سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام.می بینم صفحه ی انجمن ها هم بنر های گوشه رو داره.نکنه به خاطر پستیه که تو اتاق چت زدم؟؟؟
سلام.می بینم صفحه ی انجمن ها هم بنر های گوشه رو داره.نکنه به خاطر پستیه که تو اتاق چت زدم؟؟؟
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
خیر، کدهای جاوا اسکریپت لازم توسط واحد فنی در صفحه اصلی انجمن ها بارگذاری گردید.
موفق باشید
خیر، کدهای جاوا اسکریپت لازم توسط واحد فنی در صفحه اصلی انجمن ها بارگذاری گردید.
موفق باشید
آها!!!فک کردم کار منه الآن می یاین منو دستگیر می کنین!!!آخه بعد از این که اون کدا رو توی اتاق چت زدم تا نیم ساعت سرور قطع شد گفتم بخبخت شدم!!!
بنده به نوبه خودم میلاد حضرت امام مهدی (عج) را به مدیر محترم سایت و کارکنان و همچنین کاربران سایت راسخون تبریک عرض می گویم.
سلام خسته نباشید. من 100 هزار حسنه داشتم اما الان اومدم دیدم کلاً 140 تا مونده . بقیه چی شده؟
سلام. خواهشا کمی بخش به چند رسانه ای و بخش فروشگاه اهمیت بیشتری بدید. در حالی که اکثر کاربران تشنه مستندهای روز هستند ،واحدهای مذکور در این زمینه بسیار ضعیف عمل میکنند.
برای مثال این صفحه را ببینید چه مستندهای زیبا و جذابی را عرضه کرده.کار زیادی هم نداره فقط یه دانلود هستش و بعدش بارگذاری روی سرورهاتون همین. مشکل فرهنگی هم نداره. البته خیلی بهتره که در فروشگاه هم عرضه بشه. این روزها سرعت دانلود از سرورهای شما به میزان قابل توجهی افزایش یافته و من خودم خیلی راضی هستم. و در یک کلام خداییش حیفه که یه همچین سایتی از دیگر رقبا که تقریبا از نظر محتوا هیچ حرفی برای گفتن ندارن عقب بمونه.
با تشکر
با سلام.یه چند تا سوال راجع به عکس پرینت :
1.اگه یه کاربر توی چند بخش مثلاً وبلاگ و مسابقات برنده بشه و در واقع دو تا کوپن تخفیف می دین یا برای هر نفر فقط یکی؟؟؟
2.کوپنا رو کی ارسال می کنین؟؟؟
3.آیا امکان داره که کوپن های تخفیف توی فروشگاه هم برای فروش قرار بگیره یا خیر؟؟؟
با تشکّر فراوان
سلام خسته نباشید. من 100 هزار حسنه داشتم اما الان اومدم دیدم کلاً 140 تا مونده . بقیه چی شده؟
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
جنابعالی کلا 74 مرتبه در مسابقات راسخون شرکت نموده اید و یک مرتبه برنده شده اید و این در حالی است که تعداد برنده شدن شما در مسابقات 100 بار ثبت شده است، لذا به علت خطای سیستمی ذکر شده، امتیاز برنده شدن در 80 مسابقه معادل با 16000 امتیاز از حساب کاربری شما کسر شده است.
موفق باشید
سلام و خسته نباشيد
بخش فيض آنلاين مشكل داره. اين دفعه اصلا باز نميشه!!
لطفا بررسي كنيد
سلام
برای اعلام برندگان فقط از روی آشنایی و فامیلتان !!!
آمدنت چون رستاخیز، عدل گستر است و چون سپیده صبح
نوید آغازی دوباره برای همه خوبی هاست .
میلاد مهدی موعود مبارک باد
سلام همگی مدیران و کاربران
خواستم دیروز تبریک ارسال کنم ولی اینترنتم قطع شد خیلی دوست دارم برای روابط عمومی ارسال کنم
قبول کردی یا خیر اشکالی ندارد
راسخون یار همیشه همراه
سلام. خواهشا کمی بخش به چند رسانه ای و بخش فروشگاه اهمیت بیشتری بدید. در حالی که اکثر کاربران تشنه مستندهای روز هستند ،واحدهای مذکور در این زمینه بسیار ضعیف عمل میکنند.
برای مثال این صفحه را ببینید چه مستندهای زیبا و جذابی را عرضه کرده.کار زیادی هم نداره فقط یه دانلود هستش و بعدش بارگذاری روی سرورهاتون همین. مشکل فرهنگی هم نداره. البته خیلی بهتره که در فروشگاه هم عرضه بشه. این روزها سرعت دانلود از سرورهای شما به میزان قابل توجهی افزایش یافته و من خودم خیلی راضی هستم. و در یک کلام خداییش حیفه که یه همچین سایتی از دیگر رقبا که تقریبا از نظر محتوا هیچ حرفی برای گفتن ندارن عقب بمونه.
با تشکر
با سلام
کاربر گرامی اتفاقاً یکی از بخش های قدرتمند بخش صوت و فیلم ، شاخه مستند می باشد که شامل عناوین مختلف و متعددی می باشد. که ارائه آن در فروشگاه پیشنهاد خوبی است. تاکنون نیز تعدادی محصول بدین شکل تعریف شده است. پیشنهاد شما را هم به مسئولین مربوطه اطلاع دادیم. حتماً در برنامه کاری خود قرار خواهند داد.
با سلام.یه چند تا سوال راجع به عکس پرینت :
1.اگه یه کاربر توی چند بخش مثلاً وبلاگ و مسابقات برنده بشه و در واقع دو تا کوپن تخفیف می دین یا برای هر نفر فقط یکی؟؟؟
2.کوپنا رو کی ارسال می کنین؟؟؟
3.آیا امکان داره که کوپن های تخفیف توی فروشگاه هم برای فروش قرار بگیره یا خیر؟؟؟
با تشکّر فراوان
با سلام و تشکر
1- حتی الامکان سعی می شود که در چند بخش، کاربر تکراری معرفی نشود. اما اگر این اتفاق افتاد، کد برایتان ارسال می گردد.
2- کوپن ها روزانه ارسال می شوند و از امروز این کار انجام می گیرد.
3- خبر. امکان عرضه در فروشگاه وجود ندارد.
سلام و خسته نباشيد
لطفا بررسي كنيد
بررسی گردید، مشکلی مشاهده نشد.
با تشکر فراوان
موفق باشید
سلام و خسته نباشيد
لطفا بررسي كنيد
بررسی گردید، مشکلی مشاهده نشد.
با تشکر فراوان
موفق باشید
واسه ی منم خرابه :