سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
همراه گرامی سلام و عرض ادب
فعالیت کاربران توسط مدیران محترم تالار ها و روابط عمومی رصد می شود و در پایان هر ماه از کاربران برتر تقدیر بعمل می آید. اگر فعالیت منطبق بر قوانین و معیار ها داشته اید، مطمئنا از شما تقدیر خواهد شد.
نوع و کیفیت تقدیر از کاربران نیز با اعلام رسمی اسامی کاربران برتر و فعال مشخص می شود.
موفق باشید
با سلام
بنده وسایلم رو بستم و گذاشتم توی کیفی که از راسخون گرفتم و فردا صبح باید برم به سمت خدمت سربازی.
امیدوارم بتوانم در حین سربازی مُبّلِغِ خوبی برای راسخون باشم و البته هرچه زودتر برگردم توی سایت که فکر کنم یه هفته از سایت دور باشم و البته اگر پس فردا مرخصمون نکنند.
دوستدار همه شما راسخونی های عزیز هستم تا ابد
التماس دعا
همراه همیشگی راسخون ضمن سلام و عرض ادب
صمیمانه برایتان آرزوی موفقیت و سلامت می نمائیم و امیدواریم شرایط بگونه ای مهیا شود که از حضور فعال شما در راسخون بی بهره نمانیم.
هر کجا هستید، شاد، سلامت و سرافراز باشید و البته راسخونی
به امید دیدار دوباره...
با سلام و خسته نباشید و عرض ادب خدمت مدیریت محترم
جناب نجاران دو روزی است یکی از کاربران( zoltrix )بی توجه به عنوان پست در زیر تالارهای گفتگوی ازاد شروع به پست زدن های کاملا بی ربط میکنند
من 2 روز مرتب در حال غیر فعال کردن پست هاشون میباشم
از اونجایی که فقط پست میزنن و اصلا بر نمیگردند تا نگاه بیندازند که من متذکر شوم خواهش دارم شما ایشان را روشن نمایید
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
نکته بعدی در مورد روز جشن نیمه شعبان است
طبق خواسته بیشتر کاربران قرار جشنی برای روز نیمه شعبان در اتاق چت برگزار بشه روز یکشنبه ساعت 2 تا4 در صورت موافقت شما دعوت به جشن را در لینک چرخشی قرار دهید و تبلیغ نمایید با تشکر از زحمات بی دریغ شما
عیدتان پیشاپیش مبارک
مدیر گرامی و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب
حساب کاربری مربوطه با توجه به تذکرات قبلی و غیر فعالسازی حساب های کاربری قبلی نامبرده، غیر فعال گردید، ضمنا کلیه پست های خلاف مقررات باید حذف گردد تا کسر امتیاز انجام شود، اگر پستی را کاملا نامرتبط و مغایر با قوانین می بینید، آن را حذف کنید.
در ارتباط با جشن نیز در صورت موافقت، تاپیک آن آماده و تبلیغاتش انجام خواهد شد.
موفق باشید
با سلام
بنده وسایلم رو بستم و گذاشتم توی کیفی که از راسخون گرفتم و فردا صبح باید برم به سمت خدمت سربازی.
امیدوارم بتوانم در حین سربازی مُبّلِغِ خوبی برای راسخون باشم و البته هرچه زودتر برگردم توی سایت که فکر کنم یه هفته از سایت دور باشم و البته اگر پس فردا مرخصمون نکنند.
التماس دعا
سلام خدمت شما کاربر عزیز
به سلامتی إن شاالله. این که می گویند چشم به هم بذاری ....واقعاً همینطوره. باور کنید خاطرات سربازی ام را که مرور می کنم، دلم برای آن دوران تنگ می شود.
در هر صورت برایتان آرزوی موفقیت و سلامتی دارم. سعی کنید از این دوران نهایت استفاده را ببرید و زیاد سخت نگیرید. منتظر بازگشتتان به همراه هم خدمتی های خود!! هستیم.
