سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام خسته نباشید اقای قریشی
چند روزیه سرعت سایت بشدت افت کرده و واقعا خیلی آزار دهنده شده من از جمعه با این مشکل مواجهم بهتر که نشده هیچ ، بدتر هم شده . لطفا یه تدبیری بیاندیشید ...
تالار شما سرعت خوبی داره . این تبعیض انصافه واقعا ؟
اقای قریشی اگه راه داره بزارید ما بیایم بیایم تالارتون پست بزنیم شما انتقال بدید به تالار مربوطه
راستش من هم به واحد فنی گفتم بابا اگر تالار بقیه رو درست نمی کنید حداقل تالار روابط عمومی رو هم سرعتش رو بیارید پایین!
البته این شوخی بود:) ولی شوخی شما هم جالب بود که اینجا ارسال کنید و ما انتقال بدیم:)))))
اما گذشته از شوخی، دیروز با مسئولین محترم فنی سایت، بسیار مباحثه داشتیم و در حال بررسی بودند که چی شده سرعت کم شده چرا که ظاهرا مشکلی نیست به همین خاطر زمان نیاز است که مشکلی اگر هست دقیق بررسی و ان شاالله زود مرتفع گردد.
با تشکر فراوان از همراهی و همکاری بسیار عالی شما عزیزان
امید ما به تالار روابط عمومیه سرعت این یه تالارم بیاد پایین که دیگه هیچی
اقای قریشی فرمایش شما متین ، ولی مگه میشه بدون مشکل باشه . هر وقت با مشکل افت سرعت روبرو شدیم جواب همین بوده . سایت مدام افت فشار پیدا میکنه
مثل اینکه مسئولان فنی فقط در تالار روابط عمومی دنبال مشکل میگردن که جواب همیشه همینه
باز هم از پیگیری و پاسختون بسیار ممنون . امیدوارم مشکلات از قایم باشک بازی با مسئولان فنی دست بکشند تا ما هم با نفسی آسوده پست بزنیم
مسئول محترم روابط عمومی
باسلام وخداقوت
وباتشکرازایجاداتاق فکرراسخون که جزی آرزوهای مدیران گرامی بوده اماکمی دیرداره به بهره برداری می رسه منحصرا"خواستم تشکرکرده باشم آنقدردوستان دراین زمینه پیشنهاداتی درتالارهای مختلف ازجمله تالارگفتگوی آزادزیرتالارگفتگودررابطه باراسخون وپل ارتباطی داشته اند وآرزوهاشون تبدیل به احسن نشده ویاخیلی دیربه آرزوهاشون رسیدند بوده وهست که دیگرمجالی برای گفتن پیشنهاد نیست مگراینکه جوانترهاومیانسالها بفکرباشند پس اینجانب هم عرض تشکرروازخدمتتون داشتم وهم بیشترنظاره گرپیشنهادات مدیران وکاربران عزیزخواهم بود.
سلام خسته نباشید اقای قریشی
چند روزیه سرعت سایت بشدت افت کرده و واقعا خیلی آزار دهنده شده من از جمعه با این مشکل مواجهم بهتر که نشده هیچ ، بدتر هم شده . لطفا یه تدبیری بیاندیشید ...
تالار شما سرعت خوبی داره . این تبعیض انصافه واقعا ؟
اقای قریشی اگه راه داره بزارید ما بیایم بیایم تالارتون پست بزنیم شما انتقال بدید به تالار مربوطه
راستش من هم به واحد فنی گفتم بابا اگر تالار بقیه رو درست نمی کنید حداقل تالار روابط عمومی رو هم سرعتش رو بیارید پایین!
البته این شوخی بود:) ولی شوخی شما هم جالب بود که اینجا ارسال کنید و ما انتقال بدیم:)))))
اما گذشته از شوخی، دیروز با مسئولین محترم فنی سایت، بسیار مباحثه داشتیم و در حال بررسی بودند که چی شده سرعت کم شده چرا که ظاهرا مشکلی نیست به همین خاطر زمان نیاز است که مشکلی اگر هست دقیق بررسی و ان شاالله زود مرتفع گردد.
