سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام و عرض ادب
لطفا برخی جملات پیش پا افتاده را اصلاح بفرمایید ودر نگارش جملات دقت بیشتری شود
مثلا بهتر است بجای کلمه دهه کلمه چله جایگزین شود
قرعه کشی این دهه بین پاسخ های صحیح (9 شهریور ماه تا 18مهرماه 97 ) می باشد.
هرچند که نتیجه ای اعلامنمیشه (مسابقه پیش بینی جام جهانی +....)اگرهم اعلام بشه امتیازی داده نمیشه(مسابقات ماه مبارک رمضان+ امتیاز تولد کاربران)اگرهم امتیازی اهدا شود کاربردی ندارد
انشالله به زودی شاهد حل مشکلات این سایت فرهنگی باشیم
باتشکر
سلام و عرض ادب
لطفا برخی جملات پیش پا افتاده را اصلاح بفرمایید ودر نگارش جملات دقت بیشتری شود
مثلا بهتر است بجای کلمه دهه کلمه چله جایگزین شود
قرعه کشی این دهه بین پاسخ های صحیح (9 شهریور ماه تا 18مهرماه 97 ) می باشد.
هرچند که نتیجه ای اعلامنمیشه (مسابقه پیش بینی جام جهانی +....)اگرهم اعلام بشه امتیازی داده نمیشه(مسابقات ماه مبارک رمضان+ امتیاز تولد کاربران)اگرهم امتیازی اهدا شود کاربردی ندارد
انشالله به زودی شاهد حل مشکلات این سایت فرهنگی باشیم
باتشکر
با سلام و عرض ادب:
همراه راسخونی با تشکر از دقت شما بزرگوار:
به اطلاع برسانیم که قرار بر این بود که هر ده روز فعالیتی دراین بخش صورت بگبررد.به صورت چهار دهه..لذا دوستان مدیر هم به همین منوال عمل کردهاند.قاعدتا اگر 40 روز برنامه ای ادامه داشته باشد باید با قید چله منظور گردد
ممنون از لطف جنابعالی
همانطور که قبلا اعلام شد.نتایج برترین ها اعلام گردید.و امتیازات سایر طرح ها و برنامه ها ی اجرا شده توسط کاربران ودوستان انجمنی به قوت خود باقی است و در صورت تمهیداتی در مورد امتیازات حتما به دوستان اهدا خواهد شد.
با تشکر
با سلام و ادب و احترام محضر عوامل اجرایی و دوستان راسخونی بزرگوار
بنده خیلی وقته عضو سایت راسخون هستم وبرام افتخاره . اما چند روز پیش خواستم ارتباطم را با راسخون قطع کنم . چرا که در اجرای برنامه ها مانند اهدا جوایز عدالت رعایت نمی شود . بنده از روزی که عضو سایت شدم به سوالات و خیلی از پست های دیگر پاسخ داده ام اما دریغ از یک دریافت یک هدیه
چرا که روال کار مسابقه تشکر از کاربران به طرق مخنلف از قبیل اهدا هدیه است . البته نا گفته نماند متنوع بودن برنامه های سایت عامه پسند است.
با تشکر
بنام خدا
باتشکر وقدر دانی از زحمات شما
ضمن تبریک و آرزوی خوشی ها در شبهای خوش به خصوص شب یلدا برای ملت عزیز ایران در تمامی نکات دنیا وشما زحمتکشان در عرصه ارائه مطالب آموزنده به هم وطنان گرامی.
در صورت امکان اخبار تکمیلی روزانه به مطالب اضافه گردد.
با سلام و احترام خدمت شما
در ویژه نامه سال 1392 سال حماسه سیاسی حماسه اقتصادی
در بخش مقالات ویژه ، مقاله رهنمودهای حکیمانه را به اشتباه " رهنمودهای حگیمانه " نوشته اید که در صورت امکان اصلاح فرمایید .
با تشکر / موفق باشید
با سلام و ادب و احترام محضر عوامل اجرایی و دوستان راسخونی بزرگوار
بنده خیلی وقته عضو سایت راسخون هستم وبرام افتخاره . اما چند روز پیش خواستم ارتباطم را با راسخون قطع کنم . چرا که در اجرای برنامه ها مانند اهدا جوایز عدالت رعایت نمی شود . بنده از روزی که عضو سایت شدم به سوالات و خیلی از پست های دیگر پاسخ داده ام اما دریغ از یک دریافت یک هدیه
چرا که روال کار مسابقه تشکر از کاربران به طرق مخنلف از قبیل اهدا هدیه است . البته نا گفته نماند متنوع بودن برنامه های سایت عامه پسند است.
