راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

abbas2845 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 20
|

باسلام وعرض ادب

اینجانب به واسطه کسب حسنه مجبورم الان مدت ۱۰ روزه توسایت در حال مطالعه مطالب هستم  لدا در این خصوص باید گفت از این که یک سایت فوق تخصصییه ابهام ندارم لیکن هنوز جای فعالیت بیشتری نیز هست  یکی از ایراداتی که علاوه بر الزام حسنه برای خرید وجود داره اشکال بعدی عدم بروز بودن انجمن ها ست که اگر به تاریخ پست ها هم نگاه کنید متوجه خواهید شد اما این ها باعث نمیشه قدر زحمات دوستان فرهنگی که نمونه بارز آتش به اختیار هستند رو نادیده گرفت لذا تقاضا دارم حداقل برای یکبار هم شده شکل وظاهر وجانمایی ساییتون رو تغیر بدید تا برای کاربران تکراری نباشه وبروز بودن سایت برای همه اثبات بشه

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|
نقل قول abbas2845

باسلام وعرض ادب

اینجانب به واسطه کسب حسنه مجبورم الان مدت ۱۰ روزه توسایت در حال مطالعه مطالب هستم  لدا در این خصوص باید گفت از این که یک سایت فوق تخصصییه ابهام ندارم لیکن هنوز جای فعالیت بیشتری نیز هست  یکی از ایراداتی که علاوه بر الزام حسنه برای خرید وجود داره اشکال بعدی عدم بروز بودن انجمن ها ست که اگر به تاریخ پست ها هم نگاه کنید متوجه خواهید شد اما این ها باعث نمیشه قدر زحمات دوستان فرهنگی که نمونه بارز آتش به اختیار هستند رو نادیده گرفت لذا تقاضا دارم حداقل برای یکبار هم شده شکل وظاهر وجانمایی ساییتون رو تغیر بدید تا برای کاربران تکراری نباشه وبروز بودن سایت برای همه اثبات بشه

سلام و وقت بخیر حضور شما.

همراه گرامی ضمن قدردانی از شما بابت پیشنهادتان و اینکه ان شاالله تغییراتی بنیادین در این مورد انجام خواهد شد لذا شایان ذکر است تیم فنی سایت و مدیریت محترم در حال انجام کار بر روی سایت جدید راسخون هستند که به محض آماده شدن ارایه خواهد شد و تغییرات هم اعمال می شود. اما در حد توان و بسته به درخواست های مدیران و کاربران عزیز، تغییرات هر چند کوچک در قسمت های مختلف انجام شده که سهولت در بارگذاری مطلب و تنوع در استفاده از سایت را به دنبال داشته باشد. از جمله: تغییراتی در بخش فروشگاه، گالری تصاویر، برترین های انجمن و قسمت های هر چند کوچک، لذا مادامی که سایت جدید از سوی تیم فنی آماده نشود تغییرات زیادی نمی توان انجام داد.

امید که بهترین ها به زودی و به خوبی اتفاق بیفتد.

hedie_ze کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1113
|

سلام ... خسته نباشید ...

nazarianali کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1442
|
نقل قول hedie_ze

سلام ... خسته نباشید ...

علیک سلام

اگه دنبال چت هستید ، توی انجمن ها اتاق چت کاربران راسخون هست

میتونید استفاده کنید

nazarianali کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 1442
|

سلام

وقت بخیر

یه نکته ای به ذهنم رسید ، اونم اینکه اکثر کاربران سایت ، احتمالا زمان استفاده از موبایل شون بیشتر از زمان استفاده از کامپیوتره، اینو میشه از طریق نظر سنجی بهتر فهمید.

اگه اینجوری باشه ضرورت ورود به شبکه های اجتماعی برای سایت راسخون بیشتر میشه،

اینکه چطور توی این شبکه ها مثل تلگرام، قسمت های مختلف سایت الان دارن کار میکنن و حتی برای سایت مخاطب جذب می کنند یا به هدف های دیگه هم می رسن جای بحث داره، ولی چیزی که میخوام بگم اینه که توی اون فضا از پیامرسان ایرانی سروش هم حمایت کنید. برای این کار من چک کردم و آدرس کانال  www.sapp.ir/rasekhoon.net  رو که آزاد بود پیدا کردم و گرفتم، این کانال رو میدم خدمتتون تا کانال سروش رو راه بندازین یا اگه خودتون وقت پشتیبانی کانال رو ندارین منو توی کانال مدیر کنید تا من پشتیبانی کانال رو داشته باشم.

