سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
تشکر از پیگیری های شما.
من که نفهمیدم اون نوار ابزار فسقلی چطوری امنیت حساب کاربری ما رو به خطر میندازه!!!!!!
البته هنوز خطر محیط ویرایش قبلی روهم نفهمیدم.
سوادمون به این جاها نمیرسه.
در مورد بعد هم اگه شما بررسی کردین وواقعا مشکلی نبوده حتما مشکلی نبوده ومن تو خواب دیدم هر متنی می نویسم بعد از یه جابجایی یه تب، به جز کادر موضوع تمام متن حذف میشه.
الان تست کردم دیدم واقعا تو خواب داشتم پست میزدم و مشکلی نیست واقعا!!!!
البته این نکته رو بگم قبل از ارسال پست قبلی، از چند نفر سوال کردم، مشکل برای اونها هم بود. شاید تو خواب ازشون پرسیدم.
در مورد تغییر اخیر هم تشکر و قدردانی می کنم.
موفق وموید باشید
با تشکر از زحمات شما
با سلام
اگر امکان داره یک کانال هم تو پیام رسان ایرانی سروش مثل کانال تلگرام تون بزنید و بزارید روی سایت کنار لینک کانال تلگرام تون تا عضو شیم چون من و شاید بعضی ها از تلگرام خارجی اسرائیلی استفاده نمی کنیم
پیام رسان سروش هم اکنون نزدیک به 1/5میلیون کاربر داره
با تشکر
با سلام
اگر امکان داره یک کانال هم تو پیام رسان ایرانی سروش مثل کانال تلگرام تون بزنید و بزارید روی سایت کنار لینک کانال تلگرام تون تا عضو شیم چون من و شاید بعضی ها از تلگرام خارجی اسرائیلی استفاده نمی کنیم
پیام رسان سروش هم اکنون نزدیک به 1/5میلیون کاربر داره
با تشکر
عرض سلام و ادب حضور شما. ضمن تشکر از همراهی و پیشنهادتان، بررسی خواهد شد.
با تشکر
با عرض سلام *
من در بایگانی روز تولد خود را ثبت کرده ام *
هدیه به من تعلق میگیرد *
با عرض سلام
در بایگانی روز تولد تاریخ تولد خود را ثبت کرده ام *
ولی تاکنون هدیه روز تولد به من تعلق نگرفته است * با تشکر
با عرض سلام *
من در بایگانی روز تولد خود را ثبت کرده ام *
هدیه به من تعلق میگیرد *
با عرض سلام و ادب. همراه گرامی ضمن خوش آمدگویی حضور شما و تشکر از ثبت نام خود در بایگانی متولدین شایان ذکر است نظر به اینکه از ماه تولد شما گذشته است امتیاز مربوطه سال آینده در ماه تولدتان اهدا خواهد شد.
با تشکر
با عرض سلام
در بایگانی روز تولد تاریخ تولد خود را ثبت کرده ام *
ولی تاکنون هدیه روز تولد به من تعلق نگرفته است * با تشکر
با عرض سلام و ادب. همراه گرامی ضمن خوش آمدگویی حضور شما و تشکر از ثبت نام خود در بایگانی متولدین شایان ذکر است نظر به اینکه از ماه تولد شما گذشته است امتیاز مربوطه سال آینده در ماه تولدتان اهدا خواهد شد.
با تشکر
سلام
خسته نباشید
اگر میشه بخشی بنام استخدام ایجاد کنید که اخبار استخدامی و نمونه سوال استخدامی و کمک به افراد بیکار ایجاد بشه
سلام
خسته نباشید
اگر میشه بخشی بنام استخدام ایجاد کنید که اخبار استخدامی و نمونه سوال استخدامی و کمک به افراد بیکار ایجاد بشه
با سلام و روز بخیر حضور شما.
همراه گرامی ضمن تشکر از شما، این زیر تالار ذیل تالار تازه های خبری در انجمن های راسخون فعال است و اطلاعات استخدامی کشوری توسط کاربران در آن در حال بارگذاری است و می توانید استفاده فرمایید.
جهت مشاهده می توانید از این لینک وارد شوید.
با تشکر
مسوول محترم روابط عمومی
باسلام واحترام
سرعت بارگذاری صفحات خیلی پایینه دراین لحظه.میشه پیگیری بفرمایید؟
البته زیرتالارشمانه بلکه زیرتالارگفتگوی آزاد
مسوول محترم روابط عمومی
باسلام واحترام
سلام و عرض ادب. روز خوش جناب اشرفی عزیز.
سرعت را لطفا امروز هم بررسی بفرمایید چنانچه خدای ناکرده باز هم سرعت پایین بود از مرورگر دیگری هم استفاده کنید، امید که امروز چنین مشکلی نباشد، لذا در واحد فنی هم بررسی شد مشکلی نبود، اگر با مشکلی مواجه شدید سپاس که خبر می دهید تا مجدد بررسی شود.
با تشکر و آرزوی بهترین ها
مسوول محترم روابط عمومی
باسلام واحترام
سلام و عرض ادب. روز خوش جناب اشرفی عزیز.
سرعت را لطفا امروز هم بررسی بفرمایید چنانچه خدای ناکرده باز هم سرعت پایین بود از مرورگر دیگری هم استفاده کنید، امید که امروز چنین مشکلی نباشد، لذا در واحد فنی هم بررسی شد مشکلی نبود، اگر با مشکلی مواجه شدید سپاس که خبر می دهید تا مجدد بررسی شود.
با تشکر و آرزوی بهترین ها
باسلام ووقت حضرتعالی بخیر
بله همانطورکه فرموده بودیدامروزسرعت بهتراست البته من منحصرا"باکروم می توانم واردسایت شوم.
با عرض سلام *من در بایگانی تاریخ تولد خود را ثبت کرده ام *میخواستم بدانم هدیه تاریخ تولد به من تعلق میگیرد *
البته من تاریخ تولدم 1367/05/02 می باشد و از آن 24 روز گذشته است ولی در این ماه می باشد *
با تشکر از زحمات بی شائبه اتان
با عرض سلام *من در بایگانی تاریخ تولد خود را ثبت کرده ام *میخواستم بدانم هدیه تاریخ تولد به من تعلق میگیرد *
البته من تاریخ تولدم 1367/05/02 می باشد و از آن 24 روز گذشته است ولی در این ماه می باشد *
با تشکر از زحمات بی شائبه اتان
سلام و عرض ادب حضور شما. ضمن تبریک تولدتان امتیاز اهدایی به شما تعلق خواهد گرفت و ثبت خواهد شد.
با تشکر
با سلام خداقوت
میشه امکانی رو قرار بدین که بتونیم با حسنه های که داریم از سایت راسخون کارت شارژ خرید کنیم یا اینکه در خرید شارژ تخفیف بگیریم.
کاربران راسخونی نظرتون چیه ؟موافقید؟