سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
این جانب منحصرا"جهت خداقوت خدمت شمامسئول محترم وسایرمسئولین قدیم وجدید خدمتتون رسیدم.باتشکر
باسلام واحترام
جناب کتابی عزیزوگرام
مدتیست قریب به یک ماه که نظرسنجی سایت به روزنشده میشه لطف کنین نظرسنجی جدیدی درسایت قراردهید؟
باتشکرازحضورشما
باسلام واحترام
جناب کتابی عزیزوگرام
مدتیست قریب به یک ماه که نظرسنجی سایت به روزنشده میشه لطف کنین نظرسنجی جدیدی درسایت قراردهید؟
باتشکرازحضورشما
با سلام و تشکر
بزودی بروزرسانی خواهد شد.
با سلام و خسته نباشید
اینجانب وکیل پایه یک دادگستری هستم و در صورت تمایل حاضر هستم ساعات بخصوصی از هفته و ترجیحا اخر شب را به پاسخ گویی به مسائل و سوالات حقوقی کاربران سایت شما پاسخگو باشم .
در صورت تمایل تماس بگیرید یا از طریق ایمیل به من اطلاع دهید
با تشکر - علیجانی
با سلام و عرض ادب:
با شما تماس خواهند گرفت
سلام متولدین دی رو هم دریابید با تشکر
باسلام واحترام
جناب کتابی عزیزوگرام
باتشکرازحضورشما
با سلام و تشکر
بزودی بروزرسانی خواهد شد.
باسلام وتشکرازبروزرسانی درخواستم
باسلام ووقت بخیر
چراراسخون آدرسش اینطوری شده؟
آیامشکل امنیتی داره؟
دراطلاعیه تلگرامی اعلام نمودین که بدون httpsواردشیم امادربرخی مواردباتبadvanceمیشه واردشد
لطفا"توضیحی دراین رابطه بفرمایید.
باتشکر
جناب گوفتمون جون سلام
اخرین پیامی که ازکاربری دریافت نمودم سوبله یعنی یک پیام سه بارواسم اومده میشه پیگیری نمایید؟
باسلام جناب دفتری نه ببخشیدکتابی
می بخشیدمن کمی شوخ هستم
سرعت دراین لحظه کاهش پیدانموده
میشه پیگیری نماییدازعموفنی؟
سلام برسونین بهشون
عرض سلام وادب خدمت مسولین محترم راسخون
لطفا راسخون را بروز رسانی نمایید
۱- مدت زمان مشارکت در مسابقه پاراگراف نهم تا ۱۱/۱۰/۹۶ اعلام شده بود ولی هم اکنون هم مسابقه فعال است ..
۲- در قسمت فروشگاه چند ماه است این جمله به چشم میخورد محصولات قرعه کشی به زودی بار گذاری میشود.
سلام برندگان حدیث نبوی چی شد؟
چرا مسابقه روزانه و قرعه کشی فروشگاه غیرفعاله؟
سلام برندگان حدیث نبوی چی شد؟
سلام لطفا لینک مسابقه که مد نظر شماست در همین جا ارسال کنید تا پیگیری شود.موفق باشید
باسلام به اقای کتابی
مسول اسبق تالاراقای قریشی می فرمودندچنانچه سرعت پایین بودگزارش کنیم.
درحال حاضرتعجبه صفحه زودلودمیشه امادکمه تشکرسرعت پایینه وچندین لحظه دورخودش می چرخه طوریکه سرماهم باهاش می چرخه وسرگیجه می شیم.جهت اطلاع