ممنون

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول hedie_ze

سلام ... خسته نباشید ...

عرض سلام و ادب. حضور شما همراه گرامی هم خدا قوت عرض می کنیم.

با آرزوی بهترین ها

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول nazarianali
نقل قول hedie_ze

سلام ... خسته نباشید ...

علیک سلام

اگه دنبال چت هستید ، توی انجمن ها اتاق چت کاربران راسخون هست

میتونید استفاده کنید

عرض سلام و روز بخیر

سپاس از شما همراه گرامی

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

سلام

برای قرعه کشی شهریور به صورت آزمایشی تصاویر یا فیلم قرعه کشی رو در سایت بذارید! با تشکر

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول nazarianali

سلام

وقت بخیر

یه نکته ای به ذهنم رسید ، اونم اینکه اکثر کاربران سایت ، احتمالا زمان استفاده از موبایل شون بیشتر از زمان استفاده از کامپیوتره، اینو میشه از طریق نظر سنجی بهتر فهمید.

اگه اینجوری باشه ضرورت ورود به شبکه های اجتماعی برای سایت راسخون بیشتر میشه،

اینکه چطور توی این شبکه ها مثل تلگرام، قسمت های مختلف سایت الان دارن کار میکنن و حتی برای سایت مخاطب جذب می کنند یا به هدف های دیگه هم می رسن جای بحث داره، ولی چیزی که میخوام بگم اینه که توی اون فضا از پیامرسان ایرانی سروش هم حمایت کنید. برای این کار من چک کردم و آدرس کانال  www.sapp.ir/rasekhoon.net  رو که آزاد بود پیدا کردم و گرفتم، این کانال رو میدم خدمتتون تا کانال سروش رو راه بندازین یا اگه خودتون وقت پشتیبانی کانال رو ندارین منو توی کانال مدیر کنید تا من پشتیبانی کانال رو داشته باشم.

ممنون

عرض سلام و ادب حضور شما. ضمن تشکر از شما بابت پیشنهادتان، شایان ذکر است در این مورد ارتباط هایی با پیام رسان سروش گرفته شده بود که به صورت جامع تر وارد شویم لذا در حال بررسی هستند و ان شاالله اگر پاسخی دریافت شد و قرار بر ایجاد کانال در این پیام رسان شد، حتما انجام خواهد گرفت. لذا از شما برای کانالی هم که توسط شما دوست و همراه گرامی ایجاد گردید قدردانی می نماییم و ان شاالله حتما با این آدرس و به احتمال قوی با مدیریت خودتان وارد این شبکه بزرگ پیام رسان خواهیم شد. آدرس کانال را محفوظ نگه دارید

ضمن اینکه همانگونه که مستحضر هستید اکنون هم راسخون در تلگرام با کانال های تخصصی مختلف در حال فعالیت است و کاربران شبکه های مجازی از اطلاعات راسخون در تلگرام هم استفاده می کنند.

پیروز و موفق باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول ehsan007060

سلام

برای قرعه کشی شهریور به صورت آزمایشی تصاویر یا فیلم قرعه کشی رو در سایت بذارید! با تشکر

سلام و عرض ادب.

ان شاالله اگر میسر گردید این کار انجام خواهد شد.

با تشکر از همراهی خوبتان

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

سلام/ ارسال پست در بعضی از تالار ها با مشکل مواجه شده!

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول ehsan007060

سلام و روز بخیر.

ضمن تشکر از شما در دست بررسی است

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول rasekhoon_m
نقل قول ehsan007060

سلام و روز بخیر.

ضمن تشکر از شما در دست بررسی است

سلام و عرض ادب. دیروز در واحد فنی موارد تاخیر ارسال پست ها بررسی شد و تغییراتی اعمال گردید لذا دوستان امروز هم لطفا بررسی کنید چنانچه مشکلی در ارسال پست مشاهده کردید اطلاع دهید.

با تشکر

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

سلام علیکم چرا از دیروز وقتی وارد سایت میشویم امتیازمون حدود ۴۰۰ تا کمتر نشان میده

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول ayeneh

سلام علیکم چرا از دیروز وقتی وارد سایت میشویم امتیازمون حدود ۴۰۰ تا کمتر نشان میده

عرض سلام و ادب حضور شما. همراه بزرگوار این مورد توسط مسئول مسابقات بررسی شد، مشکلی مشاهده نگردید و امتیازی از شما کسر نشده است.

با تشکر از همراهی خوبتان