سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام خسته نباشید. من 100 هزار حسنه داشتم اما الان اومدم دیدم کلاً 140 تا مونده . بقیه چی شده؟
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
جنابعالی کلا 74 مرتبه در مسابقات راسخون شرکت نموده اید و یک مرتبه برنده شده اید و این در حالی است که تعداد برنده شدن شما در مسابقات 100 بار ثبت شده است، لذا به علت خطای سیستمی ذکر شده، امتیاز برنده شدن در 80 مسابقه معادل با 16000 امتیاز از حساب کاربری شما کسر شده است.
موفق باشید
سلام
من در یک مسابقه شما که جایزه 20 هزار امتیازی داشت رتبه آوردم و هیچ اطلاعی در مورد اینکه چطور سیستم شما 100 بار بنده را در مسابقه برنده اعلام کرده ندارم. لطفاً مسابقه ای که برنده شدم را چک کنید تا متوجه شوید
با سلام و عرض ادب
پس از لاگین کردن در سایت، به آدرس ذیل بروید و در لیست مسابقاتی که شرکت کرده اید، روی مسابقه مورد نظرتان کلیک کرده تا صفحه آن مسابقه باز شود، سپس آدرس موجود در نوار آدرس مرورگر را برای ما ارسال نمائید تا بررسی گردد:
موفق باشید
با سلام و خسته نباشید
میخواستم یک درخواستی از شما بکنم و ان اینکه اگر امکان دارد یک امکانی در سیستم صندوق پیام ایجاد کنید که پیام هایی که ارسال میشوند هم نمایش داده شود.با تشکر
سلام و عرض ادب و خسته نباشيد.
در رابطه با جوابي كه به كاربر قبلي داديد! در مديريت قسمت مسابقات فقط 20 مسابقه آخري كه هركاربر شركت كرده مشخص است و همه مسابقات قابل رؤيت نيست.
من الان در صفحه مسابقات خودم هيچ كدام از مسابقاتي كه برنده شدم ديده نميشن. ولي نوشته 6 بار. البته همه حسنه بوده كه واريز شده به حساب كاربري من.
فقط در مورد كاربر مذكور كه گفتيد آدرس مسابقه رو ارسال كنه گفتم كه دسترسي به مسابقه مذكور از اين طريق ممكن نيست. و بايد به قسمت مسابقات برن و همه مسابقات رو تك تك بررسي كنن كه بدونن كدوم مسابقه برنده شده بودن. البته اگر 20 بار در مسابقه شركت كرده باشند اين احتمال وجود داره كه بتونن راحت پيدا كنند مسابقه مورد نظر رو
با تشكر فراوان
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم ببینم میشه هدیه ویژه راسخون که همون 30 عکس مجانی می باشد رو تبدیل به امتیاز کرد.باتشکر
با سلام قاب شاسی روز 3 تیر ولادت امام زمان چی هستش؟
با عرض سلام و خسته نباشید
میخواستم ببینم میشه هدیه ویژه راسخون که همون 30 عکس مجانی می باشد رو تبدیل به امتیاز کرد.باتشکر
با سلام و تشکر
متأسفانه این کار امکان پذیر نمی باشد.
با سلام قاب شاسی روز 3 تیر ولادت امام زمان چی هستش؟
با سلام
نمونه این قاب ها را در قسمت فروشگاه می توانید مشاهده کنید.
http://www.rasekhoon.net/product/2857
قاب هایی که با قیمت 90000 ریال عرضه شده اند، جایزه مسابقه روزانه است. هر کدام که مد نظر داشتید را به ایمیل مسابقات اعلام کنید
با سلام و عرض ادب ،
جوایز این ماه راسخون از نظر شخصی من بد بود ! ، الان شما یه کد تخفیف می دهید و ما اون رو به سایت می دهید ! سایت هم 30 عکس را برای ما مجانی می کند ( خب تا اینجا خوبه)
الان من باید 5500 تومان پول پست و بسته بندی را پرداخت کنم ( خب اینم مبلغ زیادی نیست ) ، در حال حاضر قیمت هر عکس 10*15 براق 400 تومان می باشد یعنی برای 30 عکس باید به طور معمول 12 هزار تومان پول داد ، یعنی این کدی که در اختیار کاربران قرار می گیرد چیزی در حدود 6500 برایشان تخفیف می گیرد ولی به نظر شما چند درصد کاربران حاضر هستند عکس های شخصی خود را در این سایت آپلود کنند ؟ بله این سایت دارای نشان اعتماد الکترونیک هست ولی آیا باز هم این نشان می تواند کاربران را ترقیب به آپلود عکس های خانوادگی شان کند ؟ درصد اندکی ...
