سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام هدیه امتیاز متولدین اسفند رو هم واریز کنید
پیگیری مشترک کاربران و روابط عمومی روز اول به دلیل عدم تهیه نسخه موبایلی سایت
در خواست ما تهیه نسخه موبایل سایت. جهت راحتی کاربران می باشد که در طی چند سال درخواست پراکنده و 40 روز درخواست روزانه سایت به آن بها نداده است.
از روابط عمومی سایت که علاوه بر اینکه سخنگوی سایت می باشد خواستاریم تا از طرف ما نیز پیگیر روزانه باشه.
با تشکر
عرض سلام و ارادت خدمت مسئول محترم روابط عمومی
از حضرتعالی خوستاریم به صورت روزانه درخواست تهیه نسخه موبایل سایت را پیگیری نمایید.
پیشاپیش از همکاری جنابعالی متشکریم.
روز دوم پیگیری مشترک روابط عمومی و کاربران جهت تهیه نسخه موبایل
جناب کتابی عزیز
باسلام وارادت
کمپینگ تقاضای نسخه موبایلی
باپیگیریه روزانه
روزسوم
باسلام
روزچهارم پیگیری نسخه موبایلی
خواهشمندیم این تقاضادراولویت کارهاقرارگیرد.
عرض سلام و احترام.
روز پنجم پیگیری مشترک کاربران و روابط عمومی برای نسخه موبایل سایت.
از پاسخ ها و تشکرات جناب کتابی ممنونیم:)
عرض سلام و احترام.
روز ششم پیگیری مشترک روابط عمومی و کاربران جهت تهیه نسخه موبایل
سلام وعرض ادب
**روز هفتم پیگیری مشترک کاربران و روابط عمومی برای راه اندازی نسخه موبایلی **
با توحهی که تواین هفت روز آقای کتابی به خواسته ی ما داشتند ،گمان میکنم رفتند کمک واحدفنی تا برای پاسخگویی دست پر بیایند
سلام و عرض ادب
خسته نباشید خدمت کاربران عضو کمپین حمایت از نسخه موبایلی
اینجا دیگه روابط عمومی نیست. چون بعد از اون همه پست که برای مسئولان روابط عمومی پیشین راسخون زده وپاسخ هایی که دریافت شد، یهویی تابلوی این تاپیک تغییر کرد.
الانشده سوالات..... با مسئول گفتمان
مسئول روابط عمومی که یهویی رفتند، من میگم یه استعلامبکنید ببینید اصلا آقای کتابی هنوز در موسسه هستند یا نه!؟
آخه تشکر همه مسئولین مرتبط با مسائل انجمن (نظارت و مدیر ارشد) پایین همه پست ها هست ولی اثری از تشکر آقای کتابی نیست.
این روزها در راسخون هیچچیز غیر ممکن نیست. :)
حتی امکانش هست واحد فنی هم تحت تاثیر حوادث غیرمترقبه راسخون یهویی رفته باشن. در مورد حضور وعدمحضور همهمسئولان روزانه باید استعلامکنید.
باسلام وارادت
کمپینگ روزهشتم پیگیری درخواست نسخه موبایلی
میگن یک دست صدانداره گفتیم چنددستیش کنیم تاصدادارباشه،خخخخ
سلام و عرض ادب
خسته نباشید خدمت کاربران عضو کمپین حمایت از نسخه موبایلی
اینجا دیگه روابط عمومی نیست. چون بعد از اون همه پست که برای مسئولان روابط عمومی پیشین راسخون زده وپاسخ هایی که دریافت شد، یهویی تابلوی این تاپیک تغییر کرد.
الانشده سوالات..... با مسئول گفتمان
مسئول روابط عمومی که یهویی رفتند، من میگم یه استعلامبکنید ببینید اصلا آقای کتابی هنوز در موسسه هستند یا نه!؟
آخه تشکر همه مسئولین مرتبط با مسائل انجمن (نظارت و مدیر ارشد) پایین همه پست ها هست ولی اثری از تشکر آقای کتابی نیست.
این روزها در راسخون هیچچیز غیر ممکن نیست. :)
حتی امکانش هست واحد فنی هم تحت تاثیر حوادث غیرمترقبه راسخون یهویی رفته باشن. در مورد حضور وعدمحضور همهمسئولان روزانه باید استعلامکنید.
سلام آجی .
والا منم بعد چندماه متوجه نشدم اینجا اسمش گفتمان هست و نام کاربریش آقای قریشی هست و روابط عمومی که رفت وحالا پیداکن مسوول بخش گفتمان رو....یه جورایی مثل رمز جدول هست ولی این کاراگاهیه!!!:-\:-\:-\:-\
آجی امید داشتن مارو میبینی..به مسیولین گفتم من اگه اینطوری که منتظر نسخه موبایلی هستم ،منتظر امام زمان بودم ،یقین الان ظهور کرده بودند :-(:-(
حوادث اینقدر زیاده که هرآن باید منتظر یه اتفاق سوپرایز 180درجه باشی (هیجان سایت بالاست )اینم مطمین باش به خاطر ما جووناست :-O
سلام منم متولد 11/12/1346هستم ولی هنوز امتیازم واریز نشده
عرض سلام و احترام.
روز نهم پیگیری مشترک کاربران و روابط عمومی بابت تهیه نسخه موبایل.
عرض سلام و احترام.
پیشاپیش سال جدید را خدمت بزرگواران تبریک عرص میکنیم.
روز دهم پیگیری مشترک روابط عمومی و کاربران
عرض سلام و احترام.
شهادت امام هادی (ع) را تسلیت عرض میکنیم.
روز یازدهم پیگیری کاربران و روابط عمومی.