با تشکر فراوان از همراهی و همکاری بسیار عالی شما عزیزان
امید ما به تالار روابط عمومیه سرعت این یه تالارم بیاد پایین که دیگه هیچی
اقای قریشی فرمایش شما متین ، ولی مگه میشه بدون مشکل باشه . هر وقت با مشکل افت سرعت روبرو شدیم جواب همین بوده . سایت مدام افت فشار پیدا میکنه
مثل اینکه مسئولان فنی فقط در تالار روابط عمومی دنبال مشکل میگردن که جواب همیشه همینه
باز هم از پیگیری و پاسختون بسیار ممنون . امیدوارم مشکلات از قایم باشک بازی با مسئولان فنی دست بکشند تا ما هم با نفسی آسوده پست بزنیم
سلام و عرض ادب.
سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا علیهماالسلام تبریک و شاد باش.
دیروز تا دیروقت درگیر همین موضوع بودیم که تا حدودی بهتر شد البته از سوی ما ولی الان شما و همه کاربرای عزیز هم زحمت بکشید چک کنید که آیا امروز اوضاع ارسال پست بهتر هست یا خدای ناکرده سرعت کم هست؟
امیدوارم برای ارسال پست دیگه مشکلی نداشته باشید ولی اگر احیانا مشکلی بود بفرمایید.
سپاسگزارم
مسئول محترم روابط عمومی
باسلام وخداقوت
وباتشکرازایجاداتاق فکرراسخون که جزی آرزوهای مدیران گرامی بوده اماکمی دیرداره به بهره برداری می رسه منحصرا"خواستم تشکرکرده باشم آنقدردوستان دراین زمینه پیشنهاداتی درتالارهای مختلف ازجمله تالارگفتگوی آزادزیرتالارگفتگودررابطه باراسخون وپل ارتباطی داشته اند وآرزوهاشون تبدیل به احسن نشده ویاخیلی دیربه آرزوهاشون رسیدند بوده وهست که دیگرمجالی برای گفتن پیشنهاد نیست مگراینکه جوانترهاومیانسالها بفکرباشند پس اینجانب هم عرض تشکرروازخدمتتون داشتم وهم بیشترنظاره گرپیشنهادات مدیران وکاربران عزیزخواهم بود.
سلام و ارادت.
این اتاق باید زمان های قبل راه اندازی می شد که خوب به دلایل بسیاری تا کنون به طول انجامید. اما کوچک و بزرگ و پیر و جوان نداره به نظرم بهتره همه ی همراهان راسخونی همراهی و همکاری کنند تا نتایج خیلی خوبی حاصل شود.
از شما مدیر و همراه گرامی و همه ی مدیران و همراهان و کاربران عزیز باز هم دعوت می شود ما را همراه باشید.
شادی تان مستدام
سلام و عرض ادب.
سالروز ازدواج حضرت علی و حضرت زهرا علیماالسلام تبریک و شاد باش.
دیروز تا دیروقت درگیر همین موضوع بودیم که تا حدودی بهتر شد البته از سوی ما ولی الان شما و همه کاربرای عزیز هم زحمت بکشید چک کنید که آیا امروز اوضاع ارسال پست بهتر هست یا خدای ناکرده سرعت کم هست؟
امیدوارم برای ارسال پست دیگه مشکلی نداشته باشید ولی اگر احیانا مشکلی بود بفرمایید.
سپاسگزارم
سلام خسته نباشید
بسیار ممنون . من هم به شما و تمامی مسئولین عزیز تبریک عرض میکنم.
متاسفانه من امروز که امتحان کردم بهتر نشده که هیچ بدتر شده . پستی که میفرستم دقایقی طول میکشه و بعد پیغام خطا میده .
بعضا پست ارسال میشه ولی همچنان در صفحه ارسال باقی میمونه .
این مشکل هم در صندوق پیام و هم در ارسال و ویرایش پست وجود داره.
بسیار ممنون . من هم به شما و تمامی مسئولین عزیز تبریک عرض میکنم.
متاسفانه من امروز که امتحان کردم بهتر نشده که هیچ بدتر شده . پستی که میفرستم دقایقی طول میکشه و بعد پیغام خطا میده .
بعضا پست ارسال میشه ولی همچنان در صفحه ارسال باقی میمونه .
این مشکل هم در صندوق پیام و هم در ارسال و ویرایش پست وجود داره.
البته بگم فقط بعضی از تالار ها این مشکل رو دارن
تالار شما و تالار دین پژوهی رو امتحان کردم سرعت خیلی خوبه ولی مسابقات و ادبیات رو که زدم سرعت پایین بود.