شاید بگویید خب عکس شخصی آپلود نشود ولیکن عکس یک منظره در سایز 10*15 به چه کار کاربران می آید
خواهشمند است قبل از انتخاب چنین جوایزی کمی تفکر نمایید !
بازم تشکر ، آن چه گفته شد نظری شخصی بود !
با سلام و عرض ادب ،
جوایز این ماه راسخون از نظر شخصی من بد بود ! ، الان شما یه کد تخفیف می دهید و ما اون رو به سایت می دهید ! سایت هم 30 عکس را برای ما مجانی می کند ( خب تا اینجا خوبه)
الان من باید 5500 تومان پول پست و بسته بندی را پرداخت کنم ( خب اینم مبلغ زیادی نیست ) ، در حال حاضر قیمت هر عکس 10*15 براق 400 تومان می باشد یعنی برای 30 عکس باید به طور معمول 12 هزار تومان پول داد ، یعنی این کدی که در اختیار کاربران قرار می گیرد چیزی در حدود 6500 برایشان تخفیف می گیرد ولی به نظر شما چند درصد کاربران حاضر هستند عکس های شخصی خود را در این سایت آپلود کنند ؟ بله این سایت دارای نشان اعتماد الکترونیک هست ولی آیا باز هم این نشان می تواند کاربران را ترقیب به آپلود عکس های خانوادگی شان کند ؟ درصد اندکی ...
شاید بگویید خب عکس شخصی آپلود نشود ولیکن عکس یک منظره در سایز 10*15 به چه کار کاربران می آید
خواهشمند است قبل از انتخاب چنین جوایزی کمی تفکر نمایید !
بازم تشکر ، آن چه گفته شد نظری شخصی بود !
با سلام
نظر شما کاملاً محترم و شخصی است.
کد تخفیف دقیقاً 13200 تومان ارزش ریالی دارد که شما نباید هزینه پستی را از آن کسر می کردید. چون از هر سایتی که شما خرید داشته باشید یا هدیه دریافت کنید، هزینه پست را باید بپردازید. خیلی از سایت های بزرگ و معروفی که بنده و شما هم خوب آن را می شناسید، برای کاربران خود به دنبال چنین تخفیفی بوده و هستند که موفق به دریافت آن نشدند.
اینکه بگوییم عکس منظره و طبیعت به چه درد کاربر می خورد نیز یک عقیده شخصی است. هزاران موضوع عکس داریم که یکی از آن ها خانوادگی است، یکی دیگر منظره و طبیعت است، اما بازهم موضوعات جالب و مختلفی برای چاپ داریم.
متأسفانه شما دقت نکردید که این یک هدیه است و نه جایزه و هیچ وقت در مورد هدیه و حتی جایزه نیز انتقاد نمی کنند چون بابت آن هزینه ای دریافت نمی شود و از طرفی اجبار در کار نیست.
بنده مشتاقانه نظرات و انتقادات کاربران را می شنوم و از آن استقبال می کنم.
موفق باشید
سلام آقاي كياني.
هديه شما بسيار هم خوب است. البته براي كسي كه بخواد ازش استفاده كنه.
منتهي فكر مي كنم دليل اصلي ايرادي كه بسياري از دوستان مي گيرند اين باشه كه جوايز كاربران برتر و جوايزي كه قرار بود به ديگر كاربران داده شود حذف و اين هديه جايگزين آن شده است. اگه اين هديه در كنار جوايز ماهانه كاربران بود بسيار طرفدار هم پيدا مي كرد. ولي خب حتما دلايلي براي حذف جوايز وجود دارد كه من و ديگر كاربران از آن بي اطلاعيم.
به نظر من مسئولين سايت هم براي دريافت اين هديه زحمت زيادي كشيدند و من به نوبه خودم از همه تشكر مي كنم.
موفق و مؤيد باشيد.
با سلام
کد تخفیف دقیقاً 13200 تومان ارزش ریالی دارد که شما نباید هزینه پستی را از آن کسر می کردید. چون از هر سایتی که شما خرید داشته باشید یا هدیه دریافت کنید، هزینه پست را باید بپردازید. خیلی از سایت های بزرگ و معروفی که بنده و شما هم خوب آن را می شناسید، برای کاربران خود به دنبال چنین تخفیفی بوده و هستند که موفق به دریافت آن نشدند.
اینکه بگوییم عکس منظره و طبیعت به چه درد کاربر می خورد نیز یک عقیده شخصی است. هزاران موضوع عکس داریم که یکی از آن ها خانوادگی است، یکی دیگر منظره و طبیعت است، اما بازهم موضوعات جالب و مختلفی برای چاپ داریم.
متأسفانه شما دقت نکردید که این یک هدیه است و نه جایزه و هیچ وقت در مورد هدیه و حتی جایزه نیز انتقاد نمی کنند چون بابت آن هزینه ای دریافت نمی شود و از طرفی اجبار در کار نیست.
