سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با سلام خدمت شما ...
من چند روزی است که قسمت پیامک را فعال سازی کرده ام ولی اعتبار پیامکم با تعداد حسنه هام همخونی ندارد یعنی من 23000 حسنه دارم ولی اعتبار پیامک فقط 150 پیامک است .(با توجه به اینکه هر 15 حسنه 1 اعتبار پیامک اضافه میکند.) لطفا بررسی کنید.
با تشکر
با سلام و احترام
کسانی که نمی خواهند از سرویس پیام کوتاه استفاده کنند بهتر است امکانی فراهم کنید که بتوان اعتبار پیام کوتاه را به امتیاز تبدیل کرد.من که واقعا نیازی به سرویس پیام کوتاه ندارم ،فقط اعتبار آن مدام افزایش می یابد.
با تشکر از شما
با سلام.یک سوال :
اگه تو مسابقه ای برنده بشیم و حسنه ببریم اون وقت ز کجا حسنه هاش میاد تو اکانتم؟؟؟(یعنی به حسنه های اهدایی امتیاز اضافه می شه یا ...)
با سلام و عرض ادب
200 امتیاز برنده شدن در مسابقات روزانه به صورت خودکار از طریق افزایش تعداد فیلد برنده شدن در مسابقه به حساب کاربری واریز می گردد، سایر امتیازات نیز در فیلد "امتیازات اهدایی" اضافه می گردد.
موفق باشید
با سلام خدمت شما ...
من چند روزی است که قسمت پیامک را فعال سازی کرده ام ولی اعتبار پیامکم با تعداد حسنه هام همخونی ندارد یعنی من 23000 حسنه دارم ولی اعتبار پیامک فقط 150 پیامک است .(با توجه به اینکه هر 15 حسنه 1 اعتبار پیامک اضافه میکند.) لطفا بررسی کنید.
با تشکر
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
میزان اعتبار پیامک از طریق فرمول زیر به دست می آید:
امتیاز کل را بر 30 تقسیم می کنیم، عدد به دست آمده را با پیامک اهدایی جمع نموده و سپس تعداد پیامک ارسالی را از آن کم می کنیم، اعتبار پیامک شما به دست می آید.
بر اساس آنچه گفته شد، هر 30 امتیاز کاربر معادل با یک اعتبار پیامک است و ارسال هر پیامک، 15 حسنه کسر می نماید.
موفق باشید
با سلام و احترام
کسانی که نمی خواهند از سرویس پیام کوتاه استفاده کنند بهتر است امکانی فراهم کنید که بتوان اعتبار پیام کوتاه را به امتیاز تبدیل کرد.من که واقعا نیازی به سرویس پیام کوتاه ندارم ،فقط اعتبار آن مدام افزایش می یابد.
با تشکر از شما
کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب
لطفا پست قبلی را مطالعه کنید تا با روال محاسبه اعتبار پیامک آشنا شوید، بر این اساس اعتبار پیامک همان امتیاز است و اگر شما پیامکی ارسال نکنید، حسنه ای خرج نکرده اید، بعبارت دیگر اعتبار پیامک چیزی مجزا از امتیاز نیست که به جای آن به شما امتیازی داده شود، امتیاز تقسیم بر 30 اعتبار پیامک را به دست می دهد که اگر بخواهید از آن استفاده کنید، هر پیامک 15 حسنه حساب می شود.
موفق باشید
سلام
چرا نتایچ مسابقه مقاله نویسی نمی اید؟
سلام
ممنون از طرح ويژه ميلاد حضرت حجت(عج)
آيا فقط همين 3 طرح هست يا اينكه ممكنه تنوع بيشتري ايجاد بشه
البته پيشنهاد ميدم كه تنوع بيشتري ايجاد كنيد مثلا از اجناس با قيمت بيشتر هم در پك ها تون استفاده كنيد مانند گيرنده ي ديجيتال رايانه و ... حالا اگه قيمت اون پك رو بالاتر ببريد مشكلي نيست
خيلي خوب ميشه اگه اين كار رو انجام بديد
با سپاس
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)
ضمن سلام و عرض ادب ، کاربر گرامی شما جزو کاربران برتر و فعال تالار نکات و ترفند ها به آدرس زیر می باشید :
ایـــــــــــــــــــــــــنجا کلیک نمایید
با سلام
بنده وسایلم رو بستم و گذاشتم توی کیفی که از راسخون گرفتم و فردا صبح باید برم به سمت خدمت سربازی.