خداقوت
بعضی از تالارا سرعت کم و حتی در برخی مناطق سردسیری خیلی کم
ولی تو بعضی تالار تا حدودی قابل قبوله ولی ای کاش همه تالارا مثل اتاق حاج آقا منتظمی بود
نزده گروووپ ارسال میشه
سلام و عرض ادب.
وقت بخیر.شرمنده 3 تا نکته....
اول اینکه تشکر بابت اتاق فکر راسخونی....ان شاالله موفق باشین.
دوم اینکه : سرعت سایت هنوزم آقای قریشی تا حدودی کمه.....ولی یه ذره یه کوچولو بهتر از 2-3 روز پیش شده.
سوم اینکه : هر کی سرعت تالارها و زیر تالارها رو میسنجه بیزحمت تالار آموزش خانواده رو هم ببینه سرعتش چه جوریه
ممنون
با عرض سلام
من در مسابقه پیش بینی هفته چهارم لیگ برتر فوتبال 97-96 برنده اشم ولی هنوز به امتیازاتم اضافه نشده است *
با تشکر
سلام
من در قرعه کشی مردادماه برنده شده ام *باید مدارک خود را ارسال نمایم *لطفا راهنمایی ام کنید *
با عرض سلام و خسته نباشید
من امروز در سایتتون عضو شدم *امروز روز تولدم هم هست *یکی از دوستانم سایت شما رو بهم معرفی کرد *نگاه مختصری که داشتم به نظر خیلی خوب و جذاب و از همه نظر خوب به نظر میرسد و بسیار کار بردی *
ماشالا به این همه مولتی
تبریک میگم از ورودتون به سایت
از مسئولین خواهشمندم فرش قرمزی پهن کنین به قدر وسعتون
سلام و عرض ادب:
من فقط نظرم رو می خوام بگم و امیدوارم به کسی بر نخوره! (هر چند می خوره!)
لطفا یک طرفه به قاضی نرید!
به نظرم اگر وجود مولتی اکانت ها مشکل داره، وجود نجومی کاران هم اگر بیشتر از اون ها مشکل نداشته باشه، کمتر نداره.
شاید بفرمایید اون نجومی کار عزیز، وقت میذاره که من کاملا قبول دارم. ولی اون بنده خدا که 5 تا اکانت هم داره و با همش داره فعالیت می کنه مگه وقت نمی ذاره؟!!
چرا فکر می کنیم راسخون نمی تونه کاربر جدید داشته باشه؟
فقط باید یک سری کاربر طلایی 1 خاص فعال باشن و بقیه حتما مولتی اکانتن!؟!
من نه نجومی کارم نه مولتی اکانت ولی نظرم اینه که یا هر دو تاشون باید باشن و یا هیچ کدومشون!
ممنون
سلام خسته نباشید
اقای قریشی سه مورد هست که علاوه بر سرعت کم ، راحتی کاربر رو گرفته .
اینه که وارد حساب کاربری که میشیم بعد از مدت کمی که در سایت رفرشی انجام نمیدیم از حساب خارج میشه . قبلا این مدت زمان بیشتر بود مثل اینکه باز کاهش پیدا کرده. لطفا در صورت امکان افزایش بدید.
وقت هایی که سرعت پایینه چیزی که مشهوده اینه تا زمانیکه پست ارسال نشه رسما در سایت هیچ کاری نمیتونیم انجام بدیم حتی یک رفرش ساده ...
و نوار کشویی زرد رنگ بالای صفحه ... کلا در کشو قفل شده
حدود یک هفته ای می گذره از روز چپ دست ها، ولی با این حال این مناسبت دوس داشتنی رو به آقای قریشی و همه دوستان چپ دست تبریک میگم.
راستش وقتی برام پیام اومد اگه چپ دست هستید اعلام کنید، گفتم امسال قراره سایت برامون یه جشنی، کیکی، گلی، مسابقه ای در نظر بگیره ولی خبری نبود
من بیشتر منتظر مسابقه ای بودم واسه چپ دست های سایت، اینم از تفکرات و تصورات منه
فقط کانال انجمن چپ دست ها بهمون معرفی شد، هر چند کانال خوبیه ولی این کانال هم تبعیض قائل شد.