سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با سلام و عرض خسته نباشید :
در صورت امکان یک امکانی در ارسال به دوستان فراهم کنین که بشه به کاربران هم آدرس مطلب رو فرستاد.ما که آدرس ایمیل کسی رو نمی دونیم ولی می می خوایم که مطلبو بهش اطّلاع بدیم ، مجبوریم از طریق صندوق پیام این کارو بکنیم.خودتون این امکانو بذارین که آدرس مطلب به ایمیل و صندوق پیامش ارسال بشه.
با تشکّر.
باسلام وقبولی طاعات شما
یه پیشنهاددرموردامکان جدیدراسخون داشتم واون اینه که به ازای هرتاپیکی که به دوستانشان کاربران ارسال می نمایندامتیازی بصورت حسنه به آنهاتعلق گیرد.باتشکر
با سلام و تشکر
برای تاپیک ها این کار امکان پذیر نمی باشد. ولی برای قسمت "دعوت از دوستان" که هم اکنون درسایت وجود دارد، در آینده امتیازدهی نیز در نظر گرفته خواهد شد.
چه طور می تونیم بخش دعوت از دوستان رو پیدا کنیم؟
سلام
این قابلیت در چند قسمت از سایت فعال شده و به زودی برای همه بخش ها نیز قرار خواهد گرفت. برای مشاهده آموزش و نحوه استفاده به اینجا مراجعه کنید.
سلام.در مسابقه قرآنی رستاخیز شرکت میکنم.اما برنده نمیشم چرا؟
بنظرم طراح سوالات خودش هم جوابشون رو نمیدونه یا شاید هم ...
لطفا رسیدگی کنید
لطفا رسیدگی کنید
با سلام
با اجازه از مسئولین عزیز راسخون :
دوست عزیز تمامی سؤالات ار کتاب رستاخیز طرح شده اند و کاملاً صحیحند.اگر شما کتاب رستاخیز را ندارید یا آن را از فروشگاه خریداری نمایید و یا به مفهموم آیات اشاره توجّه نمایید و بعد گزینه ی صحیح را انتخاب نمایید.
قرعه کشی نیز از بین تمامی شرکت کنندگان در مسابقه انجام می گیرد.
با تشکّر.
سلام من 3دفعه در مسابقات روزانه برنده شدم یکبار هم نفر اول شدم نه امتیازاتم رو به حساب کاربریم ریختید نه هدیه ام روفرستادید.
لطفا رسیدگی کنید
با سلام
ما هر روز، پاسخ سوال روز قبل را به همراه برندگان اعلام می کنیم و شما می توانسد پاسخ صحیح را مشاهده کنید.
قرعه کشی به صورت تصادفی انجام می شود و اولویت برندگان با کاربرانی است که تاکنون برنده نشده اند.
سلام من 3دفعه در مسابقات روزانه برنده شدم یکبار هم نفر اول شدم نه امتیازاتم رو به حساب کاربریم ریختید نه هدیه ام روفرستادید.
با سلام
کاربر گرامی، امتیازات به صورت خودکار اضافه می شوند و امکان ندارد کاربری در مسابقه شرکت کند و برنده شود ولی امتیازی برای وی منظور نشود!
برای دریافت جایزه تان لازم است آدرس و مشخصات خود را طبق شرایط ارسال کنید. جهت اطلاع از نحوه دریافت جایزه به اینجا مراجعه نمائید.
سلام و عرض ادب و احترام جناب آقای کیانی . نماز و روزه شما قبول باشه
یک زحمتی دارم برای شما . در صندلی داغ نمی شه تشکر زد . انگار مشکلی پیش اومده لطفا برسی فرمائید .
ببخشید که مزاحم شدم . موفق پیروز و شاد باشید
با سلام
کاربر گرامی، امتیازات به صورت خودکار اضافه می شوند و امکان ندارد کاربری در مسابقه شرکت کند و برنده شود ولی امتیازی برای وی منظور نشود!
