راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

مسئولین محترم راسخون

باسلام واحترام

چرااطلاعیه برنامه هفتگی مدیران روکه گفتین اصلاح خواهدشدتغییری حاصل نشد؟یاداوری لینک ذیل:

پاسخ به:دفتر حضور غیاب مدیران و کاربران

با سلام

تا آنجا که بنده مشاهده می کنم، نام کاربری شما در لیست غائبین نیست.

موفق باشید

1332214 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

سلام

چرا؟

امکان ارسال پیام خصوصی به کاربران وجود ندارد؟

لطفا راه اندازی کنید؟

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام

چرا؟

لطفا راه اندازی کنید؟

سلام. اين امكان چند وقتي هست در سايت راه اندازي شده. و در حال حاضر هم در اختيار همه كاربران هست. و خيلي هم از اون استقبال شده.

در محيط كاربري قسمتي هست به نام صندوق پيام. كه به نوعي صندوق پيام خصوصي حساب ميشه. شما بايد وارد اين قسمت شده و آن را فعال كنيد. بعد از آن هر وقت خواستيد مي توانيد از اين امكان استفاده نماييد.

نام كاربر مورد نظر را وارد كرده. عنوان و سپس پيام خود را مي فرستيد. البته كاربري كه شما مي خواهيد براي او پيام بفرستيد هم بايد صندوقش رو فعال كنه.

ببخشيد من به جاي روابط عمومي جواب دادم. (چون قيد نكرديد كه حتما روابط عمومي جواب بده من جواب دادم )

frinaz کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 289
|

سلام

چرا امضای من فعال نشده است(دیده نمی شود) ؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام و خسته نباشيد

سرپرست محترم روابط عمومي آقاي كياني

گفته هاي شما را خوب شنيدم و تا حدودي عمل كردم تا جواب اعتماد شما را تا حدودي پاسخ داده باشم.  تجربه هاي شما را ندارم و انجمن محل كسب تجربه هاي سودمند است البته افتهايي هم دارد كه با فعاليت بسيار محدود از اثرگذاري كاسته مي شود. ( البته من تا به امروز به تالار شما وارد نشده بودم و چيزي از شما نمي دانستم و ضرورتي نداشت براي اينكه در انجمن مشكلي برايم پيش نيامده بود تا به شما ارجاع داده شوم ) . سعي مي كنم در رفتارهايم تجديد نظر كنم تا برخوردها و كانتكها باعث ارجاع به شما نشود و باز مساله اي جديد . از مساعدت شما تشكر مي كنم.

مدیر محترم تالار روان شناسی زن - Iran313

با سلام

از تلاش و نیت خالصانه و حس مسئولیت شما در جهت فراهم کردن محیطی آرام و بهبود کیفیت تالار خود تشکر می کنم.

بنده و همکارانم در واحد روابط عمومی، همکاری لازم را با شما و کلیه مدیران خواهیم داشت.

موفق باشید.

AliFanoodi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 17248
|

با سلام آقای کیانی : 

اگه می شه عکسی از خودتون رو برای صندلی داغ بذارید و امضا هم تایید کنین.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام

چرا؟

لطفا راه اندازی کنید؟

سلام. اين امكان چند وقتي هست در سايت راه اندازي شده. و در حال حاضر هم در اختيار همه كاربران هست. و خيلي هم از اون استقبال شده.

در محيط كاربري قسمتي هست به نام صندوق پيام. كه به نوعي صندوق پيام خصوصي حساب ميشه. شما بايد وارد اين قسمت شده و آن را فعال كنيد. بعد از آن هر وقت خواستيد مي توانيد از اين امكان استفاده نماييد.

نام كاربر مورد نظر را وارد كرده. عنوان و سپس پيام خود را مي فرستيد. البته كاربري كه شما مي خواهيد براي او پيام بفرستيد هم بايد صندوقش رو فعال كنه.

ببخشيد من به جاي روابط عمومي جواب دادم. (چون قيد نكرديد كه حتما روابط عمومي جواب بده من جواب دادم )

سلام

از همکاری همیشگی و پاسخ کاربر خوبمون salma57 تشکر می کنم.

