سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام و خسته نباشيد
بخش فيض آنلاين مشكل داره. اين دفعه اصلا باز نميشه!!
لطفا بررسي كنيد
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
بررسی گردید، مشکلی مشاهده نشد.
با تشکر فراوان
موفق باشید
برای من هم مشکلی نداشت
با عرض سلام مجدد.
من امروز دوباره فيض آنلاين رو امتحان كردم. متاسفانه مشكلي كه ديروز وجود داشت هنوز حل نشده. البته سرعت اينترنتم 2 مگابيت است. يعني مطمئنا به خاطر سرعت كم اين اشكال وجود ندارد. متني مشابه آنچه ديروز آقاي فنودي گذاشتند براي من هم بعد از چند دقيقه نشان داده مي شود. تقريبا با اين مضمون كه صفحه قابل لود نيست زيرا سرور هيچ ديتايي نفرستاده!!!
با تشكر از زحمات شما.
No data received
Here are some suggestions:
- Reload this webpage later.
سلام. لطفا اين لينك را بررسي كنيد.
نمي دونم مخالف قوانينه يا نه! در رابطه با نود 32
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/749486/
با تشكر
با سلام و تشکر فراوان از دقت نظر شما
بر اساس قوانین جدید، بارگذاری هرگونه آپدیت و لایسنس مربوط به آنتی ویروس های مختلف ممنوع می باشد. به خوبی آن را مشاهده کردید. پست مروبطه حذف گردید.
این ناد 32 خوب شما رو ترسونده ها !!!
سلام. لطفا اين لينك را بررسي كنيد.
نمي دونم مخالف قوانينه يا نه! در رابطه با نود 32
http://www.rasekhoon.net/forum/thread/749486/
با تشكر
با سلام و تشکر فراوان از دقت نظر شما
بر اساس قوانین جدید، بارگذاری هرگونه آپدیت و لایسنس مربوط به آنتی ویروس های مختلف ممنوع می باشد. به خوبی آن را مشاهده کردید. پست مروبطه حذف گردید.
این ناد 32 خوب شما رو ترسونده ها !!!
نترسونده. تخريب كرده وحشتناك. شما تصور كنيد كسي با جستجو وارد سايت فرهنگي راسخون بشه. بعد يهو ويروس كش نود 32 كل راسخون رو به عنوان ويروس شناسايي مي كنه. نتيجه اين ميشه كه كسي ديگه جرات نمي كنه ديگه به راسخون سر بزنه (از ترس آسيب به كامپيوتر) همه كه نمي دونن سايت به علت گذاشتن كرك نود ويروس شناخته ميشه و هيچ ربطي به حمله به كامپيوتر نداره!!! و در نتيجه آمار سايت پايين مياد و رتبه كاهش پيدا مي كنه و البته بدتر از همه اينه كه مطالب مفيد سايت خونده نميشن.
الان چند وقتيه كليه آپديت ها از سايت پاك شدن ولي نود باز هم سايت رو به عنوان ويروس شناسايي مي كنه!!
خب بايد به گونه اي عمل بشه كه اعتماد شركت ايست جلب بشه و تحريم اعمالي رو برداره. :((
سلام.نگفتید می شه کوپن عکسو تبدیل به امتیاز کرد؟؟؟
اخه به دردم نمی خوره!!!
با سلام و خسته نباشید
در پی نظر جناب کمالی موافق هستم از نظر من موردی نداره حتی اگه پست های اتاق چت درآخرین پست های ارسالی نباشه
سلام.نگفتید می شه کوپن عکسو تبدیل به امتیاز کرد؟؟؟
اخه به دردم نمی خوره!!!
سلام
خیر قابل تبدیل نیست.
با عرض سلام خدمت مدیران روابط عمومی . خسته نباشید .
من یک پیشنهاد دارم در صورت امکان اجرایی فرمائید.
شما در صفحه اصلی لینکی دارید که ارتباط با انجمن ها رو فراهم میکند.
وقتی روی انجمن ها کلیلک میکنیم . لیست تمام انجمن ها و تالار های مربوط ظاهر میشود . اما من حرفم راجب قسمتی است که آخرین ارسال ها اونجا رویت می شود و حرکت از سمت پایین به بالا دارد.
شما این امکان را فراهم نموده اید تا آخرین ارسال های کاربران به راحتی قابل رویت باشد. اینکار بسیار جالب و ارزشمند است .
در اتاق چت خیلی تبادل تایپیک می شود و این باعث میشه لینک چرخشی اخرین ارسال ها اختصاص پیدا کند به اتاق چت و خیلی زود همه اون چیزی که دیده میشه مختص اتاق چت است .
در حالیکه بعضی کاربران مطلبی رو ارسال میکنند که خیلی جالب است و چون لینک چرخشی اخرین ارسالی ها توسط اتاق چت سریع پر می شود ارسالی تاپیک های کاربران در سایر تالار ها دیگه قابل رویت نبوده و دسترسی به اون تایپیک ها آسان نیست .
اگر امکان داره شما در لینک چرخشی آخرین ارسالی انجمن ها یک روشی اتخاذ فرمائید تا مشکلی که مطرح کردم رفع گردد.
