سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام. منبع معرفی شده در سؤال روز دوشنبه 10 تیرماه مربوط به آن نیست!
با سلام.حداقل امتیاز ما باید چند باشد که جایزه تعلق بگیرد؟
کی قرعه کشی انجام میشه؟
آغا! یکی به من بگه ببینم جوایز این مسابقه چیه؟
کی قرعه کشی میشه؟
باسلام
سوال روز دهم در دو نوبت ارائه و منبع پاسخگویی در پست مربوطه موجود نیست. لطفا اصلاح فرمایید . با تشکر
با سلام و عرض ادب:
اصلاح گردید.
با سپاس
باسلام
سوال روز دهم در دو نوبت ارائه و منبع پاسخگویی در پست مربوطه موجود نیست. لطفا اصلاح فرمایید . با تشکر
با سلام و عرض ادب:
با تشکر از اطلاع رسانی شنا بزرگوار .اصلاح گردید.
ممنونم
با سلام.حداقل امتیاز ما باید چند باشد که جایزه تعلق بگیرد؟
سلام لطفا به این تاپیک مراجعه بفرمایید. با سپاس
آغا! یکی به من بگه ببینم جوایز این مسابقه چیه؟
کی قرعه کشی میشه؟
سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی کدام قرعه کشی منظورتون می باشد؟
لطفا سه لینک زیر را مطالعه بفرمایید
اهدای هدایای مسابقات نوروز (بهار علوی)
اهدای هدایای برندگان مسابقات ماه مبارک رمضان
اهدای هدایای برترینهای بهار 98 (انجمنها و مسابقات روزانه)
با سلام و ادب و احترام خدمت مسئولین محترم سایت راسخون. بالاخص مدیر محترم سایت.
ببخشید این سوال رو مطرح میکنم. شرمنده.
چون من بسیار به تلاوت قرآن علاقه مند هستم از سایت راسخون تلاوت موردنظر را از این سایت مبارک پیدا میکنم.
سوال بنده این هست که : وقتی که امتیازات کسب شده به حد نصاب برسه و در صورت برنده شدن، نوع جایزه چه میباشد؟ و به چه نحوی به دست برنده خواهد رسید؟
سلام-پس این فروشگاه کی شروع به کار مجدد می کنه؟!
با سلام و ادب و احترام
مطالب پست ایجاد شده، با عنوان جوانگرایی در کادر قرار نگرفته و مطالب ظاهر نشده است . ببخشید
با سلام و ادب و احترام خدمت مسئولین محترم سایت راسخون. بالاخص مدیر محترم سایت.
ببخشید این سوال رو مطرح میکنم. شرمنده.
چون من بسیار به تلاوت قرآن علاقه مند هستم از سایت راسخون تلاوت موردنظر را از این سایت مبارک پیدا میکنم.
سوال بنده این هست که : وقتی که امتیازات کسب شده به حد نصاب برسه و در صورت برنده شدن، نوع جایزه چه میباشد؟ و به چه نحوی به دست برنده خواهد رسید؟
با سلام و عرض ادب
کاربر گرامی در حال حاضر طبق این لینک ( معیارهای انتخاب کاربران برتر انجمن راسخون ) و شرکت در مسابقات روزانه این لینک (https://rasekhoon.net/competition//) و مشارکت مستمر و فعال در طرح ها و برنامه های آینده انجمن امتیازات ویژه و جوائز نقدی بعد از بررسی اهداء می گردد.
با سپاس
سلام-پس این فروشگاه کی شروع به کار مجدد می کنه؟!
سلام و عرض ادب
کاربر گرامی فعلا خبری از شروع بکار مجدد فروشگاه دریافت نشده است .لذا مشارکت و فعالیت های کاربران در انجمن طبق این لینک ( معیارهای انتخاب کاربران برتر انجمن راسخون ) و شرکت در مسابقات روزانه در این لینک (https://rasekhoon.net/competition/)و مشارکت در طرح ها و برنامه های آینده انجمن امتیازات ویژه و جوائز ، بعد از بررسی و قرعه کشی انجام می گیرد.
سپاسگزارم
با سلام و ادب و احترام
مطالب پست ایجاد شده، با عنوان جوانگرایی در کادر قرار نگرفته و مطالب ظاهر نشده است . ببخشید
سلام و عرض ادب
لطفا لینک مورد نظر را ارسال بفرمایید.
با سپاس
با سلام ریاست محترم عرض خسته نباشید دارم ممنون از عوامل محترم راسخون
در قسمت تکمیل مدارک و ارایه شماره شبا و مشخصات ادرس و تلفن و غیره که در صفحه اول راسخون هم اعلام میشه هروقت من خواستم فیلد پست جدید را برای تکمیل مدارک برای نام کاربری من بزنم باز نمیشه صفحه مربوطه و بارها اعلام کردم به عوامل مربوطه جواب ندادند خواستم بدونم برای تکمیل مدارک با نام کاربری خودم در همین صفحه اعلام کنم مشکل نداره بفرستم یا خیر لطفا کمک کنید اگر مشکل نداره در این صفحه ارسال کنم و اگر مشکل داره چرا صفحه مربوطه ارسال مدارک باز نمیشه نام کاربری من mobarakeh2 هستش ممنونم جواب بدید