سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام
نتایج نظرسنجی ریاست جمهوری رو منتشر نمی کنید؟
نظر سنجی که نتیجه اش اعلام نشه به چه دردی می خوره!
سلام دوست عزیز نتایج نظرسنجی از دیروز در سایت قرار گرفته در لینک زیر:
سلام. اگه امكان داره نظرسنجي صفحه اصلي سايت رو اصلاح كنيد.
آراي باطله رو هم اضافه كنيد. درصد آراي كانديداها از كل آرا حساب ميشه نه از آراي صحيح. الان نظرسنجي شما مشكل داره
با سلام و عرض ادب
رتبه در 1 دی ماه 91 :
رتبه در 23 خرداد 92 :
فکر می کنم 90 درصد این افت رتبه به دلیل بلاک سایت توسط نود 32 می باشد ! این مشکل چرا هنوز رفع نگردیده است ؟ امید است بزودی به رتبه قیلی باز گردیم
آقای کیانی واحد گرافیک با درخواست بنده موافقت نمودند یا خیر ؟
باتشکر فراوان موفق و مؤید باشید
با سلام و تشکر
بله افت رتبه به خاطر بلاک شدن توسط شرکت eset می باشد. در حال رایزنی و برقراری ارتباط مستقیم با این شرکت هستیم تا هرچه سریعتر مشکل برطرف شود.
متأسفانه به دلیل مشغله کاری فرصت انجام کار را نداشتند. اگر درخواست، فوری نیست آن را به زمان دیگری موکول نمائید.
با سلام
درمورد رتبه الکسا باید بگم که فقط اونایی که راسخون رو بصورت مستقیم میان رو رتبه تاثیر دارند!
ولی کسایی که از طریق لینک مثل "گوگل" وارد سایت میشن و بلاک رو میبینن بلاک تاثیر نمیزاره رو رتبه!
به هرحال رتبه به سئو هم بستگی داره...!
موفق باشید!
سلام.نتایج انتخابات رفته تو هم.
سلام.نتایج انتخابات رفته تو هم.
همراه و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
مورد ذکر شده اصلاح گردید.
با تشکر
موفق باشید
سلام و عرض ادب و احترام.
ممنون بابت كارت تبريك روز زن. انتظار نداشتم يادتون مونده باشه.
با سلام
چرا نام کاربری خودم جزء جوائز ارسالی نبوده ...... من خیلی وقت توی سایت راسخون کار کردم و چند بار در مسابقات شرکت کردم تا حالا هیچ هدیه ایی به من ندادید .
با سلام
چرا نام کاربری خودم جزء جوائز ارسالی نبوده ...... من خیلی وقت توی سایت راسخون کار کردم و چند بار در مسابقات شرکت کردم تا حالا هیچ هدیه ایی به من ندادید .
با سلام
مسابقات در دو حالت برگزار می شود:
2-مسابقات انجمن ها
اگر در مسابقه ای برنده شوید که جایزه آن مسابقه برای شما ثبت و در صورت ارسال کد مدارک برایتان ارسال می گردد، اگر هم در مسابقه ای برنده نشوید که مسلما جایزه ای هم دریافت نمی کنید.
اگر در مسابقه ای شرکت کرده اید و جایزه آن برای شما ارسال نشده است در تاپیک زیر مطرح کنید:
انتقادات و پیشنهادات در مورد جوائز و مسابقات -1392
انتخاب کاربران برتر نیز با معرفی مدیران و ارزیابی واحد نظارت روابط عمومی انجام می شود و اگر شما پارامتر های برتری را داشتید، قطعا معرفی می شدید.
ان شاء ا... در ماه های آتی در خدمت شما خواهیم بود.
قوانین جدید جهت انتخاب کاربران و مدیران برتر
با تشکر
سلام
آیا قسمت دعوت دوست از سایت حذف شده
سلام
کسی خبر داره بخش ارسال مقاله کی فعال می شود
سلام
آیا قسمت دعوت دوست از سایت حذف شده
همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب
با تشکر از مشارکت فعال شما، این بخش در دست پیاده سازی است و امیدواریم بزودی در دسترس قرار داده شود.
ضمنا با توجه به حجم انبوه مقالات ارسالی کاربران و لزوم ارزیابی دقیق آنها و تغییر رویه واحد مقالات به سمت درخواست مقاله پیرامون موضوعات مورد نیاز، فعلا این بخش غیر فعال است، بدیهی است در صورت آغاز به کار این بخش، اطلاع رسانی لازم انجام خواهد شد.
موفق باشید
با سلام خدمت همه دوستان دست اندر کار سایت راسخون؛یک سوال داشتم و آن اینکه نتایج مسابقات مقاله نویسی تجلی حماسه چه زمانی اعلام میشود-باتشکر موفق باشید
با سلام خدمت همه دوستان دست اندر کار سایت راسخون؛یک سوال داشتم و آن اینکه نتایج مسابقات مقاله نویسی تجلی حماسه چه زمانی اعلام میشود-باتشکر موفق باشید
همراه و دوست گرامی ضمن سلام و عرض ادب
زمانبندی مشخصی جهت اعلام نتایج ارزیابی مقالات و محتوای وبلاگ ها توسط کارگروه مربوطه به روابط عمومی ارائه نشده است، لذا قادر به بیان زمان قطعی اعلام نتایج مسابقه بزرگ "تجلی حماسه" نیستیم، اما تمامی تلاش ما و سایر همکاران در راستای اعلام نتایج مسابقه در اسرع وقت می باشد.
موفق باشید