سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
باسلام وعرض ادب
اینجانب به واسطه کسب حسنه مجبورم الان مدت ۱۰ روزه توسایت در حال مطالعه مطالب هستم لدا در این خصوص باید گفت از این که یک سایت فوق تخصصییه ابهام ندارم لیکن هنوز جای فعالیت بیشتری نیز هست یکی از ایراداتی که علاوه بر الزام حسنه برای خرید وجود داره اشکال بعدی عدم بروز بودن انجمن ها ست که اگر به تاریخ پست ها هم نگاه کنید متوجه خواهید شد اما این ها باعث نمیشه قدر زحمات دوستان فرهنگی که نمونه بارز آتش به اختیار هستند رو نادیده گرفت لذا تقاضا دارم حداقل برای یکبار هم شده شکل وظاهر وجانمایی ساییتون رو تغیر بدید تا برای کاربران تکراری نباشه وبروز بودن سایت برای همه اثبات بشه
باسلام وعرض ادب
اینجانب به واسطه کسب حسنه مجبورم الان مدت ۱۰ روزه توسایت در حال مطالعه مطالب هستم لدا در این خصوص باید گفت از این که یک سایت فوق تخصصییه ابهام ندارم لیکن هنوز جای فعالیت بیشتری نیز هست یکی از ایراداتی که علاوه بر الزام حسنه برای خرید وجود داره اشکال بعدی عدم بروز بودن انجمن ها ست که اگر به تاریخ پست ها هم نگاه کنید متوجه خواهید شد اما این ها باعث نمیشه قدر زحمات دوستان فرهنگی که نمونه بارز آتش به اختیار هستند رو نادیده گرفت لذا تقاضا دارم حداقل برای یکبار هم شده شکل وظاهر وجانمایی ساییتون رو تغیر بدید تا برای کاربران تکراری نباشه وبروز بودن سایت برای همه اثبات بشه
سلام و وقت بخیر حضور شما.
همراه گرامی ضمن قدردانی از شما بابت پیشنهادتان و اینکه ان شاالله تغییراتی بنیادین در این مورد انجام خواهد شد لذا شایان ذکر است تیم فنی سایت و مدیریت محترم در حال انجام کار بر روی سایت جدید راسخون هستند که به محض آماده شدن ارایه خواهد شد و تغییرات هم اعمال می شود. اما در حد توان و بسته به درخواست های مدیران و کاربران عزیز، تغییرات هر چند کوچک در قسمت های مختلف انجام شده که سهولت در بارگذاری مطلب و تنوع در استفاده از سایت را به دنبال داشته باشد. از جمله: تغییراتی در بخش فروشگاه، گالری تصاویر، برترین های انجمن و قسمت های هر چند کوچک، لذا مادامی که سایت جدید از سوی تیم فنی آماده نشود تغییرات زیادی نمی توان انجام داد.
امید که بهترین ها به زودی و به خوبی اتفاق بیفتد.
سلام ... خسته نباشید ...
سلام ... خسته نباشید ...
علیک سلام
اگه دنبال چت هستید ، توی انجمن ها اتاق چت کاربران راسخون هست
میتونید استفاده کنید
سلام
وقت بخیر
یه نکته ای به ذهنم رسید ، اونم اینکه اکثر کاربران سایت ، احتمالا زمان استفاده از موبایل شون بیشتر از زمان استفاده از کامپیوتره، اینو میشه از طریق نظر سنجی بهتر فهمید.
اگه اینجوری باشه ضرورت ورود به شبکه های اجتماعی برای سایت راسخون بیشتر میشه،
اینکه چطور توی این شبکه ها مثل تلگرام، قسمت های مختلف سایت الان دارن کار میکنن و حتی برای سایت مخاطب جذب می کنند یا به هدف های دیگه هم می رسن جای بحث داره، ولی چیزی که میخوام بگم اینه که توی اون فضا از پیامرسان ایرانی سروش هم حمایت کنید. برای این کار من چک کردم و آدرس کانال www.sapp.ir/rasekhoon.net رو که آزاد بود پیدا کردم و گرفتم، این کانال رو میدم خدمتتون تا کانال سروش رو راه بندازین یا اگه خودتون وقت پشتیبانی کانال رو ندارین منو توی کانال مدیر کنید تا من پشتیبانی کانال رو داشته باشم.