موفق باشید
جناب کیانی بنده از زحمات شما و دیگر عزیزان در تمامی واحد های راسخون تشکر می کنم ! فرمایش شما در رابطه با هدیه بودن درست می باشد و نباید دندان اسب پیش کش رو شمرد خب ما هم از سایت نباید توقعی داشته باشیم چرا که در هیچ سایت یا انجمنی برای کاربران چنین هدایایی در نظر گرفته نمی شود ولیکن به عنوان نظری بیان شد ، عرض بنده بیش در مورد حریم خصوصی بود که اکثر کاربران به چنین سایت هایی اعتماد نمی کنند و هدیه بی استفاده می شود وگر نه از لحاظ قمتی و معنوی هدیه بسیار خوبی هست | فقط یک سوال دیگر سایت راسخون در خصوص حفظ حریم خصوصی کارانش توسط این سایت ضمانت می کند ؟ -- خودمونیم ولی جواب دندان شکنی دادیدا !
باز هم از هدایا تشکر می کنم تشکر از این که به نظرات دیگران احترام می گزارید
سلام آقاي كياني.
هديه شما بسيار هم خوب است. البته براي كسي كه بخواد ازش استفاده كنه.
منتهي فكر مي كنم دليل اصلي ايرادي كه بسياري از دوستان مي گيرند اين باشه كه جوايز كاربران برتر و جوايزي كه قرار بود به ديگر كاربران داده شود حذف و اين هديه جايگزين آن شده است. اگه اين هديه در كنار جوايز ماهانه كاربران بود بسيار طرفدار هم پيدا مي كرد. ولي خب حتما دلايلي براي حذف جوايز وجود دارد كه من و ديگر كاربران از آن بي اطلاعيم.
به نظر من مسئولين سايت هم براي دريافت اين هديه زحمت زيادي كشيدند و من به نوبه خودم از همه تشكر مي كنم.
موفق و مؤيد باشيد.
سلام
از لطف همیشگی شما متشکرم.
این هدیه به جای جایزه کاربران برتر نیست. به دلیل تکراری شدن اسامی کاربران و روند یکنواخت معرفی و دریافت جوائز، تصمیم گرفتیم آن را نیز به صورت دوره ای معرفی کنیم تا تنوع و جذابیت بیشتری داشته باشد.
ما تمام سعی خود را برای رائه یک هدیه خوب، کردیم. این که مشاهده می کنید مدت زمان استفاده از هدیه، یکماه می باشد، در ابتدا اینگونه نبود و فقط سه روز اعتبار داشت. در هر صورت ما همیشه سعی می کنیم که شرایط و امکانات خوبی را برای کاربران فراهم کنیم. چه ازنظر امکانات و ابزارهای سایت و چه از نظر جوائز و هدایا.
موفق باشید
با سلام
موفق باشید
جناب کیانی بنده از زحمات شما و دیگر عزیزان در تمامی واحد های راسخون تشکر می کنم ! فرمایش شما در رابطه با هدیه بودن درست می باشد و نباید دندان اسب پیش کش رو شمرد خب ما هم از سایت نباید توقعی داشته باشیم چرا که در هیچ سایت یا انجمنی برای کاربران چنین هدایایی در نظر گرفته نمی شود ولیکن به عنوان نظری بیان شد ، عرض بنده بیش در مورد حریم خصوصی بود که اکثر کاربران به چنین سایت هایی اعتماد نمی کنند و هدیه بی استفاده می شود وگر نه از لحاظ قمتی و معنوی هدیه بسیار خوبی هست | فقط یک سوال دیگر سایت راسخون در خصوص حفظ حریم خصوصی کارانش توسط این سایت ضمانت می کند ؟ -- خودمونیم ولی جواب دندان شکنی دادیدا !
باز هم از هدایا تشکر می کنم تشکر از این که به نظرات دیگران احترام می گزارید
با سلام و تشکر
بنده هم از زحمات شما مدیر پرتلاش راسخونی تشکر می کنم. در خصوص سوالتان، ما فقط در خصوص محصولات، خدمات و محتوای سایت خود مسئول هستیم و در خصوص مجموعه ای که از زیر مجموعه های ما محسوب نمی شود، انتظار ضمانت نداشته باشید. چون نظارت از سوی ما انجام نمی شود.
با سلام و خسته نباشید
میخواستم یک درخواستی از شما بکنم و ان اینکه اگر امکان دارد یک امکانی در سیستم صندوق پیام ایجاد کنید که پیام هایی که ارسال میشوند هم نمایش داده شود.با تشکر
با سلام
از پیشنهاد شما ممنونیم. حتماً آن را نیز اضافه خواهیم کرد.