راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|
نقل قول doctor114

سلام به همه دوستان

ببخشید کسی میدونه اگر بخواهیم توی مسابقه تلویزیونی 5+12 که هر روز پخش میشه و موضوعش انتخابات هست شرکت کنیم ، عدد گزینه صحیح رو باید به چه شماره ای پیامک کنیم؟

ممنون میشم اگر دوستان کمکم کنند

سپاس

سلام و عرض ادب. همراه گرامی متاسفانه بنده اطلاعی ندارم لذا از دوستان اگر کسی اطلاع دارد پاسخ ایشان را بدهید. ضمن اینکه به نظر می رسد اگر سوالتان را در اتاق چت مطرح کنید دوستان بیشتری حضور دارند که در صورت اطلاع پاسخگو خواهند بود.

با تشکر از شما 

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

سلام

پیامک فوق:

300002022

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول ehsan007060

سلام

پیامک فوق:

300002022

سلام و تشکر از شما

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

مسوول محترم روابط عمومی

جناب قریشی

سلام علیکم

روزارتباطات وروابط عمومی برشمامبارک

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول farshon

مسوول محترم روابط عمومی

جناب قریشی

سلام علیکم

روزارتباطات وروابط عمومی برشمامبارک

عرض سلام و ادب حضور شما مدیر و همراه گرامی. بسیار سپاسگزارم و به امید اینکه بهترین اتفاقات در راسخون، انجمن ها و روابط عمومی برای شما کاربران عزیز از سوی روابط عمومی رقم بخورد و بتوانیم رضایت شما و همه کاربران عزیز را در حد توان حاصل کنیم ان شاالله...

شاد و پیروز باشید

sajjadalizadehs کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 198
|

سلام

من میخواستم اگه ممکن باشه یه تالار با موضوع خود شناسی ایجاد کنم.

چطور میتونم این تالار رو در بخش دین پژوهی ایجاد کنم؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول sajjadalizadehs

سلام

من میخواستم اگه ممکن باشه یه تالار با موضوع خود شناسی ایجاد کنم.

چطور میتونم این تالار رو در بخش دین پژوهی ایجاد کنم؟

سلام و عرض ادب.

همراه گرامی ضمن تشکر از شما لطفا ابتدا این موضوع را با مسئول ارشد انجمن ها در میان بگذارید تا پس از بررسی و در صورت امکان، نتیجه حضورتان اعلام گردد.

با تشکر

smamirhp کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 158
|

با سلام

سوالی که داشتم این بود که مگه هر سال راسخون در ماه تولد اعضا به آنها 200 امتیاز هدیه نمی دهد؟ من امسال در تاپیک مربوط به ماه فروردین روز تولدم که 12 فروردین هست رو گفتم ولی امتیازی نگرفتم. در ضمن برای روابط عمومی پیام هم گذاشتم که جوابی دریافت نکردم.

با تشکر از توجه شما

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول smamirhp

با سلام

سوالی که داشتم این بود که مگه هر سال راسخون در ماه تولد اعضا به آنها 200 امتیاز هدیه نمی دهد؟ من امسال در تاپیک مربوط به ماه فروردین روز تولدم که 12 فروردین هست رو گفتم ولی امتیازی نگرفتم. در ضمن برای روابط عمومی پیام هم گذاشتم که جوابی دریافت نکردم.

با تشکر از توجه شما

سلام و عرض ادب. همراه گرامی این امتیاز به شما اهدا گردید. توضیح اینکه چون نام خود را پس از اهدای امتیاز توسط مسئول مربوطه به متولدین اعلام کرده بودید اکنون آن امتیاز به شما بزرگوار اهدا گردید.

با تشکر

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

با سلام و عرض ادب؛

قرار بود در سوم خرداد نتایج مسابقه "هنر انقلاب" اعلام شود!

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول omiddeymi1368

با سلام و عرض ادب؛

قرار بود در سوم خرداد نتایج مسابقه "هنر انقلاب" اعلام شود!

