سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
عرض سلام و احترام.
روز دوازدهم پیگیری مشترک کاربران و روابط عمومی.
در جهت حمایت از کالای ایرانی 3 جنسی که استفاده کردم و خوب بوده: پارچه مطهری؛ کفش هنرین چرم و وسایل خانه اسنوا
عرض سلام و احترام.
روز سیزدهم پیگیری.
سه جنسی که دوستان گفتن: تلویزیون صنام. لوازم تحریر کیان؛ وسایل مونتاژ سامسونگ(مونتاژ در داخل کشور)
روزچهاردهم وپانزدهم پیگیریه روزانه
ماهی خاویارایران وکفش دوخت تبریزلربهترین اجناس کالایی ایرانی ست
سال حمایت ازکالای ایرانی مبارک
باسلام وتبریک سال جدید
جناب کتابی
درخواست می کنم بخش نظرسنجی سایت روبروزرسانی نمایید،مدتیه که نظرسنجی نداشتیم،باتشکر
سلام عرض میکنم .سال 97 رو تبریک میگم .
خودتون خواستید که ما درسال جدید هم با همان درخواست کهنه ،اینجا خدمت برسیم برای دیدنی ...
اگه نسخه ی موبایلی بهمون عیدی بدید به نفعتونه..
*****روز17 پیگیری مشترک کاربران و (واحد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟) برای ایجاد فقط یک نسخه ی موبایلی !!!!!!!!!!!!! ********
عرض سلام و احترام خدمت دوستان بزرگوار.
یه چند روزی مشهد بودم و فرصت پست زدن نداشتم.
روز بیستم پیگیری مشترک کابران و روابط عمومی برای تهیه نسخه موبایلی که به صورت 2 الی 3 سال به صورت پراکنده و حدود 2 ماه به صورت روزانه در حال پیگیری است.
(این پیگیری برای اولین بار است که به صورن روزانه می باشد)
جناب منتظمی و جناب بمانی که پست ها رو چندین روزه دنبال میکنید لطفا به آقایون بفرمایید اگر یک زمان مشخص اعلام نفرمایند و مثل همیشه بخوان با گفتن اینکه فعلا اولویت ما نیستش و... از این موضوع بعد از 3 سال پیگیری عبور کنند بازهم.
کاربران علاوه بر پست زدن به صورت روزانه زنگ میزنن به سایت و پیگیری قضیه رو با گفتن متن خاصی انجام میدهند
عرض سلام و احترام.
روز بیست و یکم پیگیری
سلام
روز بیست و دوم پیگیری مشترک کاربران و واحد ؟؟؟؟ برای اجرای نسخه موبایلی
سلام
سلام آجی.
آجی حالا نمیشه این سیزده روز رو بهشون ببخشید....از سه شنبه شروع کنین باز پیگیری رو؟!
آخه دستشون به عید دیدنی و مسافرت بند بوده.....
سلام
سلام آجی.
آجی حالا نمیشه این سیزده روز رو بهشون ببخشید....از سه شنبه شروع کنین باز پیگیری رو؟!
سلام آجی جون .
نه اینکه این پیگیری روزانه خیلی بهشون استرس وارد میکنه ....از دیدن و تشکر زدن پیداست ..
خیالت راحت آجی ..
سلام
سلام آجی.
--------------------------------------------------------------------------------------------
13 بدر دوستان به در ، منم نبودم این سیزده روز ، نمیدونم چی شد میشه از اول بازی رو شروع کنید ، منم هستم ،
سلام
سلام آجی.
--------------------------------------------------------------------------------------------
13 بدر دوستان به در ، منم نبودم این سیزده روز ، نمیدونم چی شد میشه از اول بازی رو شروع کنید ، منم هستم ،
سلام .
بازی از اینجا شروع شد .https://rasekhoon.net/forum/post/show/1309698/3079757/
سلام..وقت بخیر
روز 25پیگیری کاربران برای نسخه موبایلی
سلام روز بخیر
روز 29پیگیری کاربران برای اجرای نسخه موبایلی
باسلام وتبریک سال نو
من هم ازطرف خودم ودیگران ویگیرنسخه موبایلی هستم وکارندارم که شخصی امروزوپیگیری کردن یانه منم به نوبه خودم پیگیرروز29همین روزاین مسیله هستم.