برای دریافت جایزه تان لازم است آدرس و مشخصات خود را طبق شرایط ارسال کنید. جهت اطلاع از نحوه دریافت جایزه به اینجا مراجعه نمائید.
سلام از همون جا فرستادنم اینجا چون بچم هی منو بهم پاس میدید مشخصاتم توی محیط کاربریم هست هیچ امتیازی هم برام منظور نشده مجبور شدم برای خرید از فروشگاه از از امتیازات مامان استفاده کنم البته بانظارت خودشون مامان کاربرطلایی 1 واز قدیمی هاست .
با سلام
سلام از همون جا فرستادنم اینجا چون بچم هی منو بهم پاس میدید مشخصاتم توی محیط کاربریم هست هیچ امتیازی هم برام منظور نشده مجبور شدم برای خرید از فروشگاه از از امتیازات مامان استفاده کنم البته بانظارت خودشون مامان کاربرطلایی 1 واز قدیمی هاست .
سلام
دوست عزیز این کار را همه برندگان جهت دریافت جایزه خود انجام داده اند و اسم دیگری ندارد! در صفحه مسابقات نیز تبلیغی با عنوان "نحوه دریافت جایزه" نوشته شده است.
لازم به ذکر است شما تاکنون 180 بار در مسابقات شرکت کرده اید که 3 بار از آن برنده خوش شانس بودید و امتیاز آن نیز به حساب کاربریتان اضافه شده است.
یک زحمتی دارم برای شما . در صندلی داغ نمی شه تشکر زد . انگار مشکلی پیش اومده لطفا برسی فرمائید .
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما کاربر عزیز
بنده همین الان آن را بررسی کردم و برای برخی از پست ها تشکر زدم. مشکلی نداشت. مورد زیر را بررسی کنید:
اگر بر روی عنوان یک پست کلیک کنید و آن را در صفحه جداگانه باز کنید، امکان زدن تشکر وجود ندارد. بعبارت دیگر در حالت نمایش گروهی پست ها در تاپیک، امکان تشکر وجود دارد.
با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما کاربر عزیز
بنده همین الان آن را بررسی کردم و برای برخی از پست ها تشکر زدم. مشکلی نداشت. مورد زیر را بررسی کنید:
اگر بر روی عنوان یک پست کلیک کنید و آن را در صفحه جداگانه باز کنید، امکان زدن تشکر وجود ندارد. بعبارت دیگر در حالت نمایش گروهی پست ها در تاپیک، امکان تشکر وجود دارد.
جناب کیانی از شما متشکرم . بله فرمایش شما درست است و تشکر شما در زیر پست ها دیدم . ولی هنوزم برای من این مشکل وجود داره . احتمال بخاطر کش سرور اینجاست . فردا امتحان میکنم . موفق باشید و تشکر میکنم اینقدر سریع جواب کاربرانتان رو می دهید
با عرض سلام و خسته نباشید و باآرزوی قبولی طاعات و عباداتتان
بنده در مسابقه پیش بینی دیدار نمادین تیم ملی فوتبال با تیم ملی جام جهانی ۹۸ برنده اعتبار حسنه شدم ولی هنوز به حساب کاربریم افزوده نشده است لطفا پیگیری کنید. بنده در مسابقه ی روزانه در چند ماه پیش نیز اعتبار حسنه برده بودم ولی آن نیز به حسابم واریز نشد لطفا بررسی کنید تا این بار هم مثل بار قبلی نشود.
با تشکر فراوان از زحماتتان
سلام
مسابقات لیگ برتر امسال برگزار نمی شود؟؟!!
با سلام
جناب مسئول روابط عمومی پیش بینی های من چه شده در مسابقه هفته اول لیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من نفر چهارم بودم که پیش بینی کرده بودم کو کجاست اسم من ؟ فرم من را لطفا همانطور که پاک کرده اید بیاورید این ظلمه در حق من یعنی چی آخه