راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

arararararararararar کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 73
|

خيلي مسابقه ي جالب و با ارزشيه ... ولي من از بس برنده نشدم دارم دل سرد ميشم...!!!

masoud71 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 245
|

با سلام

جناب مسئول روابط عمومی پیش بینی های من چه شده در مسابقه هفته اول لیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  من نفر چهارم بودم که پیش بینی کرده بودم کو کجاست اسم من ؟ فرم من را لطفا همانطور که پاک کرده اید بیاورید این ظلمه در حق من یعنی چی آخه

سلام

دوست عزیز پیش بینی های ما که روز چهارشنبه جواب دادیم مطمئناً محفوظه و تنها آنها را غیر فعال کردند تا بعضی کاربران بتوانند پنجشنبه هم شرکت کنند و از طرفی ما هم نتوانیم ویرایشی داشته باشیم.

احتمالا فردا پست های ما هم فعال خواهند شد پس ناراحت نباشید

farzad_farzin05 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 43
|

با سلام

جناب مسئول روابط عمومی پیش بینی های من چه شده در مسابقه هفته اول لیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  من نفر چهارم بودم که پیش بینی کرده بودم کو کجاست اسم من ؟ فرم من را لطفا همانطور که پاک کرده اید بیاورید این ظلمه در حق من یعنی چی آخه

سلام

دوست عزیز پیش بینی های ما که روز چهارشنبه جواب دادیم مطمئناً محفوظه و تنها آنها را غیر فعال کردند تا بعضی کاربران بتوانند پنجشنبه هم شرکت کنند و از طرفی ما هم نتوانیم ویرایشی داشته باشیم.

احتمالا فردا پست های ما هم فعال خواهند شد پس ناراحت نباشید

ایول پس ممنونم

ahmad313 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 11
|

http://khamenei313.ir/post/267/

کلیپ تصویری سخنان علامه حسن زاده آملی پیرامون شب قدر

لطفا به چندرسانه ای اضافه کنید.التماس دعل

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام

مسابقات لیگ برتر امسال برگزار نمی شود؟؟!!

همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب

مسابقه پیش بینی نتایج بازی های هفته اول لیگ سیزدهم فوتبال جام خلیج فارس به علت عدم پاسخگویی مدیر محترم تالار ورزش، توسط روابط عمومی در لینک زیر بارگذاری گردید:

مسابقه پیش بینی هفته اول سیزدهمین لیگ فوتبال جام خلیج ...

با تشکر فراوان

|
|

با سلام

مطابق با فرمایش دوست عزیز "masoud71" بمنظور فراهم سازی امکان شرکت سایر کاربران د ر مسابقه پیش بینی هفته اول، پست های قبلی غیر فعال شده بود تا امکان ویرایش نداشته باشند.

هم اکنون پست های قبلی که در کل 8 مسابقه شرکت داده خواهند شد، فعال و در دسترس قرار گرفتند.

با تشکر

|
|

خيلي مسابقه ي جالب و با ارزشيه ... ولي من از بس برنده نشدم دارم دل سرد ميشم...!!!

با توجه به اینکه برندگان این مسابقه در دو حالت هفتگی و پایانی و بر اساس امتیاز انتخاب خواهند شد، به شرکت خود در مسابقه ادامه دهید، امیدواریم بزودی از برندگان باشید. همچنین همانگونه که می دانید، علاوه بر آشنایی نسبی با روال بازی های لیگ و کم و کیف تیم ها، شانس نیز در این مسابقه موثر است، امیدواریم ضریب شانس شما هم بالابرود.

منتظر حضورتان هستیم

با تشکر

موفق باشید و سلامت

|
|

با عرض سلام و خسته نباشید و  باآرزوی قبولی طاعات و عباداتتان

بنده در مسابقه پیش بینی دیدار نمادین تیم ملی فوتبال با تیم ملی جام جهانی ۹۸ برنده اعتبار حسنه شدم ولی هنوز به حساب کاربریم افزوده نشده است لطفا پیگیری کنید. بنده در مسابقه ی روزانه در چند ماه پیش نیز اعتبار حسنه برده بودم ولی آن نیز به حسابم واریز نشد لطفا بررسی کنید تا این بار هم مثل بار قبلی نشود.

با تشکر فراوان از زحماتتان

امتیاز حاصل از برنده شدن در مسابقات روزانه بصورت سیستمی و نه دستی به حساب کاربری اضافه می گردد، با این وجود و بر اساس فرمایش جنابعالی، کل سیستم امتیاز دهی مسابقات بررسی و آزمایش گردید اما مشکلی در آن مشاهده نشد.

روال مسابقاتی که در آنها شرکت کرده اید و وضعیت برنده شدنتان را پس از ورود به سایت از اینجا بررسی کنید.

موفق باشید

|
|

http://khamenei313.ir/post/267/

کلیپ تصویری سخنان علامه حسن زاده آملی پیرامون شب قدر

لطفا به چندرسانه ای اضافه کنید.التماس دعل

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با تشکر از مشارکت مسئولانه جنابعالی، موضوع به واحد چند رسانه ای ابلاغ گردید.

موفق و سلامت باشید

nazaninfatemeh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 81124
|

با سلام و خسته نباشید و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز

اسامی کاربران برتر تیرماه کی اعلام میشود؟

با تشکر

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

با سلام و خسته نباشید و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز

اسامی کاربران برتر تیرماه کی اعلام میشود؟

با تشکر

با سلام و تشکر و آرزوی قبولی نماز و روزه های شما

در حال جمع آوری و تنظیم آن ها هستیم. امیدواریم طی یکی دو روز آینده به اتمام برسد.

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|
با سلام و عرض ادب اون طرحي که بهتون گفتم(طرح تابستانه)گفتيد طرحي آماده کرده ايد.مي خواستم بدونم که کي اجرا مي شود.
ali_kamali کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 2116
|

با عرض سلام خدمت آقای کیانی و نجاران . عبادات و دعای های شما در این ماه قبول باشه دوستان .

خسته نباشد . بفرمائید که امضاء کاربران رو چه کسی تائید می کند ؟ 

|
|

نقل قول AliFanoodi 
با سلام و عرض ادب اون طرحي که بهتون گفتم(طرح تابستانه)گفتيد طرحي آماده کرده ايد.مي خواستم بدونم که کي اجرا مي شود.

مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
ان شاء ا... پس از ماه مبارک رمضان اجرا خواهد شد.
با تشکر موفق باشید

|
|

با عرض سلام خدمت آقای کیانی و نجاران . عبادات و دعای های شما در این ماه قبول باشه دوستان .

خسته نباشد . بفرمائید که امضاء کاربران رو چه کسی تائید می کند ؟ 

امیدواریم طاعات و عبادات جنابعالی مورد قبول حق تعالی واقع شده باشد.

تائید آواتار و امضاء کاربران توسط روابط عمومی انجام می شود، اگر موردی هست مطرح فرمائید.

با تشکر

موفق باشید