تو صفحه گوشه ی چپ باقی می مونه.مشکلش چیه؟
سلام
این مشکل فقط با مرورگر کروه نسخه جدید پیش می آید. در حال حاضر به نظر بنده از فایرفاکس یا نسخه قبلی کروم را استفاده کنید. در اولین فرصت مشکل از سوی واحد فنی نیز برطرف خواهد شد.
مسئول محترم روابط عمومی
باسلام واحترام
باتشکرازامکان جدید"صندوق پیام"راسخون می خواستم بعرض برسانم که هنگام مطالعه پیام ورودی طولانی زودپنجره بسته می شودمیشه ازطریق بخش نرم افزاری موضوع پیگیری شودومدت بیشتری رابه خواندن متن پیام دریافتی توسط کاربراختصاص دهید.باتشکر
با عرض سلام
اگه امکان داره میخواستم بدونم در دور چهارم ختم قران من ردیف چندم انتخاب کرده بودم و شامل چه ایاتی می شود
با سلام.
چه طوری می تونم با بخش نرم افزار راسخون در ارتباط باشم؟؟؟؟
با تشکّر.
با سلام وقبولي طاعات وعبادات شما در اين ماه مبارك وتشكر از برگزاري مسابقه هديه آسماني
دو درخواست از شما دارم اول اينكه تمام تصاوير مسابقه هديه آسماني را در يك فايل براي دانلود بگذاريد
دوم اينكه با توجه به سربرگ تصاوير هر روز مسابقه هديه آسماني كه نوشته سال پنجم از شما درخواست دارم كه
آرشيو 4 سال گذشته اين روزنامه قرآني را در صورت امكان براي دانلود بر روي سايت وزين خود قرار دهيد
با تشكر فراوان
سلام و قبولي طاعات شما
در تاپيك حفظ موضوعي قران روي لينك پي دي اف كه كليك مي كنم چيزي را نمي توان را دانلود كرد چرا؟ باتشكر
مسئول محترم روابط عمومی
باسلام واحترام
باتشکرازامکان جدید"صندوق پیام"راسخون می خواستم بعرض برسانم که هنگام مطالعه پیام ورودی طولانی زودپنجره بسته می شودمیشه ازطریق بخش نرم افزاری موضوع پیگیری شودومدت بیشتری رابه خواندن متن پیام دریافتی توسط کاربراختصاص دهید.باتشکر
با سلام و تشکر
کاربر گرامی، مشکلی از این بابت وجود ندارد.
سلام
آزمون در دو مرحله شفاهی و کتبی و زمان آن ، بهمن ماه می باشد. داوطلبان تا پیش از زمان آزمون فرصت برای ثبت نام دارند. اما هر چه زودتر ثبت نام نمائید، فرصت بیشتری جهت یادگیری و حفظ خواهید داشت.
با سلام.
چه طوری می تونم با بخش نرم افزار راسخون در ارتباط باشم؟؟؟؟
با تشکّر.
با سلام و تشکر
شما می توانید در ذیل نرم افزارهای آن بخش، نظرات خود را مطرح کنید و یا به ایمیل Info@rasekhoon.net ارسال نمائید.
سلام و قبولي طاعات شما
در تاپيك حفظ موضوعي قران روي لينك پي دي اف كه كليك مي كنم چيزي را نمي توان را دانلود كرد چرا؟ باتشكر
با سلام و تشکر
بر روی لینک کلیک راست کرده و گزینه Save Target As یا عبارت مشابه دیگر را انتخاب کنید. اگر از نرم افزارهای مدیریت دانلود مثل Internet Download Manager استفاده کنید، بهتر است.
با عرض سلام
اگه امکان داره میخواستم بدونم در دور چهارم ختم قران من ردیف چندم انتخاب کرده بودم و شامل چه ایاتی می شود
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
ردیف انتخابی شما به قرار زیر است:
|
183 |
صف(6-14)جمعه(1-11) |
با تشکر
موفق باشید