سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
تبصره 3) کاربران شرکت کننده در طرح الزاما باید در سطح تحصیلی دانش آموز مقطع دبیرستان به بالا باشند. (سن 15 سال به بالا
من سال دیگهمی رم دبیرستان یعنی ننمی تونم بیام
---------------------------------------------------------------------------------
http://rasekhoon.net/forum/post/show/532462/1328280/
سلام اگه می شه این پست و پست زیریو حذف کنید.
سلام چرا در قسمت جشنواره عكس آثار كاربران ديده نمي شود؟
سلام
میخوام آموزش نرم افزار با لینک دانلود در انجمن اگر پست جدید کلیک کنم وبعدش چکار کنم کسی هست به من بگه /ممنون
تبصره 3) کاربران شرکت کننده در طرح الزاما باید در سطح تحصیلی دانش آموز مقطع دبیرستان به بالا باشند. (سن 15 سال به بالا
---------------------------------------------------------------------------------
کاربر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
مطابق با دستورالعمل مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان، حداقل سطح تحصیلات شرکت کنندگان در طرح بها، الزاما مقطع متوسطه می باشد، لذا از شرکت شما در طرح معذوریم، اما با توجه به استمرار برگزاری طرح بها، می توانید در دوره های آتی شرکت فرمائید.
-پست ارسالی شما در تاپیک مشاعره که منطبق بر قوانین مشاعره نبود، حذف گردید.
با تشکر فراوان
سلام چرا در قسمت جشنواره عكس آثار كاربران ديده نمي شود؟
کاربر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب و احترام
مشکلی در این ارتباط مشاهده نشد، احتمالا مشکل از جانب اتصال اینترنتی شما و سرعت کم آن می باشد، با ورود به تاپیک اندکی تامل فرمائید تا تصاویر در مرورگر شما بارگذاری شود.
موفق و سلامت باشید
سلام
میخوام آموزش نرم افزار با لینک دانلود در انجمن اگر پست جدید کلیک کنم وبعدش چکار کنم کسی هست به من بگه /ممنون
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام
خواهشمندیم به جمله بندی و ساختار ادبیات مطالب ارسالی توجه بیشتری داشته باشید.
پس از ایجاد پست جدید، توضیحاتی از مطلب مورد نظر تایپ یا کپی نمائید و در انتها بمنظور درج هر نوع لینکی از قبیل لینک دانلود یا تصاویر، لازمست تصویر یا فایل مورد نظر جهت نمایش و دانلود را در یک آپلودسنتر معتبر بارگذاری(آپلود) کرده و آدرس آن را در پست ارسالی درج نمائید. همچنین امکان کپی نمودن لینک های دانلود و تصاویر از سایت های دیگر و چسباندن(Paste) در پست ارسالی وجود دارد.
اطلاعات تکمیلی را در لینک زیر مطالعه نمائید:
آموزش قرار دادن پست در انجمنهای راسخون
با تشکر
با سلام و خسته نباشید.
گویا بخش فیض آنلاین مشکلی دارد!
خواهشمندم رسیدگی فرمایید.
با سلام و خسته نباشید.
با سلام و تشکر
دقیقا چه مشکلی دارد؟
با سلام و خسته نباشید.
با سلام و تشکر
دقیقا چه مشکلی دارد؟
کلاً صفحه مربو.طه باز نمیشه.
کاربر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
مطابق با دستورالعمل مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان اصفهان، حداقل سطح تحصیلات شرکت کنندگان در طرح بها، الزاما مقطع متوسطه می باشد، لذا از شرکت شما در طرح معذوریم، اما با توجه به استمرار برگزاری طرح بها، می توانید در دوره های آتی شرکت فرمائید.
-پست ارسالی شما در تاپیک مشاعره که منطبق بر قوانین مشاعره نبود، حذف گردید.
با تشکر فراوان
با سلام.من اون پستی که زدم می خواستم توی تاپیک دیگه ای بزنم چون همه ی تاپیک ها باز بودند اشتباه زدند.ولی آیا من که سال دیگه به دبیرستان می روم نمی تونم ثبت نام کنم؟چون اگه این طوری باشه من باید از مهر به بعد در این طرح ثبت نام کنم و ممکن است طرح دوباره برگزار نشود.
سلام آقای رضا جمشیدکیانی
باتشکر فراوان از زحمات برادر عزیزمان آقای جمشید کیانی
سلام
من یه مدت هست که فرم تعهد فعال سازی پیامک را برای شما پست کرده ام
آیا فرم به دست شما رسیده ؟
سلام
چرا اسامی برندگان مسابقه روزانه راسخون خیلی دیر اعلام میشن؟
چرا اهداء جوایز روزانه راسخون عوض نمی کنید؟
با سلام و خسته نباشید.
با سلام و تشکر
دقیقا چه مشکلی دارد؟
کلاً صفحه مربو.طه باز نمیشه.
سلام
هم روز گذشته و هم امروز بررسی کردیم. مشکلی مشاهده نشد.