سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
با سلامعوامل راسخون
اگر امکانش باشه مجددا فعال سازی فروشگاه انجام بشه از طرف راسخون
ممنون هستم
با سلام و عرض ادب:
همراه عزیز راسخونی مسئولین راسخون با توجه به شرایط موجود ، نمی توانند قولی در مورد بازگشایی فروشگاه به کاربران عزیز بدهند.
با سپاس
با سپاس
با سلام به عوامل برنامه خوب راسخون
ممنون هستم از برنامه متنوع و خوب راسخون
و عوامل و دست اندر کارانش
خیلی ممنون هستم زحمت میکشید در این برنامه
اگر ممکنه فروشگاه راسخون هم فعال سازی شود
ممنون
با سلام و عرض ادب:
همراه گرامی ما هم قاعدتا مثل شما بزرگوار بی صبرانه منتظر این اقدام هستیم.
با سپاس
سلام و وقت بخیر
سوالات روزانه تون خیلی خوبه ولی اگه این امکان رو بدین که سوالات روزهای قبل رو که بنا به دلیل فرصت نکردن، فراموشی یا هر دلیلی که نتونستیم جواب بدیم دوباره بتونیم بهشون پاسخ بدیم خیلی عالی میشه ازتون میخام این امکان رو به شرکت کننده ها بدین، با تشکر
سلام و وقت بخیر
سوالات روزانه تون خیلی خوبه ولی اگه این امکان رو بدین که سوالات روزهای قبل رو که بنا به دلیل فرصت نکردن، فراموشی یا هر دلیلی که نتونستیم جواب بدیم دوباره بتونیم بهشون پاسخ بدیم خیلی عالی میشه ازتون میخام این امکان رو به شرکت کننده ها بدین، با تشکر
سلام و عرض ادب
همراه راسخونی همانطور که اطلاع دارید .برای سوالات روزانه قاعدتا یک هفته وقت قرار داده می شود.نهایت اینکه سوالات روز آخر هم یک یا چند روز فرصت پاسخگویی دارند.
با تشکر
باسلام وخداقوت
اولا میشه نه گوسفنده،خخخ،معذرت. میشه مسابقات روزانه روبهروزنه ببخشیدبروزکنین؟
دوم اینکه وقتی ازاول هفته بروزمیشن چون تاریخش گذشته سیستم پیام میده مهلتش گذشته وقرمزمیشه ومیگه شماقبلابه این سوال پاسخ دادین،لطفا موقع بروزنمودن این موضوع رومدنظرداشته باشین،فی تشکرات
باسلام وخداقوت
لطفاسوال5شنبه وجمعه روهم قراربدهیدتاکلک این هفته روهم بکنیم.شکراجزیلا
باسلام ووقت بخیر
لطفاسوالات مسابقه روزانه این دوروزباقیمانده روهم بگذاریدتاشهریورروتموم کنیم،باکمال تشکر
با سلام و احترام
برای ارتقا کاربری چه کار باید انجام داد ؟ اگر با فعالیت و تعداد پست در انجمن هست برای هر سطح چه تعداد مطلب باید داشت؟ مثلاً از برنزی به نقره ای و از نقره ای به طلایی ... چطوری انجام میشود ؟
با تشکر و احترام
باسلام وخداقوت
اولا میشه نه گوسفنده،خخخ،معذرت. میشه مسابقات روزانه روبهروزنه ببخشیدبروزکنین؟
دوم اینکه وقتی ازاول هفته بروزمیشن چون تاریخش گذشته سیستم پیام میده مهلتش گذشته وقرمزمیشه ومیگه شماقبلابه این سوال پاسخ دادین،لطفا موقع بروزنمودن این موضوع رومدنظرداشته باشین،فی تشکرات
سلام و عرض ادب:
همراه راسخونی.
با سپاس از همراهی شما قاعدتا وقتی فعال نیست یا زمانش نرسیده یا اینکه زمانش تمام شده ، قاعدتا سوالات بر حسب زمان باید 24فقط ساعت فعال باشند .ولی ما بخاطر اینکه دوستان بتوانند پاسخگو باشند مدت زمان بیشتری در اختیار آنها قرار داده ایم.
با سپاس
با سلام و احترام
برای ارتقا کاربری چه کار باید انجام داد ؟ اگر با فعالیت و تعداد پست در انجمن هست برای هر سطح چه تعداد مطلب باید داشت؟ مثلاً از برنزی به نقره ای و از نقره ای به طلایی ... چطوری انجام میشود ؟
با تشکر و احترام
با سلام و عرض ادب
.کمتر از 100 امتیاز کاربر جدید
• کاربرانی با 1000 امتیاز کاربر تازه وارد
• کاربرانی با 10000 امتیاز کاربر برنزی
• کاربرانی با 20000 امتیاز کاربر نقره ای
• کاربرانی با 30000 امتیاز کاربر طلایی3
• کاربرانی با 40000 امتیاز کاربر طلایی2
• کاربرانی با 50000 امتیاز کاربر طلایی
با سلام و عرض ادب.
من روز 10 خرداد 1398 برنده مسابقه شده بودم. ولی تا کنون جایزه نقدی به حساب بنده واریز نشده است.
لطفا علت را می فرمایید؟
با سلام و عرض ادب.
من روز 10 خرداد 1398 برنده مسابقه شده بودم. ولی تا کنون جایزه نقدی به حساب بنده واریز نشده است.
لطفا علت را می فرمایید؟
سلام و عرض ادب:
چه مسابقه ای بوده؟ مسابقات روزانه یا طرح های انجمن.؟
سلام علیکم،با عرض خدا قوت،می خواستم بدانم چرا لیست برندگان مسابقات روزانه و ... به روز رسانی نمیشود و هنوز در سال های قبل مانده است و در پایان هر دوره مسابقه اسامی برندگان نمایش داده نمی شود.
با تشکر...
سلام علیکم،با عرض خدا قوت،می خواستم بدانم چرا لیست برندگان مسابقات روزانه و ... به روز رسانی نمیشود و هنوز در سال های قبل مانده است و در پایان هر دوره مسابقه اسامی برندگان نمایش داده نمی شود.
با تشکر...
با سلام و عرض ادب
لیست مسابقه روزانه هر سه ماه بعد از واریز هدایا اعلام می گردد.
با سپاس
به عنوان نمونه
اهدای هدایای برترینهای بهار 98 (انجمنها و مسابقات روزانه)
سلام
هیچکدام از گزینه های سوال ۹ مهر مسابقات روزانه کامل نیست، گزینه سوم باید توضیح بیشتری داشته باشه تا بشه انتخابش کرد.