موفق باشید
همراهان گرامی و ثبت نام شدگان در طرح بها(بسیج همگانی آموزش احیاء)-دوره دوم
سلام و عرض ادب
منابع آموزشی طرح برای سطح مقدماتی و سطح میانی در دسترس قرار داده شد.(به تاپیک ذیل مراجعه نمائید)
تاپیک ها و مطالب مرتبط با طرح بها(دوره دوم)
با تشکر
موفق باشید
اینی که شما نوشتید دقیقا به چه زبانی هستش؟
با سلام
التماس دعا
سلام خدمت شما کاربر عزیز
به سلامتی إن شاالله. این که می گویند چشم به هم بذاری ....واقعاً همینطوره. باور کنید خاطرات سربازی ام را که مرور می کنم، دلم برای آن دوران تنگ می شود.
در هر صورت برایتان آرزوی موفقیت و سلامتی دارم. سعی کنید از این دوران نهایت استفاده را ببرید و زیاد سخت نگیرید. منتظر بازگشتتان به همراه هم خدمتی های خود!! هستیم.
موفق باشید
با ور کنید آقای کیانی شما نفر اول هستید که میبینم میگید "دلم برای دوران یربازی تنگ شده" . همه از سربازی فراریان. حالا دو سه نفری هم گفتن یادش بخیر ولی نه به اندازهی شما !!!
سلام و عرض ادب و احترام
خواستم تبريك و خسته نباشيد عرض كنم بابت راه اندازي بخش بسيار جذاب پرندگان ايراني.
واقعا زحمت زيادي كشيديد. اميدوارم باز هم شاهد بخش هايي از اين قبيل و پيشرفت روزافزون سايت باشيم.
خسته نباشيد و خداقوت.
سلام و ادب
گواهی پایان دوره طرح میانی بها چه تاریخی صادر میشود؟
باسلام واحترام
من هم به نوبه خودراه اندازی بخش پرندگان ایران روخدمت شماوتمامی زحمت کشان راسخون تبریک عرض می نمایم.باکمال تشکر
سلام و ادب
تاریخ برگزاری ازمون طرح بها دوره میانی چه تاریخی هستش؟ بگید برای ازمون برنامه ریزی کنیم.تشکر
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
زمانبندی دقیقی برنامه ریزی نشده است، اما پس از پایان منابع آموزشی و در نیمه اول مرداد ماه سعی در برگزاری آزمون خواهد شد.
موفق باشید
با سلام
التماس دعا
سلام خدمت شما کاربر عزیز
موفق باشید
با ور کنید آقای کیانی شما نفر اول هستید که میبینم میگید "دلم برای دوران یربازی تنگ شده" . همه از سربازی فراریان. حالا دو سه نفری هم گفتن یادش بخیر ولی نه به اندازهی شما !!!
سلام
خوب دلیل دارم حتما...چون من دو ماه پادگان بودم و بقیه را به صورت امریه سپری کردم!!
با سلام خدمت دو مدیر خوب و خونگرم سایت راسخون
اعیاد شعبانیه بر شما مبارک خواستم از طرف کلیه بچه های اتاق چت شما رو به جشن امروز دعوت کنم حضور شما باعث خوشحالی و سر افرازی ما خواهد شد
منتظر شما هستیم
با سلام خدمت دو مدیر خوب و خونگرم سایت راسخون
اعیاد شعبانیه بر شما مبارک خواستم از طرف کلیه بچه های اتاق چت شما رو به جشن امروز دعوت کنم حضور شما باعث خوشحالی و سر افرازی ما خواهد شد
منتظر شما هستیم
با سلام و تشکر از شما مدیر فعال انجمن های راسخون
بنده هم این اعیاد را به شما و همه مدیران و کاربران تبریک عرض می کنم. حتماً در این برنامه شرکت خواهم داشت.
موفق باشید
همراهان همیشگی پرتال فرهنگی اطلاع رسانی راسخون
فرارسیدن نیمه شعبان مصادف با ولــادت آقــا امــام زمــان حضرت مـهـــدی(عج)
را حضور یکایک شما دوستان گرامی و پیروان و عاشقان ظهور آنحضرت تبریک و شادباش عرض می نماییم.
اَلسَّلامُ عَلَیکَ فی آناءِ لَیلِکَ وَ أطرافِ نَهارِکُ
اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا بَقیَّهَ اللهِ فی أرضِه