در لینک ذیل نیز صندوق پیام معرفی و آموزش داده شده است:

http://www.rasekhoon.net/article/show/682953

rskhon کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 120
|

سلام

و عرض خسته نباشید...

یه انتقاد هست مه من دارم از حدود 1 سال پیش در قسمت های مختلف سایت انجام می دم اما رسیدگی نمیشه:

چرا دیگه نمیشه مقاله ارسال کرد؟؟؟

لطفا رسیدگی کنید 

ممنون

onehamed کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6061
|

با سلام و عرض ادب 

رتبه در 1 دی ماه 91 :

رتبه در 23 خرداد 92 :

فکر می کنم 90 درصد این افت رتبه به دلیل بلاک سایت توسط نود 32 می باشد ! این مشکل چرا هنوز رفع نگردیده است ؟ امید است بزودی به رتبه قیلی باز گردیم

آقای کیانی واحد گرافیک با درخواست بنده موافقت نمودند یا خیر ؟

باتشکر فراوان     موفق و مؤید باشید

|
|

سلام

و عرض خسته نباشید...

یه انتقاد هست مه من دارم از حدود 1 سال پیش در قسمت های مختلف سایت انجام می دم اما رسیدگی نمیشه:

چرا دیگه نمیشه مقاله ارسال کرد؟؟؟

لطفا رسیدگی کنید 

ممنون

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب

با توجه به دریافت حجم انبوه مقالات قبلی و لزوم ارزیابی دقیق و بارگذاری آنها و رویکرد تحصصی بخش مقالات سایت، دیگر ارسال عمومی مقالات به سبک قبل نخواهیم داشت و در صورت نیاز به مقالاتی در زمینه خاص، اطلاع رسانی جهت ارسال انجام خواهد شد.

موفق باشید

|
|

راسخونی های گرامی و همراهان همیشگی 

ضمن تقدیم درود و عرض ادب و احترام

مطابق با فرمایشات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) و فارغ از کلیه گرایش های سیاسی، شرکت در انتخابات وظیفه هر ایرانی علاقه مند به پیشرفت و سعادت این مرز و بوم است.

بر این اساس همه با هم در 24 خرداد ماه با شرکت در انتخابات به استقلال و خودکفایی، عزت، شرف و سرافرازی کشور عزیزمان ایران رای خواهیم داد و گامی اساسی در راستای تحقق حماسه سیاسی مورد نظر رهبرمان برداشته و مسیر را برای خلق حماسه اقتصادی فراهم می سازیم.

موفق باشید

roya_golpayegani کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 43
|

با سلام و تشکر 

بنده مدتی هست که ایمیل خود را غیرفعال کرده ام . و متاسفانه عضویت من در سایت باارزش راسخون با همان ایمیل بوده است .

و حالا هرچه تلاش میکنم ، ایمیل خود را در بخش پروفایل اصلاح کنم موفق نمیشوم .

ممنون میشم راهنماییم کنید

|
|

با سلام و تشکر 

بنده مدتی هست که ایمیل خود را غیرفعال کرده ام . و متاسفانه عضویت من در سایت باارزش راسخون با همان ایمیل بوده است .

و حالا هرچه تلاش میکنم ، ایمیل خود را در بخش پروفایل اصلاح کنم موفق نمیشوم .

ممنون میشم راهنماییم کنید

همراه گرامی ضمن سلام و عرض ادب و احترام

درخواست تغییر ایمیل خود را به همراه آدرس ایمیل جدید به پست الکترونیکی info@rasekhoon.net ارسال فرمایید تا پس از بررسی های لازم ایمیل شما در پروفایل کاربریتان تغییر داده شود.

موفق باشید

1332214 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 1561
|

سلام

چرا؟

لطفا راه اندازی کنید؟

ممنون از پاسخ شما در جریان این قضیه نبودم

hoseingh855 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 113
|

سلام

نتایج نظرسنجی ریاست جمهوری رو منتشر نمی کنید؟

نظر سنجی که نتیجه اش اعلام نشه به چه دردی می خوره!