با تشکر
با سلام و عرض ادب:
کاربر گرامی حسین سعیدی..باتشکر از مشارکت شما در قسمت مسابقات روزانه..شما در قرعه کشی اتو ماتیک عدالت را چگونه تعریف می نمایید.این مورد خارج از دسترسی ما می باشد..ضمن اینکه اگر درقرعه کشی روزانه فردی چند بار برنده شود قانون راسخون به ما می گوید دوباره قرعه کشی نمایید.لذا در یکماه قاعده بر این است که فرد تکراری حذف گردد.اما بعد از یکماه اگر دوباره اسم او. درقرعه کشی ثبت گردیید.انتخاب شود.ضمن اینکه شما بزرگوار در لیست جدید برندگان راسخون قرار دارید.
با تشکر
بنام خدا
باتشکر وقدر دانی از زحمات شما
ضمن تبریک و آرزوی خوشی ها در شبهای خوش به خصوص شب یلدا برای ملت عزیز ایران در تمامی نکات دنیا وشما زحمتکشان در عرصه ارائه مطالب آموزنده به هم وطنان گرامی.
در صورت امکان اخبار تکمیلی روزانه به مطالب اضافه گردد.
با سلام و عرض ادب:
همراه راسخونی متوجه مطلب شما بزرگوار نشدم.اگر منظورتان بخشی به نام اخبار هست این مورد وجود دارد.اگر منظورتان چیز دیگری است درخدمت شما بزرگوار هستم.
با تشکر
با سلام و احترام خدمت شما
در ویژه نامه سال 1392 سال حماسه سیاسی حماسه اقتصادی
در بخش مقالات ویژه ، مقاله رهنمودهای حکیمانه را به اشتباه " رهنمودهای حگیمانه " نوشته اید که در صورت امکان اصلاح فرمایید .
با تشکر / موفق باشید
با سلام و عرض ادب
با تشکر از دقت نظر شما کاربر گرامی این مورد را به عزیزان اطلاع خواهم داد تا اصلاح نمایند.
با سپاس
با سلام واحترام
باستحضار میرساند اینجانب در تاریخ های 1397/09/20وهمچنین 1397/10/13در اطلاعیه تکمیل مشخصات کاربری ودر تاپیک آن مشخصات کاربری خود را اعلام نموده ام ودر تاریخ 1397/10/02در مسابقات روزانه برنده شده ام ولی در مقابل اسمم نوشته شده مشخصات تکمیل نشده ،لطفا راهنمایی فرمایید در این خصوص چگونه اقدام نمایم
با تشکر رحمان محمدی نیا
نام کاربریrahman123
با سلام واحترام
باستحضار میرساند اینجانب در تاریخ های 1397/09/20وهمچنین 1397/10/13در اطلاعیه تکمیل مشخصات کاربری ودر تاپیک آن مشخصات کاربری خود را اعلام نموده ام ودر تاریخ 1397/10/02در مسابقات روزانه برنده شده ام ولی در مقابل اسمم نوشته شده مشخصات تکمیل نشده ،لطفا راهنمایی فرمایید در این خصوص چگونه اقدام نمایم
با تشکر رحمان محمدی نیا
نام کاربریrahman123
با سلام و عرض ادب:
همراه راسخونی با سپاس اطلاعات شما یکبار دیگر مورد بررسی قرار گرفت و صحت آنها ثبت گردید.
با تشکر
با سلام
با توجه به متن بررسی پاسخ سوالات که در مورد سوره اخلاص (توحید) است . فکر می کنم عنوان سوال روز چهاردهم و پانزدهم اشتباه بیان شده . محض یادآوری بود.
با سلام
لطفا ستون نام و نام خانوادگی را برای اعلام برندگان حذف کنید و فقط مثل سابق نام کاربری برندگان را اعلام کنید.
http://forum.rasekhoon.net/post/show/1332712/3152842/
با تشکر
با سلام و عرض ادب
سلام جناب مدیر گرامی مطالب درخواستی جهت بارگذاری را در پل ارتباطی قرار دهید.
با تشکر از لطف شما.
با سلام
با توجه به متن بررسی پاسخ سوالات که در مورد سوره اخلاص (توحید) است . فکر می کنم عنوان سوال روز چهاردهم و پانزدهم اشتباه بیان شده . محض یادآوری بود.
با سلام و عرض ادب:
سوال ها از متن تاپیک مورد نظر استخراج شده قاعدتا پاسخ ها وجود دارند.
با تشکر از مشارکت شما