سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با سلام و احترام و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
می خواستم بپرسم که میشه مثلاً دو کد تخفیف برای عکس پرینت رو به صورت همزمان وارد کرد، مثلاً دو کد تخفیف سی تایی رو وارد کرد و 60 عکس رو درخواست پرینت دارد یا نه هر کوپن به صورت جداگانه باید وارد بشه؟
سوال دوم اینکه اگر کوپن سی تایی رو وارد کردیم و 20 عکس رو چاپ کردیم اونوقت ده تای دیگه سوخته میشه و نمی شه دوباره ازش استفاده کرد؟
ممنون از پاسخگویی همیشگی شما
موفق باشید
با سلام و تشکر
هر نام کاربری فقط یک کد می تواند ثبت کند. پس در نتیجه نه به صورت همزمان و نه در آینده می توانید کد دیگری وارد کنید. اگر دارای دو کد هستید، می توانید تخفیف دوم را به یکی از دوستان یا آشنایان دهید.
در مورد سوال دوم، اعتبار چاپ 30 عکس برای شما محفوظ است و اگر حتی یک عکس سفارش دادید، مابقی را طی فاکتور بعد می توانید استفاده کنید. اما باتوجه به اینکه هزینه ای بابت پست و بسته بندی دریافت می شود (برای کسانی که حضوراً عکس های خود را دریافت نمی کنند) ، پیشنهاد می کنیم یکجا عکس های خود را برای چاپ سفارش دهید تا برای چاپ 30 عکس، فقط یک هزینه بسته بندی و پست بپردازید.
با عرض سلام
از 19 تیر تا حالا فقط مدارک ارسال میکنم (یاهو) میخوام بدانم رسیدند یا نه برای گرفنتن قاب شاسی پس چطور بفهمیم یا اصلاً قابل تحویل گرقتن است ؟؟!!
با آرزوی موفقیت
با عرض سلام و احترام و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
خواستم بدونم در تالارهایی که برای آنان مدیری مشخص نشده است آیا کابرهای برتر آن تالارها را خودتان مشخص می کنید ؟؟؟
با تشکر از زحماتتان
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
طاعات و عباداتتان مقبول درگاه ایزد منان
با توجه به مناسبت ماه رمضان در صورت صلاحدید تاپیک های زیر را در لینک پرخشی قرار دهید
با عرض سلام
از 19 تیر تا حالا فقط مدارک ارسال میکنم (یاهو) میخوام بدانم رسیدند یا نه برای گرفنتن قاب شاسی پس چطور بفهمیم یا اصلاً قابل تحویل گرقتن است ؟؟!!
با آرزوی موفقیت
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
پاسخ شما در تاپیک "انتقادات و پیشنهادات در مورد جوائز و مسابقات -1392" داده شده است. لطفا موضوعات و سئوالات خود را در تاپیک مرتبط ارسال و پیگیری فرمایید و از ارسال درخواست های تکراری خودداری نمایید.
با تشکر فراوان
با عرض سلام و احترام و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
خواستم بدونم در تالارهایی که برای آنان مدیری مشخص نشده است آیا کابرهای برتر آن تالارها را خودتان مشخص می کنید ؟؟؟
با تشکر از زحماتتان
کاربر گرامی و دوست محترم ضمن سلام و عرض ادب
تالار های فاقد مدیر توسط واحد نظارت روابط عمومی، مدیریت می شوند، بنابراین اعلام اسامی کاربران برتر آنها نیز توسط این و احد انجام می گیرد.
با تشکر فراوان
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
طاعات و عباداتتان مقبول درگاه ایزد منان
با توجه به مناسبت ماه رمضان در صورت صلاحدید تاپیک های زیر را در لینک پرخشی قرار دهید
مدیر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از زحمات ارزنده و مشارکت مسئولانه سرکار
ان شاء ا... از لینک های ارسالی در ساعات اداری فردا استفاده خواهد شد.
