سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
چگونه باید مخاطبی به دفتذچه تلفن افزود
با اجازه آقای کیانی من جوابتونو میدم هر چند نباید دخالت کنم
در قسمت دفترچه تلفن، در بالای صفحه نواری با عنوان "اضافه کردن به لیست دفترچه تلفن" وجود دارد.
با سلام.تاپیک سوالات وبلاگا چی شد؟؟؟
با سلام.تاپیک سوالات وبلاگا چی شد؟؟؟
سلام
در ذیل تالار "مسئول روابط عمومی" ، تالاری با عنوان "مسئول انجمن ها و وبلاگ ها" ایجاد شده است.
سلام
در مورد ویژگی های مقاله و نحوه ارسال آن توضیح دهید
سلام آقاي كياني
يه سوال دارم! االبته از آقاي نجاران پرسيدم گفتن شما سرتون شلوغه. ولي من باز اينجا مي پرسم.
چرا شما و ديگر اعضاي موسسه مثل آقاي رفعت نيا و آقاي سرشوق و..... تو بحث صندلي داغ آقاي نجاران شركت نمي كنيد. بالاخره شما بيشتر با ايشون آشناييد و سوالاي داغ تري مي تونيد بپرسيد. 5 دقيقه وقت بگذاريد و چندتا سوال داغ داغ بپرسيد.
با تشكر
سلام
در مورد ویژگی های مقاله و نحوه ارسال آن توضیح دهید
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
در حال حاضر امکان ارسال مقاله برای سایت وجود ندارد. بدیهی است در صورت فعال شدن این بخش، اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.
با تشکر فراوان
موفق باشید
سلام آقاي كياني
يه سوال دارم! االبته از آقاي نجاران پرسيدم گفتن شما سرتون شلوغه. ولي من باز اينجا مي پرسم.
چرا شما و ديگر اعضاي موسسه مثل آقاي رفعت نيا و آقاي سرشوق و..... تو بحث صندلي داغ آقاي نجاران شركت نمي كنيد. بالاخره شما بيشتر با ايشون آشناييد و سوالاي داغ تري مي تونيد بپرسيد. 5 دقيقه وقت بگذاريد و چندتا سوال داغ داغ بپرسيد.
با تشكر
با سلام و تشکر
علت اصلی، مشغله زیاد کاریه. همچنین سوالات داغ را اغلب حضوراً می پرسیم! شاید به این خاطر است که کمتر در این محیط از همکاران سوال می پرسم. در هر صورت باشه اواخر هفته حتماً سوالات طرح خواهم کرد!
با سلام و خسته نباشید
جناب کیانی مشکل صندوق پیام بنده کماکان پابرجاست.اگه امکان دارد رسیدگی بفرمایید
با تشکر
با سلام. من تعهدنامه مربوط به پیامک و کپی شناسنامه رو فرستادم میخواستم بدونم که بدستتون رسیده یا نه؟
اگه رسیده کی فعال میشه؟
ممنون
با سلام و خسته نباشید
با تشکر
با سلام
در حال پیگیری هستم. حتماً این مشکل را برطرف خواهیم کرد.
با سلام. من تعهدنامه مربوط به پیامک و کپی شناسنامه رو فرستادم میخواستم بدونم که بدستتون رسیده یا نه؟
اگه رسیده کی فعال میشه؟
ممنون
سلام
به محض دریافت، در صورتی که مدارک ارسالی مشکلی نداشته باشد، فعال می شود. فردا صندوق پستی موسسه چک خواهد شد.
با سلام و خسته نباشید
با تشکر
با سلام
در حال پیگیری هستم. حتماً این مشکل را برطرف خواهیم کرد.
سلام خدمت جناب کیانی و عرض خسته نباشید
بنده انروز پستم مونده بود اخر صف اوردم اول صف که بررسی بشه ولی مثل اینکه دوباره رفت اخر صف
چون بنده هم کماکان مثل کاربر nazaninfatemeh مشکل صندوق پیام برطرف نشدهست
اگر قبول زحمت بفرمایید و بررسی فرمایید تشکر میکنم