سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
کـــــــمــ ک به رتبه سایت ، رتبــــــ ه زیر 100 سایت در ایـــــــــران از دست رفت !
لطفاً یه فکری کنید ؟ برای رفع بلاک چند رای نیاز است ؟
دلایل اصلی افت رتبه چیست ؟
با سپــــا س فراوان به امید برگشتن رتبه سایت به ...
با عرض سلام خدمت مدیران روابط عمومی . خسته نباشید .
من یک پیشنهاد دارم در صورت امکان اجرایی فرمائید.
شما در صفحه اصلی لینکی دارید که ارتباط با انجمن ها رو فراهم میکند.
وقتی روی انجمن ها کلیلک میکنیم . لیست تمام انجمن ها و تالار های مربوط ظاهر میشود . اما من حرفم راجب قسمتی است که آخرین ارسال ها اونجا رویت می شود و حرکت از سمت پایین به بالا دارد.
شما این امکان را فراهم نموده اید تا آخرین ارسال های کاربران به راحتی قابل رویت باشد. اینکار بسیار جالب و ارزشمند است .
در اتاق چت خیلی تبادل تایپیک می شود و این باعث میشه لینک چرخشی اخرین ارسال ها اختصاص پیدا کند به اتاق چت و خیلی زود همه اون چیزی که دیده میشه مختص اتاق چت است .
در حالیکه بعضی کاربران مطلبی رو ارسال میکنند که خیلی جالب است و چون لینک چرخشی اخرین ارسالی ها توسط اتاق چت سریع پر می شود ارسالی تاپیک های کاربران در سایر تالار ها دیگه قابل رویت نبوده و دسترسی به اون تایپیک ها آسان نیست .
اگر امکان داره شما در لینک چرخشی آخرین ارسالی انجمن ها یک روشی اتخاذ فرمائید تا مشکلی که مطرح کردم رفع گردد.
پیشا پیش از زحمات شما سپاسگزارم و موفق باشید مثل همیشه
این پست در صفحه 56 وجود دارد.
این مشکل واقعا می طلبد که زود تر پیگیری شود. آخه از بس اتاق چت زود زود صفحه رو پر میکنه .
دیدن تاپیک های ارسالی فکر میکنم مهم تر از پپست های اتاق چت باشه
با سلام لطفا مسئول فنی مشکل خرید اینجانب را برطرف نماید زیرا حدود یکسال است که در قسمت افزایش اعتبار ریالی تمام مراحل خرید را ادامه داده ولی موقع اتصال به درگاه وصل نشده و نهایتا با عوض کردن تمام مرورگرها پیغام (erorr ) میدهد که بشرح گزارش تصویری ذیل میباشد
جهت خرید از فروشگاه راسخون لازم است به میزان کافی اعتبار ریالی داشته باشید.
شما می توانید با وارد کردن مبلغ مورد نظر در این صفحه و تکمیل مراحل در درگاه پرداخت الکترونیکی بانک ملت، اعتبار ریالی خود را در سایت راسخون افزایش دهید.
این اعتبار پس از هر خرید به میزان مبلغ ریالی فاکتور شما، کسر شده و مابقی آن برای خریدهای بعدی ذخیره می گردد.
در صورتی که مطلب خاصی مد نظر دارید، می توانید آن را در قسمت توضیحات وارد کنید در غیر اینصورت آن را خالی بگذارید.
منتظر بمانید تا به سامانه پرداخت بانک ملت راهنمائی شوید.
Document Expired مرحله آخر ( erorr)
This document is no longer available.
The requested document is not available in Firefox's cache.As a security precaution, Firefox does not automatically re-request sensitive documents.Click Try Again to re-request the document from the website.
