سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با عرض سلام و ادب
راسخون یه مورد مهم نگذاشته : فروشگاه کالای خانگی (تلویزیون- لپ تاپ وغیره)
با عرض سلام و ادب
چند وقت پیش لب تاب گذاشته بود اما حسنه آن زیاد بود و برای همین با استقبال زیاد ی رو برو نشد
با عرض سلام و ادب
دوست عزیز.لپ تاپ و تلویزیون و غیره قیمت بالایی دارند و معمولاً افراد برای خرید آن ها حسّاسیت بالایی به خرج می دهند.و راسخون نیز امکان گذاشتن لپ تاپ و .. را فکر می کنم ندارد.
باسلام
یه خبر بد واسه خودم دارم اونم اینکه از شنبه باید برم به خدمت مقدس سربازی و کمتر می تونم به راسخون عزیزم سر بزنم
البته آموزشیم باید حداکثر1هفته تا 10 روز باشه چون کارت سبز آموزش تکمیلی دارم و بعد از اون اگر انشاالله توی شهر خودم بیفتم که راحتم چون تنها فقط صبح ها نمی تونم به راسخون سر بزنم و بقیه روز توی راسخونم ولی اگه جای دیگه هم بیفتم بازهم جای نگرانی نیست چون حداقل عصرها میرم توی کافی نت و با راسخون خواهم بود.
راسخونی های عزیز دعا کنید که توی شهر خودم بیفتم
با تشکر
باسلام
یه خبر بد واسه خودم دارم اونم اینکه از شنبه باید برم به خدمت مقدس سربازی و کمتر می تونم به راسخون عزیزم سر بزنم
البته آموزشیم باید حداکثر1هفته تا 10 روز باشه چون کارت سبز آموزش تکمیلی دارم و بعد از اون اگر انشاالله توی شهر خودم بیفتم که راحتم چون تنها فقط صبح ها نمی تونم به راسخون سر بزنم و بقیه روز توی راسخونم ولی اگه جای دیگه هم بیفتم بازهم جای نگرانی نیست چون حداقل عصرها میرم توی کافی نت و با راسخون خواهم بود.
با تشکر
همراه گرامی و دوست عزیزمان جناب azim88
ضمن سلام و عرض ادب و احترام، صمیمانه برای جنابعالی آرزوی موفقیت و سلامتی نموده، امیدواریم پس از پایان دوران آموزشی در شهر مورد علاقه تان مشغول به ادامه خدمت شوید و بدین ترتیب ما نیز از حضور شما بهره مند شویم.
مشتاقانه منتظر بازگشت شما هستیم و این نکته را یادآور می شویم که دوران آموزشی یکی از بهترین دوران زندگی ما مردهاست که خاطرات آن را یک عمر برای همه تعریف خواهیم کرد، پس ناراحت نباشید و با آغوش باز به استقبال این دوران از زندگیتان بروید...
خدا نگهدار و به امید دیدار
باسلام
با تشکر
با سلام و تشکر:
امیدوارم توی شهر خودتون بیفتید.
یا علی
با سلام و خسته نباشید جناب نجاران
جناب نجاران یک روز نبودم تزیینات اتاق چت به تاراج رفته
شما اطلاع دارید چه اتفاقی افتاده ؟
با سلام و خسته نباشید جناب نجاران
جناب نجاران یک روز نبودم تزیینات اتاق چت به تاراج رفته
شما اطلاع دارید چه اتفاقی افتاده ؟
مدیر و همراه محترم ضمن سلام و عرض ادب
تزئینات به تاراج نرفته، اگر منظورتان تغییر عنوان تاپیک است، بصورت آزمایشی و بمنظور بالا بردن وضوح و خوانایی عنوان در لیست "پرکاربردترین ارسال ها" انجام شده است که فکر هم می کنیم بهتر شده، با این وجود در صورتی که آن را نمی پسندید، اصلاح فرمایید.
با تشکر فراوان
موفق باشید
سلام
چرا دو بار یوزر من با نام های
new.bahadori@gmail.com
و
journalist.bbcfarsi@gmail.com
بعد از اینکه کلی امتیاز داشتم غیر فعال شده
در حالی که مطالب من مرتبط با همون بخش بوده
مسلمونی فقط به این نیست که اسم سایتتون رو از قرآن در بیارین
09152729846
با سلام.فک می کنم سیستم تشکّرتون خرابه.همین الان دیدم که یکی قبل از من تشکّر زده بود بعد از تشکّر کردن من ، تشکّر ایشان بعد از من شد.
یعنی اول این جوری بود :
x
بعد تشکر کردن من
alifanoodi x
شد!!!
سلام
چرا دو بار یوزر من با نام های
new.bahadori@gmail.com
و
journalist.bbcfarsi@gmail.com
بعد از اینکه کلی امتیاز داشتم غیر فعال شده
در حالی که مطالب من مرتبط با همون بخش بوده
مسلمونی فقط به این نیست که اسم سایتتون رو از قرآن در بیارین
....
همراه گرامی و دوست عزیز ضمن سلام و عرض ادب
نام کاربری شما با عنوان bahadori دارای 3 امتیاز و نام کاربری دیگر با عنوان nima20012 دارای 26 امتیاز می باشد، بر این اساس معنای "کلی امتیاز" را متوجه نشدیم. بعلاوه دلیل غیر فعال شدن حساب کاربری شما به پست الکترونیکی درج شده در پروفایل کاربریتان از طریق 2 ایمیل مجزا ارسال شده است و از آن جمله می توان به ارسال حجم انبوه پست های کپی پیستی در زمان بسیار اندک، ارسال مطالب ناقص و لینک به ادامه مطلب، ارسال تعداد انبوه پست های خبری و ... اشاره کرد که همه و همه موارد ذکر شده مغیار با قوانین فعالیت در انجمن ها می باشد.
لذا به جنابعالی توصیه می شود قوانین فعالیت در انجمن ها را درلینک زیر مطالعه فرمایید و در صورت موافقت با اجرا و بکارگیری آنها در همین تاپیک اطلاع دهید تا حساب کاربریتان فعال گردد.
قوانین لازم الاجرا توسط مدیران محترم و کاربران گرامی ...
موفق باشید
با سلام.فک می کنم سیستم تشکّرتون خرابه.همین الان دیدم که یکی قبل از من تشکّر زده بود بعد از تشکّر کردن من ، تشکّر ایشان بعد از من شد.
یعنی اول این جوری بود :
x
بعد تشکر کردن من
alifanoodi x
شد!!!
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
موضوع بررسی شد، مشکلی مشاهده نگردید.
موفق باشید
با سلام.یک سوال :
اگه تو مسابقه ای برنده بشیم و حسنه ببریم اون وقت ز کجا حسنه هاش میاد تو اکانتم؟؟؟(یعنی به حسنه های اهدایی امتیاز اضافه می شه یا ...)