سلام. روز خوش. ضمن تشکر و قدردانی از همراهی همه ی عزیزان، همراه گرامی نتایج دیروز بعدازظهر سوم خرداد ماه اعلان شده است و در لینک زیر قابل مشاهده می باشد.

"نتایج مسابقه هنر انقلاب"

با تشکر

mortezaghaderi کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

با سلام میخواستم بدونم این سخنرانی هایی که در سایت قرار میدهید را از کجا به دست میاورید چون من وقتی به سایت اساتید هم مراجعه میکنم میبینم برخی از سخنرانی هایی که شما قرار دادید انجا هم نیست در ضمن پیشنهاد هم میدهم در کنار هر فایلی که قرار میدهید لینک منبع ان فایل را هم قرار دهید برای استفاده بیشتر کاربران.

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

با سلام و احترام،

روز بخیر؛

بنده و جمعی از حُکّام اتاق چت متقاضی افزایش باند برای همه‌ی تالارهای انجمن راسخون هستیم! به دلیل کندی ارسال پست‌ها در اکثر تالارها، برخلاف تالار روابط عمومی که کافیست برای ارسال پست تنها نیّت کنیم!!!

یه شرایط ویژه ای برا ما جَوونا در نظر بگیرید!  با سپاس

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول mortezaghaderi

با سلام میخواستم بدونم این سخنرانی هایی که در سایت قرار میدهید را از کجا به دست میاورید چون من وقتی به سایت اساتید هم مراجعه میکنم میبینم برخی از سخنرانی هایی که شما قرار دادید انجا هم نیست در ضمن پیشنهاد هم میدهم در کنار هر فایلی که قرار میدهید لینک منبع ان فایل را هم قرار دهید برای استفاده بیشتر کاربران.

عرض سلام و ادب حضور شما. همراه گرامی واحد محتوا و واچد چندرسانه ای راسخون بسیاری از سخنرانی ها را از تلویزیون با اجازه ی شبکه های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ضبط می کنند و به صورت اختصاصی در سایت بارگذاری می کنند و هم چنین بعضی از سخنرانی ها را نیز دفتر سخنرانان به صورت اختصاصی برای بارگذاری در راسخون ارسال می کنند.

با تشکر از شما و التماس دعا

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|
نقل قول omiddeymi1368

با سلام و احترام،

روز بخیر؛

بنده و جمعی از حُکّام اتاق چت متقاضی افزایش باند برای همه‌ی تالارهای انجمن راسخون هستیم! به دلیل کندی ارسال پست‌ها در اکثر تالارها، برخلاف تالار روابط عمومی که کافیست برای ارسال پست تنها نیّت کنیم!!!

یه شرایط ویژه ای برا ما جَوونا در نظر بگیرید!  با سپاس

با سلام و عرض ادب حضور شما مدیر و همراه گرامی.

ضمن قدردانی از زحمات شما و جمعی از حکام اتاق چت و حتی همه ی مدیران و کاربران عزیز راسخونی، پیرو نظر واحد فنی راسخون سرعت در ارسال پست در همه جای انجمن یکسان است و ان شاالله در صورت امکان سرعت کل توسط واحد فنی و مدیریت افزایش خواهد یافت. این موضوع را بنده باز هم با مدیریت در میان خواهم گذاشت، هر چند چندین بار در جلسات ذکر کرده ام. لذا چنانچه گمان می کنید در تالار روابط عمومی با نیت کردن(البته از نوع خالص) ارسال پست ها با سرعت بیشتری انجام  می شود، پیشنهاد می کنم در دیگر تالارها هم این خلوص نیت را پیش بگیرید تا ان شاالله این اتفاق فراگیر شود! :)

امید که تمامی مشکلات حل شود چرا که شما مدیران و کاربران بزرگوار پایه و اساس انجمن هستید و رفاه و رضایت شما آرزو و هدف ماست ان شاالله...

التماس دعا