پیشا پیش از زحمات شما سپاسگزارم و موفق باشید مثل همیشه
با سلام و تشکر از نظر جنابعالی
پینشهاد خوبی است. آن را از نظر اجرایی بررسی خواهیم کرد.
سلام
لطفا و خواهشا بخش چت آنلاین با مدیران,مسئولین انجمن ها و بخش های مختلف را راه اندازی کنید
سلام
لطفا و خواهشا بخش چت آنلاین با مدیران,مسئولین انجمن ها و بخش های مختلف را راه اندازی کنید
با سلام و خسته نباشید. این آدرسی که پایین براتون میگذارم اتاق چت کاربران راسخون هست که البته تعدادی از مدیران هم حضور دارن.
خوشحال میشیم سر بزنید:
با سلام.ممنون می شم ص. پ. چ.
سلام
گفتم دیگه چند روز از راسخون خداحافظی می کنم و به روابط عمومی اطلاع می دهم بمدت یک ماه یا کمتر و بعد از آن به فعالیت های من ادامه میدهم میخوام از اینترنت استراحت بکنم....... کاربرانی درسایت حضور دارند برای چی تذکر می دهند اصلاً معنی ندارد مگر من چیزی دزدیدم ، حرف زشتی گفتم وغیره ،هر حرکتی که میخوام انجام بدهم فقط حرف تذکر دادن را می بینم --- فعلاً تا شنبه هیچ پستی نمیزنم.
سلام می کنم تذکر
تشکر می کنم تذکر
سوالی بپرسم تذکر
پس من باید کدام قسمت کار کنم بدون تذکر باشد اگر اینطور بمونه فاید ه ایی ندارد و برای چی کار کنیم یعنی خداحافظی از راسخون
سلام
با سلام و خسته نباشید. این آدرسی که پایین براتون میگذارم اتاق چت کاربران راسخون هست که البته تعدادی از مدیران هم حضور دارن.
خوشحال میشیم سر بزنید:
از اتاق چت کاربران راسخون خبر دارم ولی اگه مثل برخی سایتها بشه با هر مسئول جداگانه چت کرد و جواب بگیری بهتره . . . .
ممنون از راهنمایی شما
سلام و خسته نباشید
به دلیل برخی مشکلات چند روزی اصلا نتوانستم به سایت سر بزنم
الان که آمدم دیدم که لطف کرده اید و در مورد مسابقات لیگ برتر جایزه ای ارسال نموده اید
از لطف شما ممنونم و امیدوارم بتوانم در لیگ پیش رو نیز به شما کمک نمایم
یاعلی
سلام
گفتم دیگه چند روز از راسخون خداحافظی می کنم و به روابط عمومی اطلاع می دهم بمدت یک ماه یا کمتر و بعد از آن به فعالیت های من ادامه میدهم میخوام از اینترنت استراحت بکنم....... کاربرانی درسایت حضور دارند برای چی تذکر می دهند اصلاً معنی ندارد مگر من چیزی دزدیدم ، حرف زشتی گفتم وغیره ،هر حرکتی که میخوام انجام بدهم فقط حرف تذکر دادن را می بینم --- فعلاً تا شنبه هیچ پستی نمیزنم.
سلام می کنم تذکر
تشکر می کنم تذکر
سوالی بپرسم تذکر
پس من باید کدام قسمت کار کنم بدون تذکر باشد اگر اینطور بمونه فاید ه ایی ندارد و برای چی کار کنیم یعنی خداحافظی از راسخون
با سلام
کاربر گرامی، تشکر کردن از هر پست و پرسیدن سوال در تالار مربوطه، هیچ مشکلی ندارد و ما نیز از این کار استقبال می کنیم. سلام کردن در اتاق چت مانعی ندارد ولی انتظار پاسخ نداشته باشید چون ممکن است کسی در آن لحظه در اتاق نباشد...
اغلب کاربران پست های شما را متوجه نمی شوند و طبیعتاً پاسخی نیز نمی دهند. از این موضوع نباید ناراحت شوید.
اگر شما ادبیات فارسی را در نوشتن خود رعایت کنید، مشکلی پیش نخواهد آمد.
سلام خسته نباشید. من 100 هزار حسنه داشتم اما الان اومدم دیدم کلاً 140 تا مونده . بقیه چی شده؟
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
جنابعالی کلا 74 مرتبه در مسابقات راسخون شرکت نموده اید و یک مرتبه برنده شده اید و این در حالی است که تعداد برنده شدن شما در مسابقات 100 بار ثبت شده است، لذا به علت خطای سیستمی ذکر شده، امتیاز برنده شدن در 80 مسابقه معادل با 16000 امتیاز از حساب کاربری شما کسر شده است.
موفق باشید
سلام
من در یک مسابقه شما که جایزه 20 هزار امتیازی داشت رتبه آوردم و هیچ اطلاعی در مورد اینکه چطور سیستم شما 100 بار بنده را در مسابقه برنده اعلام کرده ندارم. لطفاً مسابقه ای که برنده شدم را چک کنید تا متوجه شوید