سلام
هدیه ویژه راسخون برای من خوب نیست بجای آن چیز دیگر یفرستید مثل نرم افزار- لباس ورزشی و------ دو بار کد تخفیف ارسال کردی در صندوق پیام خودم یکی انجامش کردم و دیگری خیر
ببخشید اگر سوالی بد بود
سلام / اعتراض دارم
چرا کاربران در چت کارمیکنند بداخلاق هستند جواب سلام من بصورت منفی برخورد میکند
مگر انسان اشتباه نمی کنه با ایشون دعوا ندارم اصلاً نمیخوام جواب بدهند در قسمت چت تقریباً
یک هفته فقط حرف زشت برای من میگویند اگرمسئله مهمی نیست بذارید تعطیل کنیم راسخون
روابط عمومی اول و آخر این حرفا میگم بیشتر توجه کنید.
با سلام
از جناب نجاران و کیانی عذر خواهی میکنم
کاربر گرامی کت کت بچه های اتاق چت با شما هچ مشکلی نداشته اند
من فکر میکنم شما معنی بعضی ازکلات را نمیدانید و یا خوب متوجه حرف دوستان نمیشوید و برایتان سو تفاهم پیش میاید
کسی تا به حال نه به شما توهینی کرده و نه حرف بدی زده
قانون اتاق چت بدین گونه است که در جواب سلام تشکر میزنند
شما چرا ناراحت میشوید
کمی صبور باشید و و سطح توقعتان را پایین بیاوید
با همه دوست باشید و احترام یکدیگر را نگه دارید
پست دوستان را با دقت بخوانید
کجاست حرف بدی گفتم نشان بدهید تا ببینیم کی مقصر است
امروز یک پست زدم در چت فقط سلام کردن بود ویکی از کاربران چه جوابی داد خوندی یا نه من میگم
تو دنبال دردسرین و مزاحم همین بود اینطور با من رفتار میکنند کار خوبی نیست قبلاً هیچی نگفتم ؟؟!!
تجزیه و تحلیل میخواد کاربر عزیز طهمورث باید بررسی شود کی دنبال مشکلات و همیشه حرفای بد میزنه
خیلی حرف دارم اول داستان این مسئله چی میشود/
کاربر کت کت الان شما حرف من اشتباه فهمیدید
من نگفتم شما حرف بدی زدی
میگن بچه های اتاق چت به شما حرف بدی نزدن و با شما مشکلی ندارن
شما حرف بچه ها رو متوجه نشدی
الان همه پست های اخیر خوندم بعضی از حرفا از خودشون میگن و عین یک کتاب برای من ساختند
من اینطوری خواستم کاربران بزرگوار و محترمانه من فقط از جواب سلام کردن ناراحتم ولازم نیست
سه صفحه بصورت انشاء بنویسید به خدا قسم من مشکلی ندارم با دوستان پس چرا این رفتارشون
درست نمیشه / واقعاً تعجب می کنم ..........
با آرزوی موفقیت
قبل از اینکه نام کاربریم غیر فعال کنید یه چند دقیقه با من گفتگو کنید در چت میخوام اخلاقم نشان بدهم
موفق باشید
جناب کیانی
باسلام وعرض ادب
آیاوقتی که می خواهیم به کاربری تذکربدهیم درموردخلاف زدن پستشون بایددرقسمت گزارش تخلف شرح دهیم یاجواب پست ایشان رابدهیم ؟وایابایدپس ازگزارش پستوحذف کردیاخیر؟باتشکر
مسئول محترم روابط عمومی راسخون
باسلام واحترام
بدلیل فراموشی رمزایمیل معرفی شده به آن پرتال محترم اینجانب ایمیل ارتباطی دیگری معرفی نمودم خواهشمندم نسبت به تاییدامضاء ازطریق مسئول مربوطه اقدام گردد.باتشکر
کـــــــمــ ک به رتبه سایت ، رتبــــــ ه زیر 100 سایت در ایـــــــــران از دست رفت !
لطفاً یه فکری کنید ؟ برای رفع بلاک چند رای نیاز است ؟
دلایل اصلی افت رتبه چیست ؟
با سپــــا س فراوان به امید برگشتن رتبه سایت به ...
سلام
از اینکه وضعیت و رتبه سایت را بررسی می کنید و پیگیر علت افت و افزایش رتبه هستید، از شما تشکر می کنم.
