راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام وخداقوت

روز30تم پیگیری نسخه موبایلی

mohsen_alavi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8348
|

سلام خسته نباشید

عیدتون مبارک 

امروز تقویم ۹۷ دستم رسید واقعا جا خوردم چون نزدیک دوسال پیش مدیر تالار قرآن بودم بمدت چند سال و از وقتی سربازی رفتم وقت نکردم بیام راسخون،امروز وقتی دیدم از طرف راسخونه واقعا تعجب کردم

ممنون که هنوز به یاد کاربرای قدیمی هستین خیلی با ارزش بود این کار 

shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|

سلام.

روز 31 پیگیری کاربران برای نسخه موبایلی (مظلوم )

|
|

روز بخیر .

شاید منم مسوول بودم برای سپاسگذاریها خودم رو فقط نشون میدادم و برای انتقادات مخفی میشدم ...

farshon کاربر طلایی1
|
|

باسلام

پیگیرنسخه موبایلی

gofteman_rasekhoon کاربر جدید
|
تعداد پست ها : 20
|
نقل قول shayesteh2000

روز بخیر .

شاید منم مسوول بودم برای سپاسگذاریها خودم رو فقط نشون میدادم و برای انتقادات مخفی میشدم ...

با سلام به شما کاربر گرامی

کاربر گرامی نه تنها از انتقادات ناراحت نمی شوم بلکه خوشحال هم می شوم.و معتقد هستم که با پیشنهادات و انتقادات شما کاربران عزیز پیشرفت حاصل خواهد شد.

اگر منظور شما نسخه موبایل می باشد اولین الویت سایت نیز این مورد می باشد و بنده پیگیر این موضوع  هستم و دوستان فنی روی این مبحث تلاش می کنند.

|
|
نقل قول gofteman_rasekhoon
نقل قول shayesteh2000

روز بخیر .

با سلام به شما کاربر گرامی

کاربر گرامی نه تنها از انتقادات ناراحت نمی شوم بلکه خوشحال هم می شوم.و معتقد هستم که با پیشنهادات و انتقادات شما کاربران عزیز پیشرفت حاصل خواهد شد.

اگر منظور شما نسخه موبایل می باشد اولین الویت سایت نیز این مورد می باشد و بنده پیگیر این موضوع  هستم و دوستان فنی روی این مبحث تلاش می کنند.

سلام آقای کتابی ..باورکنید اینجا تاپیک خودتونه ...

چون قبلن مسوولین  راحت تر و بیشتر باهامون در ارتباط بودن الان عادت نداریم که  جوابی نبینیم ازتون ...

کلمه ی اولویت سایت خیلی برام آشناست ..

کلن جمله ی دوم که فرمودید خیلی آشناست حدودا تو این دوماهه از هر کدوم مسیولین  چندین بار شنیدم ...

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|

عرض سلام و احترام دارم خدمت کاربران و مدیر عزیزی که پیگیر تهیه نسخه موبایل سایت هستش.

جهت یاد آوری دوباره روز 31 پیگیری مشترک کاربران و مسئول گفتمان.

از دوستانی که پیگیر.ماجرا هستن عذرخواهی میکنم به خاطر ماموریتی که هستم فرصت کمی دارم. 

ان شا الله بعد از پایان ماموریتم ادامه پیگیری.را انجام میدم و اگر که جناب کتابی عزیز میزان پیشرفت کار را اعلام نکرده باشند پیگیری.به وسیله تماس را هم شروع میکنیم.

nargesi کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3783
|

سلام وقت بخیر

میشه منم سورپرایز کنین، تقویم بهم بدین:)

|
|

روز 32 پیگیری مشترک کاربران و مسئول گفتمان

|
|

عرض سلام و احترام.

روز 33 پیگیری مشترک کاربران و مسئول گفتمان جناب آقای کتابی عزیز برای تهیه نسخه موبایل پرتال راسخون.

این پیگری به مدت 3 سال به صورت مقطعی بوده و نزدیک به 90 روز است که به صورت مداوم در حال پیگیری می باشیم.

ان شا الله که هرچه سریعتر کاربران به خواستشون برسن و پرتال همان طوری که از سال 86 ادعای کاربر محوری دارد به سخن خود پایبند و همچنین با توجه به سیاست جدید سایت که مدیرعامل جدید بیان نموده اند در جهت اینکه سایت در رنکینگ سایتهای داخل جز 3 سایت اول باشد در این برهه ی زمانی که همگی از موبایل استفاده میکنیم به این مهم دست پیدا کنیم.

|
|

عرض سلام و احترام.

روز 34 پیگیری مشترک کاربران و مسئول گفتمان جناب آقای کتابی عزیز برای تهیه نسخه موبایل پرتال راسخون.

این پیگری به مدت 3 سال به صورت مقطعی بوده و نزدیک به 90 روز است که به صورت مداوم در حال پیگیری می باشیم.

ان شا الله که هرچه سریعتر کاربران به خواستشون برسن و پرتال همان طوری که از سال 86 ادعای کاربر محوری دارد به سخن خود پایبند و همچنین با توجه به سیاست جدید سایت که مدیرعامل جدید بیان نموده اند در جهت اینکه سایت در رنکینگ سایتهای داخل جز 3 سایت اول باشد در این برهه ی زمانی که همگی از موبایل استفاده میکنیم به این مهم دست پیدا کنیم.

farshon کاربر طلایی1
|
|

باسلام وتبریک عیدمبعث

حالابی شوخی روز35پیگیری نسخه موبایلی

|
|

سلام و عرض ادب

36امین روز پیگیری کاربران و مسوول گفتمان  برای تهیه نسخه موبایلی *******