سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام . لطفا به صندوق پیام مراجعه کنید...با تشکر
لطفا اقدام کنید:
سلام ایمیل فعلی من از گوگل کاملا حذف شده و نام کاربری هم من را یاد خاطرات بد می اندازد بنابراین لطفا این دو مورد را به چیزی که میگویم تغییر دهید سپاس فراوان:
منتظرم ممنون
سلام و عرض ادب:
همراه گرامی راسخون:
امکان تغییر نام کاربری وجود ندارد...قاعدتا یا باید اقدام به عضویت با نام کاربری حدید کنید...یا با همین کاربری فعالیت کنید..فقط می توانیم ایمیل جدید را جایگزین ایمیل قدیمی با همین کاربری کنیم.
لطفا شماره جدید تماس را در پروفایل یا صندوق پیام ارسال فرمایید.
با تشکر
ممنون از شما با همین نام کاربری فعالیت می کنم فقط ایمیل را عوض کنید
لطفا شماره موبایل من را هم تغییر دهید چون اون قبلی باطل شده شماره موبایل جدید را خصوصی ارسال کردم.
جناب روابط راسخون حتما پست خودتون حذف یا ویرایش کنید چون نمی خواهم ایمیلم اشکار باشد ممنون
ممنون از شما ولی شماره موبایل را که جایگزین نکردید در یک پیام برایتان ارسال کرده بودم اون شماره قبلی باطل شده سپاس
یک بار دیگه برایتان فرستادم ممنون
جناب روابط راسخون من همچنان منتظرم لطفا شماره موبایل رو تغییر بدید 2 بار هم پیام خصوصی فرستادم ولی نمی دونم چرا ترتیب اثر نمیدید اشکال از کجاست؟
اقا یکی نیست اینجا جواب ما رو بده تغییر شماره موبایل خودش دکمه ویرایش داره ولی عمل نمیکنه صدبار روش کلیک کردم فایده نداشت میمونه تغییر از سمت مدیریت که گویا خوابهZzz
سلام.
برای خیلی از کاربران و حتی برا ی ما هم این نوع تغییر غیر ممکن است.لذا خیلی از دوستان با تغییر دادن شماره با مشکل مواجه می شوند. امیدوارم مشکل به زودی حل شود.
با سپاس
لیست گوشی هاتونم اصلا تکمیل نیست galaxy j5 رو نداره
امیدوارم فردا که چک میکنم شماره موبایلم تغییر کرده باشه انشالله
سلام ایمیل فعلی من از گوگل کاملا حذف شده و نام کاربری هم من را یاد خاطرات بد می اندازد بنابراین لطفا این دو مورد را به چیزی که میگویم تغییر دهید سپاس فراوان:
منتظرم ممنون
سلام و عرض ادب:
همراه گرامی راسخون:
امکان تغییر نام کاربری وجود ندارد...قاعدتا یا باید اقدام به عضویت با نام کاربری حدید کنید...یا با همین کاربری فعالیت کنید..فقط می توانیم ایمیل جدید را جایگزین ایمیل قدیمی با همین کاربری کنیم.
لطفا شماره جدید تماس را در پروفایل یا صندوق پیام ارسال فرمایید.
با تشکر
شماره موبایلم تغییر بده سه بار واست فرستادم ای بابا
ممنون از ارسال پیام خصوصی پس دلیل فنی داره باشه صبر میکنم فقط زیاد طول نکشه
فقط میشه بگید حدودا چند روز طول میکشه تا این مشکل فنی رفع بشه البته اگه میدونید
ممنون از ارسال پیام خصوصی پس دلیل فنی داره باشه صبر میکنم فقط زیاد طول نکشه
اگر هم تندخویی یا عجله یا خدایی ناکرده بی احترامی از سمت من دیدید به بزرگواری خودتان ببخشید
فقط میشه بگید حدودا چند روز طول میکشه تا این مشکل فنی رفع بشه البته اگه میدونید
در هر صورت ممنون از زحمات شما
سلام و عرض مجدد.
با توجه به آنچه در صندوق پیام برای شما بزرگوار توضیح دادم.موارد و اشکالات فنی از همه ی قسمت ها به واحد فنی ارجاع داده می شود. و عزیران بر حسب اولویت اقدام می نمایند.
از صبوری شما بزرگوار تشکر و قدر دانی می نمایم.
با سلام و عرض ادب و احترام
لطفاً سوالات روز های پانزده و شانزدهم را فعال نمایید. باتشکر
باسلام
سوال روز شانزدهم همچنان غیرفعاله
سلام و عرض مجدد.
با توجه به آنچه در صندوق پیام برای شما بزرگوار توضیح دادم.موارد و اشکالات فنی از همه ی قسمت ها به واحد فنی ارجاع داده می شود. و عزیران بر حسب اولویت اقدام می نمایند.
از صبوری شما بزرگوار تشکر و قدر دانی می نمایم.
خوش حال شدم با کاربران فهیمی از جمله شما اشنا شدم ولی بدون تغییر شماره همراه قادر به ادامه فعالیت نیستم کاربری جدید هم ایجاد نمی کنم خداحافظ دوست من ;)
راستی اگر توانستی پروفایلم رو کامل حذف کن.