امیدوارم بتوانم در حین سربازی مُبّلِغِ خوبی برای راسخون باشم و البته هرچه زودتر برگردم توی سایت که فکر کنم یه هفته از سایت دور باشم و البته اگر پس فردا مرخصمون نکنند.
دوستدار همه شما راسخونی های عزیز هستم تا ابد
التماس دعا
با سلام
بنده وسایلم رو بستم و گذاشتم توی کیفی که از راسخون گرفتم و فردا صبح باید برم به سمت خدمت سربازی.
امیدوارم بتوانم در حین سربازی مُبّلِغِ خوبی برای راسخون باشم و البته هرچه زودتر برگردم توی سایت که فکر کنم یه هفته از سایت دور باشم و البته اگر پس فردا مرخصمون نکنند.
دوستدار همه شما راسخونی های عزیز هستم تا ابد
التماس دعا
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
با سلام از این که راسخون رو هیچ وقت تنها نمیذارید جای بسی تشکر داره
انشا الله زودبر میگردید منتظرتون هستیم
یا علی
با سلام و خسته نباشید و عرض ادب خدمت مدیریت محترم
جناب نجاران دو روزی است یکی از کاربران( zoltrix )بی توجه به عنوان پست در زیر تالارهای گفتگوی ازاد شروع به پست زدن های کاملا بی ربط میکنند
من 2 روز مرتب در حال غیر فعال کردن پست هاشون میباشم
از اونجایی که فقط پست میزنن و اصلا بر نمیگردند تا نگاه بیندازند که من متذکر شوم خواهش دارم شما ایشان را روشن نمایید
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
نکته بعدی در مورد روز جشن نیمه شعبان است
طبق خواسته بیشتر کاربران قرار جشنی برای روز نیمه شعبان در اتاق چت برگزار بشه روز یکشنبه ساعت 2 تا4 در صورت موافقت شما دعوت به جشن را در لینک چرخشی قرار دهید و تبلیغ نمایید با تشکر از زحمات بی دریغ شما
عیدتان پیشاپیش مبارک
سلام
چرا نتایچ مسابقه مقاله نویسی نمی اید؟
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
مقالات نیاز به ارزیابی دقیق دارد، پیگیری های لازم از جانب روابط عمومی انجام شده است و بمحض دریافت نتایج از واحد مقالات، اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.
موفق باشید
سلام
ممنون از طرح ويژه ميلاد حضرت حجت(عج)
آيا فقط همين 3 طرح هست يا اينكه ممكنه تنوع بيشتري ايجاد بشه
البته پيشنهاد ميدم كه تنوع بيشتري ايجاد كنيد مثلا از اجناس با قيمت بيشتر هم در پك ها تون استفاده كنيد مانند گيرنده ي ديجيتال رايانه و ... حالا اگه قيمت اون پك رو بالاتر ببريد مشكلي نيست
خيلي خوب ميشه اگه اين كار رو انجام بديد
با سپاس
كاربر هميشه همراه(sadeghfafi)
مدیر گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
بر اساس صحبتی که با واحد فروشگاه داشتیم، گویا فقط همین 3 پک در دستور کار هست و در ارتباط با تنوع آن نیز اطلاع دقیقی نداریم.
خواهشمندیم بمنظور پیگیری سریعتر و دریافت پاسخ های قطعی و دقیق، موضوعات مرتبط با فروشگاه را در تاپیک زیر مطرح نمائید:
انتقادات، سوالات و پیشنهادات فروشگاه راسخون-1392
با تشکر
موفق باشید