راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|
نقل قول ehsan007060

سلام

بخش فیض آنلاین  غیر فعال شده؟؟

سلام و طاعات قبول. همراه گرامی بخش فیض آنلاین سایت راسخون فعال است و در حال استفاده توسط کاربران.

با تشکر و التماس دعا

sajad2007 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 9109
|

نرم افزار جواب چی شد؟ دیگه امتیاز نمیده؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول sajad2007

نرم افزار جواب چی شد؟ دیگه امتیاز نمیده؟

عرض سلام و ادب حضور شما. همراه گرامی نرم افزار جواب در حال حاضر به دلیل به روز رسانی و انجام فعالیت های مورد نیاز جهت ارتقا، در حد استفاده از مطالب و همان امکاناتی که در اختیارتان قرار می دهد قابل استفاده است. ان شاالله با اتمام به روز رسانی نرم افزار، می توانید از کلیه ی امکانات آن استفاده کنید. زمان اتمام آن نیز هنوز مشخص نیست، لذا اطلاع رسانی خواهد شد.

با تشکر

tanhaie2020 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 148
|

سلام

جناب این نتایج مسابقه هنر انقلاب چی شد؟؟؟

کی اعلام میشه؟؟؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول tanhaie2020

سلام

جناب این نتایج مسابقه هنر انقلاب چی شد؟؟؟

کی اعلام میشه؟؟؟

سلام و عرض ادب و احترام حضور شما. همراه گرامی نتایج مسابقه ی بزرگ هنر انقلاب پس از پایان مسابقه اعلان گردید. در لینک زیر می توانید نتایج را مشاهده فرمایید.
نتایج مسابقه هنر انقلاب

با تشکر

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

مسوول محترم روابط عمومی

باسلام واحترام

یه پیشنهادی درمورددرنظرگرفتن امتیازشرکت نمودن مدیران درقرعه کشی فروشگاه قایل بشوید،حال این درنظرگرفتن امتیازمثلاشرکت دادن دوباردرقرعه کشی ویاشانس برنده شدن بیشترباشه یابه طریق دیگری که خودتان صلاح می دانید اقدام شود،باتشکر

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول farshon

مسوول محترم روابط عمومی

باسلام واحترام

یه پیشنهادی درمورددرنظرگرفتن امتیازشرکت نمودن مدیران درقرعه کشی فروشگاه قایل بشوید،حال این درنظرگرفتن امتیازمثلاشرکت دادن دوباردرقرعه کشی ویاشانس برنده شدن بیشترباشه یابه طریق دیگری که خودتان صلاح می دانید اقدام شود،باتشکر

عرض سلام و ادب حضور شما همراه و مدیر گرامی.

پیشنهادتان بررسی خواهد شد و چشم در صورت امکان این مهم لحاظ خواهد شد.

سپاسگزارم

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|
نقل قول farshon

مسوول محترم روابط عمومی

باسلام واحترام

منم با عرض و طول آقاي اشرفي موافقم . اون شرط بيشترين خريد بدون قرعه کشي خوب بود . مسئولين رسيدگي کنند. کاربر يا مديري که مياد کلي حسنه ميده بايد با کسي که حسنه کمتري ميده فرق داشته باشه يا نه ؟؟  

rezaha44 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4589
|

با سلام خسته نباشید یه پیشنهاد دارم

یه قسمت درست کنین که بتونیم بقیه کاربران یا دوستامون رو دنبال کنیم و پست های که تو انجمن میزارن رو ببینیم با تشکر 

mohammad_khoshghamat کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 785
|
نقل قول rezaha44

یه قسمت درست کنین که بتونیم بقیه کاربران یا دوستامون رو دنبال کنیم و پست های که تو انجمن میزارن رو ببینیم با تشکر 

پیشنهاد خوبی بود 
موافقم 

rezaha44 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4589
|
نقل قول farshon

مسوول محترم روابط عمومی

باسلام واحترام

با سلام دوباره 

من با نظرتان مخالفم چون حق کاربرانی که مدیر نیستند ضایع میشه یعنی چی مدیران در قرعه کشی دو بار شانس برنده شدن داشته باشن بقیه کاربرا یک بار این تبعیض باعث بی انگیزه شدن بقیه کاربران میشه این باید طوری باشه هرکس حسنه بیشتری پرداخت کنه شانس برنده شدنش بیشتر باشه نه اینکه چون مثلا من مدیر تالارم چند بار شناس برنده شدن داشته باشم 

farshon کاربر طلایی1
|
|

مسول محترم روابط عمومی

باسلام واحترام

خداقوت

لطفانظرسنجی جدیدی روبارگذاری نمایید،باتشکر

farshon کاربر طلایی1
|
|
نقل قول rezaha44
نقل قول farshon

مسوول محترم روابط عمومی

باسلام واحترام

با سلام دوباره 

من با نظرتان مخالفم چون حق کاربرانی که مدیر نیستند ضایع میشه یعنی چی مدیران در قرعه کشی دو بار شانس برنده شدن داشته باشن بقیه کاربرا یک بار این تبعیض باعث بی انگیزه شدن بقیه کاربران میشه این باید طوری باشه هرکس حسنه بیشتری پرداخت کنه شانس برنده شدنش بیشتر باشه نه اینکه چون مثلا من مدیر تالارم چند بار شناس برنده شدن داشته باشم 

فرمایشتون متین،نظرهرشخصی محترمه

دوست عزیز

وهمشهری گرامی

فعلاکه مدیران ازکاربران هم پایینترهستنددرسایت،مگه نه آقای قریشی؟مگه نه،منگنه،مگه نه،منگنه

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول rezaha44

با عرض سلام و ادب حضور شما همراه گرامی. این قسمتی که مد نظر شماست تقریبا همان قسمت آخرین پست های انجمن هست که به صورت گذرا در صفحه اصلی انجمن ها قابل مشاهده است. لذا جهت مشاهده ی مابقی پست ها می توانید به هر تالار و زیرتالار مراجعه کنید که تمامی پست ها در دسترس شما خواهد بود.

با تشکر

khodaeem1 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 89277
|
نقل قول rezaha44
نقل قول farshon

مسوول محترم روابط عمومی

باسلام واحترام

با سلام دوباره 

سلام به شما

منم همينو ميگم ولي در حال حاضر هر کسي کمترين خريد رو داشته باشه شانس بيشتري داره