موفق باشید
باسلام وقبولی طاعات وعباداتتون
وباتشکرازامکان صندوق پیام راسخون
راستش روزگذشته یکی ازمدیران ازطریق ایمیل متوجه شدم که درصندوق پیام پیغامی گذاشته انداماوقتی به محیط کاربری ام مراجعه نمودم باکمال تعجب صندوق پیام صفربودوپیامی مشاهده نمیشه میشه این مشکلوازطریق مسئول بخش نرم افزاربررسی نمائید.باتشکر
راستش روزگذشته یکی ازمدیران ازطریق ایمیل متوجه شدم که درصندوق پیام پیغامی گذاشته انداماوقتی به محیط کاربری ام مراجعه نمودم باکمال تعجب صندوق پیام صفربودوپیامی مشاهده نمیشه میشه این مشکلوازطریق مسئول بخش نرم افزاربررسی نمائید.باتشکر
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.
دقیقاً همین اتفاق برای بنده هم افتاد!!!
منم پستی رو در همین خصوص در پل ارتباطی ارسال کردم. فکر کنم به خاطر مشکل سرور باشه.
امیدوارم مثل همیشه مسئولین رسیدگی فرمایند.
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم.
دقیقاً همین اتفاق برای بنده هم افتاد!!!
منم پستی رو در همین خصوص در پل ارتباطی ارسال کردم. فکر کنم به خاطر مشکل سرور باشه.
امیدوارم مثل همیشه مسئولین رسیدگی فرمایند.
با سلام و تشکر
دیروز جهت برطرف کردن برخی مشکلات سایت، چند مرتبه سرورها قطع و وصل شدند که ممکن است در این حین، پیام از دست رفته باشد و مشکل ایجاد شده نیز به همین دلیل باشد.
سلام ببخشید چه جوری باید به کاربر برنزی یا طلایی یا نقره ای تبدیل شد؟
سلام ببخشید چه جوری باید به کاربر برنزی یا طلایی یا نقره ای تبدیل شد؟
سلام و عرض ادب و احترام حضور شما کاربر گرامی
مطابق با جدول زیر ارتقاء سطح کاربری با کسب امتیاز انجام می گیرد:
| • کمتر از 100 امتیاز | |
| • کاربرانی با 1000 امتیاز | |
| • کاربرانی با 10000 امتیاز | |
| • کاربرانی با 20000 امتیاز | |
| • کاربرانی با 30000 امتیاز | |
| • کاربرانی با 40000 امتیاز | |
| • کاربرانی با 50000 امتیاز |
روش های کسب امتیاز در لینک زیر در دسترس است:
موفق و سلامت باشید
باسلام وقبولی طاعات شما
یه پیشنهاددرموردامکان جدیدراسخون داشتم واون اینه که به ازای هرتاپیکی که به دوستانشان کاربران ارسال می نمایندامتیازی بصورت حسنه به آنهاتعلق گیرد.باتشکر
باسلام وقبولی طاعات شما
یه پیشنهاددرموردامکان جدیدراسخون داشتم واون اینه که به ازای هرتاپیکی که به دوستانشان کاربران ارسال می نمایندامتیازی بصورت حسنه به آنهاتعلق گیرد.باتشکر
با سلام و تشکر
برای تاپیک ها این کار امکان پذیر نمی باشد. ولی برای قسمت "دعوت از دوستان" که هم اکنون درسایت وجود دارد، در آینده امتیازدهی نیز در نظر گرفته خواهد شد.
باسلام وقبولی طاعات شما
با سلام و تشکر
برای تاپیک ها این کار امکان پذیر نمی باشد. ولی برای قسمت "دعوت از دوستان" که هم اکنون درسایت وجود دارد، در آینده امتیازدهی نیز در نظر گرفته خواهد شد.
چه طور می تونیم بخش دعوت از دوستان رو پیدا کنیم؟