دلیل اصلی افزایش رتبه، بلاک شدن توسط آنتی ویروس Nod است. رایزنی هایی برای حل این مشکل شده و شرکت Eset نیز اعلام آمادگی کرده و امیدواریم هرچه زودتر این مشکل برطرف شود تا همه کاربران به راحتی قادر به مشاهده سایت باشند.
1.چرا پست ها دیر تایید میشوند ؟
2. دلیل کم و زیاد پست ها یا امتیاز ؟
3.چرا سایت راسخون از نظربارگیری همیشه سنگین است ؟
روابط عمومی --- یا علی
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
1-گاها به علت حجم انبوه مطالب ارسالی، فرآیند تائید پست ها با تاخیر مواجه می شود، لازم به ذکر است تمامی تلاش خود را در سرعت بخشیدن به این فرآیند انجام خواهیم داد.
2-منظورتان را متوجه نشدیم.
3-تمهیدات فنی بسیاری از لخاظ سخت افزاری و نرم افزاری جهت بهینه سازی سرعت سایت انجام شده و هم اکنون نیز در حال انجام است بگونه ای که سرعت سایت در صورت کیفیت نسبی ارتباط شما با اینترنت در وضعیت پایدار و ماسبی قرار دارد.
موفق باشید
سلام
2- اول پست ها را تایید میشوند و بعد ازآن اگر نگاه کنم به پست های انجمن کم شده .... منظورم همینه و اگر واضح نیست بیشتر توضیح می دهم.
با سلام
برخی تخلفات پس از تائید پست ها مشخص شده و در آن صورت پست حذف می گردد. برخی پست ها مثل پست های سلام و علیک و کوتاه اتاق چت، در پایان روز یا پس از چند روز توسط مدیر محترم تالار حذف می گردد و برخی دیگر از پست ها با نظر مدیران محترم تالار ها به علت مغایرت با قوانین و برنامه ریزی های آن تالار ها حذف می گردد.
به هر جهت، هیچ پستی بدون علت حذف نمی گردد.
موفق باشید
با عرض سلام خدمت مدیران روابط عمومی . خسته نباشید .
من یک پیشنهاد دارم در صورت امکان اجرایی فرمائید.
شما در صفحه اصلی لینکی دارید که ارتباط با انجمن ها رو فراهم میکند.
وقتی روی انجمن ها کلیلک میکنیم . لیست تمام انجمن ها و تالار های مربوط ظاهر میشود . اما من حرفم راجب قسمتی است که آخرین ارسال ها اونجا رویت می شود و حرکت از سمت پایین به بالا دارد.
شما این امکان را فراهم نموده اید تا آخرین ارسال های کاربران به راحتی قابل رویت باشد. اینکار بسیار جالب و ارزشمند است .
در اتاق چت خیلی تبادل تایپیک می شود و این باعث میشه لینک چرخشی اخرین ارسال ها اختصاص پیدا کند به اتاق چت و خیلی زود همه اون چیزی که دیده میشه مختص اتاق چت است .
در حالیکه بعضی کاربران مطلبی رو ارسال میکنند که خیلی جالب است و چون لینک چرخشی اخرین ارسالی ها توسط اتاق چت سریع پر می شود ارسالی تاپیک های کاربران در سایر تالار ها دیگه قابل رویت نبوده و دسترسی به اون تایپیک ها آسان نیست .
اگر امکان داره شما در لینک چرخشی آخرین ارسالی انجمن ها یک روشی اتخاذ فرمائید تا مشکلی که مطرح کردم رفع گردد.
پیشا پیش از زحمات شما سپاسگزارم و موفق باشید مثل همیشه
این پست در صفحه 56 وجود دارد.
این مشکل واقعا می طلبد که زود تر پیگیری شود. آخه از بس اتاق چت زود زود صفحه رو پر میکنه .
دیدن تاپیک های ارسالی فکر میکنم مهم تر از پپست های اتاق چت باشه
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
در حال پیگیری موضوع هستیم و امیدواریم بزودی این مشکل رفع گردد.
با تشکر فراوان
موفق و سلامت باشید