سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
بنام خدا
لطفا سوال روزانه دوشنبه و تاریخ شروع و پایان آن را اصلاح بفرمایید.
شروع مسابقه: شنبه، 18 دی 1400
پایان مسابقه: ساعت 24 جمعه، 17 دی 1400
سلام و عرض ادب و احترام:
سوالات از 10 دی تا 24 دی برای همه ی عزیزانی که به هر دلیلی نتوانستند پاسخگو باشند فعال گردید.
از لطف همیشگی شما و دیگر عزیزان خالصانه تشکر می نمایم.
جهت تاخییر در پاسخگویی عذرخواهی می نمایم.
باسلام و عرض ارادت
سوال روز پانزدهم بهمن ماه غیر فعال است ، ایراد فنی در سایت رفع و اصلاح گردد . مننونم
با سلام واحترام
رفیق مسابقه روزانه 15 بهمن زمان شروع 16 بهمن زمان خاتمه 15 بهمن
پاسخ سوال روز هجدهم بهمن ماه در آدرس زیر باید جست و جو کرد :
باسلام و عرض ارادت
سوال روز پانزدهم بهمن ماه غیر فعال است ، ایراد فنی در سایت رفع و اصلاح گردد . مننونم
سلام و عرض ادب:
ممنون از اطلاع رسانی پوزش جهت تاخییر>
با سلام واحترام
رفیق مسابقه روزانه 15 بهمن زمان شروع 16 بهمن زمان خاتمه 15 بهمن
سلام و عرض ادب:
ممنون از اطلاع رسانی شما بزرگوار.لطف کردید.
پوزش جهت تاخییر>
پاسخ سوال روز هجدهم بهمن ماه در آدرس زیر باید جست و جو کرد :
سلام و عرض ادب
از همراهی و لطف شما بزرگوار تشکر و قدر دانی می نماییم.
با سلام و عرض ادب و احترام
سوالی در خصوص این شماره تلفن که امروز ۲۴ بهمن راس ساعت حدودای ۱۲ ظهر با همراه با بنده تماس گرفته و چون یک لحظه گوشی در دسترس نبود ، امکان پاسخگویی برام میسر نبود . قسمت ارتباط با بخش های راسخون نگاه کردم با این شماره یکی نبود .بعد چند دقیقه تماس گرفتم شماره مشغول بود . آیا این شماره مربوط به بخش های راسخون هستش ؟
+983191006815
با سپاس فراوان
سلام و عرض ادب:
همراه گرامی راسخون.خیر این شماره مربوط به راسخون نمی باشد.
سلام و ادب و احترام
سایت سریع از دسترس خارج می شود و اجازه فعالیت نمی دهد . حدودا سه چهار روز به این صورت است .
با سلام و عرض ادب و احترام
سوالی در خصوص این شماره تلفن که امروز ۲۴ بهمن راس ساعت حدودای ۱۲ ظهر با همراه با بنده تماس گرفته و چون یک لحظه گوشی در دسترس نبود ، امکان پاسخگویی برام میسر نبود . قسمت ارتباط با بخش های راسخون نگاه کردم با این شماره یکی نبود .بعد چند دقیقه تماس گرفتم شماره مشغول بود . آیا این شماره مربوط به بخش های راسخون هستش ؟
+983191006815
با سپاس فراوان
سلام و عرض ادب:
همراه گرامی راسخون.خیر این شماره مربوط به راسخون نمی باشد.
سلام و ادب و احترام
سایت سریع از دسترس خارج می شود و اجازه فعالیت نمی دهد . حدودا سه چهار روز به این صورت است .
سلام و سپاس:
ظاهرا این سوال را همکاران قبلا پاسخ داده اند اینجا با تاخیر زیاد مشاهده شد. از همراهی شما متشکریم.
باسلام ببخشید قرعه کسی ها به چه صورت برگزار میشه بنده خیلی وقته شرکت میکنم نه نفرات برنده معلومه نه شیوه قرعه کشی ووو ؟
باسلام ببخشید قرعه کسی ها به چه صورت برگزار میشه بنده خیلی وقته شرکت میکنم نه نفرات برنده معلومه نه شیوه قرعه کشی ووو ؟
سلام و عرض ادب و احترام از مشارکت شما بزرگوار در انجمن و مسابقات روانه تشکر و قدر دانی می نماییم.خیلی از دوستان عزیز سوال شما را دارند من هم متقابلا به مسئولین عزیز ارجاع می دهم..
باسلام وتبریک مجددعیدنوروز
منبع سئوال روزانه12فروردین اشتباه است ولطفاسئوال 13فروردین روهم فعال بفرمائید،باتشکر
باسلام وتبریک مجددعیدنوروز
منبع سئوال روزانه12فروردین اشتباه است
عرض ادب و احترام.
سوال 12 به بعد تمدید گردید:
منبع سوال درست است...
تقریبا اواخر متن است..( از کارهایی که آدم باید توبه بکند، «المُقرّ بالذَّنب تائِب» امیرالمؤمنین فرمود: )
ولطفاسئوال 13فروردین روهم فعال بفرمائید،باتشکر
ظاهرا موقع رجوع شما مشکلی پیش آمده.....
خیلی از کاربران پاسخ داده اند...