راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

647647ma کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 16
|

اقایان راسخون

مسابقه ۲۵ دی ماه غیر فعال است در جریان باشید

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8846
|

با سلام و احترام
آیا برترین های پاییز 98 ( انجمن ها و مسابقات روزانه ) اعلام شده اند ؟

در کدام تاپیک میتوان اسامی ها رو مشاهده کرد ؟

لطفاً یک تاپیک جامع برای این بخش برترین های فصل ایجاد نمایید تا به راحتی قابل دسترسی باشه . چون برترین های هر فصل رو در تاپیکهای جدا جدا اعلام میشه پیدا کردنش خیلی خیلی سخته .
با تشکر و احترام

با سلام و عرض ادب:

همراه گرامی کاربران برتر انتخاب شده اند. به محض ارسال هدایا برترین ها اعلام خواهند شد.

با سپاس

|
|

کاربران بزرگوا  farshon  . hosinsaeidi . maryam35444  . rahman123 . 647647ma . 647647ma  . ....با سپاس از همراهی شما در مسابقات روزانه مشکل مورد نظر اصلاح گردید.

از شما دعوت خواهشمندیم، فعالیت خود را در انجمن راسخون بیشتر نمایید تا از هدایای سه ماهه زمستان بهرمند گردید.

با سپاس

hooryeh کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 857
|

سلام وعرض احترام

منبع پاسخگویی سوال ۲۶ دیماه با سوال مطرح شده همخوانی ندارد

منبع پاسخگویی در سوال ۲۷ دیماه ذکر شده

صرفا جهت اطلاع

mobarakeh کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 10
|

با سلام 

عوامل و مدیران و روسای محترم راسخون

در خصوص برندگان فصل گدَشته اقدامی نشده است 

لطفا اسامی برندگان اعلام نمایید چرا اعلام نمی کنید اسامی را فصل پاییز که گذشت هنوز اعلام نشده است 

ممنونم خبر بدید بما علت را ممنونم

mobarakeh کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 10
|

طراح محترم سوال 27 دی ماه راسخون

خیلی ممنون از زحمات شما دستتون هم درد نکنه

منبع سوال ۲۷ با سوال ۲۷ دی ما مغایرت دارد لطفا بررسی فرمایید من هر چه مطالعه کردم دستگیرم نشد جوابش از منابع دیگر پاسخ دریافت کردم ممنونم از زحمات شما

214200 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 22
|

اساتید محترم راسخوان با سلام 

برندگان مسابقه فصل گذشته  ...  پاییز ... اعلام نشده چرا تاخیر انجام شده است پاسخ بدید لطفا ممنونم

و سوال دیگه اینکه .

پاسخ سوال ۲۷ دی ماه در منبع پاسخها نیست من مطالعه کردم چیزی دستگیرم نشده است . شاید من اشتباه کرده باشم نمیدونم بلاخره موضوع چیست

لطفا پاسخ بدید

ممنون از لطف و بررسی شما

majid126 کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 82
|

سلام. مرجع سوال 26 و 27 دی ماه جابجا شده است.

1346gmil کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 12
|

با سلام و عرض ادب خدمت عوامل راسخون

بزرگوران اگر بررسی کنید مجدد و موافقت نمایید برندگان روزانه مجدد هر ماه مثل قدیم اعلام شود خیلی جالب و عالی هستش هر فصل اعلام میشود خیلی سخته تحملش ولی هرماه لااقل امیدی بیشتری هستش شاید قضیه جوایز هم باشه که برای شما تهیه ان سخت هستش ولی بنظر میرسه هرماه اعلام شود بهتر هستش ممنون 

|
|

سلام وعرض احترام

منبع پاسخگویی سوال ۲۶ دیماه با سوال مطرح شده همخوانی ندارد

منبع پاسخگویی در سوال ۲۷ دیماه ذکر شده

صرفا جهت اطلاع

سلام و عرض ادب:

با سپاس و تشکر از اطلاه رسانی شما بزرگوارمورد درخواستی اصلاح گردید.