ممنون
سلام ... خسته نباشید ...
عرض سلام و ادب. حضور شما همراه گرامی هم خدا قوت عرض می کنیم.
با آرزوی بهترین ها
سلام ... خسته نباشید ...
علیک سلام
اگه دنبال چت هستید ، توی انجمن ها اتاق چت کاربران راسخون هست
میتونید استفاده کنید
عرض سلام و روز بخیر
سپاس از شما همراه گرامی
سلام
برای قرعه کشی شهریور به صورت آزمایشی تصاویر یا فیلم قرعه کشی رو در سایت بذارید! با تشکر
سلام
وقت بخیر
یه نکته ای به ذهنم رسید ، اونم اینکه اکثر کاربران سایت ، احتمالا زمان استفاده از موبایل شون بیشتر از زمان استفاده از کامپیوتره، اینو میشه از طریق نظر سنجی بهتر فهمید.
اگه اینجوری باشه ضرورت ورود به شبکه های اجتماعی برای سایت راسخون بیشتر میشه،
اینکه چطور توی این شبکه ها مثل تلگرام، قسمت های مختلف سایت الان دارن کار میکنن و حتی برای سایت مخاطب جذب می کنند یا به هدف های دیگه هم می رسن جای بحث داره، ولی چیزی که میخوام بگم اینه که توی اون فضا از پیامرسان ایرانی سروش هم حمایت کنید. برای این کار من چک کردم و آدرس کانال www.sapp.ir/rasekhoon.net رو که آزاد بود پیدا کردم و گرفتم، این کانال رو میدم خدمتتون تا کانال سروش رو راه بندازین یا اگه خودتون وقت پشتیبانی کانال رو ندارین منو توی کانال مدیر کنید تا من پشتیبانی کانال رو داشته باشم.
ممنون
عرض سلام و ادب حضور شما. ضمن تشکر از شما بابت پیشنهادتان، شایان ذکر است در این مورد ارتباط هایی با پیام رسان سروش گرفته شده بود که به صورت جامع تر وارد شویم لذا در حال بررسی هستند و ان شاالله اگر پاسخی دریافت شد و قرار بر ایجاد کانال در این پیام رسان شد، حتما انجام خواهد گرفت. لذا از شما برای کانالی هم که توسط شما دوست و همراه گرامی ایجاد گردید قدردانی می نماییم و ان شاالله حتما با این آدرس و به احتمال قوی با مدیریت خودتان وارد این شبکه بزرگ پیام رسان خواهیم شد. آدرس کانال را محفوظ نگه دارید
ضمن اینکه همانگونه که مستحضر هستید اکنون هم راسخون در تلگرام با کانال های تخصصی مختلف در حال فعالیت است و کاربران شبکه های مجازی از اطلاعات راسخون در تلگرام هم استفاده می کنند.
پیروز و موفق باشید
سلام
برای قرعه کشی شهریور به صورت آزمایشی تصاویر یا فیلم قرعه کشی رو در سایت بذارید! با تشکر
سلام و عرض ادب.
ان شاالله اگر میسر گردید این کار انجام خواهد شد.
با تشکر از همراهی خوبتان
سلام/ ارسال پست در بعضی از تالار ها با مشکل مواجه شده!
سلام و روز بخیر.
ضمن تشکر از شما در دست بررسی است
سلام و روز بخیر.
ضمن تشکر از شما در دست بررسی است
سلام و عرض ادب. دیروز در واحد فنی موارد تاخیر ارسال پست ها بررسی شد و تغییراتی اعمال گردید لذا دوستان امروز هم لطفا بررسی کنید چنانچه مشکلی در ارسال پست مشاهده کردید اطلاع دهید.
با تشکر
سلام علیکم چرا از دیروز وقتی وارد سایت میشویم امتیازمون حدود ۴۰۰ تا کمتر نشان میده
سلام علیکم چرا از دیروز وقتی وارد سایت میشویم امتیازمون حدود ۴۰۰ تا کمتر نشان میده