با سپاس

|
|

با سلام 

عوامل و مدیران و روسای محترم راسخون

در خصوص برندگان فصل گدَشته اقدامی نشده است 

لطفا اسامی برندگان اعلام نمایید چرا اعلام نمی کنید اسامی را فصل پاییز که گذشت هنوز اعلام نشده است 

ممنونم خبر بدید بما علت را ممنونم

با سلام و عرض ادب

همراه عزیز راسخونی با سپاس از زحمات شما بزرگوار لیست برندگان ارسال گردیده است.ما هم منتظر هستیم تا این واریزی انجام شود و اعلام نماییم.

با سپاس

|
|

طراح محترم سوال 27 دی ماه راسخون

خیلی ممنون از زحمات شما دستتون هم درد نکنه

منبع سوال ۲۷ با سوال ۲۷ دی ما مغایرت دارد لطفا بررسی فرمایید من هر چه مطالعه کردم دستگیرم نشد جوابش از منابع دیگر پاسخ دریافت کردم ممنونم از زحمات شما

با سلام و عرض ادب

همراه گرامی  با سپاس از همراهی شما بزرگوار ضمن عذرخواهی مطلب درخواستی اصلاح گردید.

با سپاس

|
|

اساتید محترم راسخوان با سلام 

برندگان مسابقه فصل گذشته  ...  پاییز ... اعلام نشده چرا تاخیر انجام شده است پاسخ بدید لطفا ممنونم

و سوال دیگه اینکه .

پاسخ سوال ۲۷ دی ماه در منبع پاسخها نیست من مطالعه کردم چیزی دستگیرم نشده است . شاید من اشتباه کرده باشم نمیدونم بلاخره موضوع چیست

لطفا پاسخ بدید

ممنون از لطف و بررسی شما

سلام و عرض ادب و احترام:

همراه گرامی کاربر بزرگوار با سپاس از همراهی شما.لیست برندگان آماده و ارسال گردیده است.ما هم نتظر اقدامات بعدی هستیم .روند اداری ظاهرا طول کشیده است

با سپاس

با سپاس

|
|

سلام. مرجع سوال 26 و 27 دی ماه جابجا شده است.

با سلام و عرض ادب:

همراه گرامی از لطف جنابعالی تشکر و قدر دانی می نماییم.مورد درخواستی اصلاح گردید.

سپاسگزارم

|
|

با سلام و عرض ادب خدمت عوامل راسخون

بزرگوران اگر بررسی کنید مجدد و موافقت نمایید برندگان روزانه مجدد هر ماه مثل قدیم اعلام شود خیلی جالب و عالی هستش هر فصل اعلام میشود خیلی سخته تحملش ولی هرماه لااقل امیدی بیشتری هستش شاید قضیه جوایز هم باشه که برای شما تهیه ان سخت هستش ولی بنظر میرسه هرماه اعلام شود بهتر هستش ممنون 

همراه راسخونی و کاربر محترم.

با سپاس از مشارکت شما در مسابقات مختلف راسخون.به اطلاع می رسانیم: مطلب درخواستی شما درخواست دیگر عزیزان راسخونی هم بوده که این مطلب به اطلاع مسئولین رسیده اما با توجه به اینکه قانون پرداخت هر سه ماه یکبار شده است قابل تغییر نیست از طرفی بعد از قرعه کشی لیست برندگان ارسال خواهد شد. قاعدتا همه ی ما مثل شما دوست داریم هدایا زودتر پرداخت گردد. اما مراحل اداری و قانونی باید طی شود و این از دست ما خارج است.از طرفی هم طبق قوانین فعلی ،اجازه اعلام لیست برندگان امکان پذیر نیست مگر در صورتی که لیست پرداختی تایید و نهایی شود.از صبر شما تشکر و قدر دانی می نماییم.