سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام به همه دوستان
ببخشید کسی میدونه اگر بخواهیم توی مسابقه تلویزیونی 5+12 که هر روز پخش میشه و موضوعش انتخابات هست شرکت کنیم ، عدد گزینه صحیح رو باید به چه شماره ای پیامک کنیم؟
ممنون میشم اگر دوستان کمکم کنند
سپاس
سلام و عرض ادب. همراه گرامی متاسفانه بنده اطلاعی ندارم لذا از دوستان اگر کسی اطلاع دارد پاسخ ایشان را بدهید. ضمن اینکه به نظر می رسد اگر سوالتان را در اتاق چت مطرح کنید دوستان بیشتری حضور دارند که در صورت اطلاع پاسخگو خواهند بود.
با تشکر از شما
سلام
پیامک فوق:
300002022
سلام
پیامک فوق:
300002022
سلام و تشکر از شما
مسوول محترم روابط عمومی
جناب قریشی
سلام علیکم
روزارتباطات وروابط عمومی برشمامبارک
مسوول محترم روابط عمومی
جناب قریشی
سلام علیکم
روزارتباطات وروابط عمومی برشمامبارک
عرض سلام و ادب حضور شما مدیر و همراه گرامی. بسیار سپاسگزارم و به امید اینکه بهترین اتفاقات در راسخون، انجمن ها و روابط عمومی برای شما کاربران عزیز از سوی روابط عمومی رقم بخورد و بتوانیم رضایت شما و همه کاربران عزیز را در حد توان حاصل کنیم ان شاالله...
شاد و پیروز باشید
سلام
من میخواستم اگه ممکن باشه یه تالار با موضوع خود شناسی ایجاد کنم.
چطور میتونم این تالار رو در بخش دین پژوهی ایجاد کنم؟
سلام
من میخواستم اگه ممکن باشه یه تالار با موضوع خود شناسی ایجاد کنم.
چطور میتونم این تالار رو در بخش دین پژوهی ایجاد کنم؟
سلام و عرض ادب.
همراه گرامی ضمن تشکر از شما لطفا ابتدا این موضوع را با مسئول ارشد انجمن ها در میان بگذارید تا پس از بررسی و در صورت امکان، نتیجه حضورتان اعلام گردد.
با تشکر
با سلام
سوالی که داشتم این بود که مگه هر سال راسخون در ماه تولد اعضا به آنها 200 امتیاز هدیه نمی دهد؟ من امسال در تاپیک مربوط به ماه فروردین روز تولدم که 12 فروردین هست رو گفتم ولی امتیازی نگرفتم. در ضمن برای روابط عمومی پیام هم گذاشتم که جوابی دریافت نکردم.
با تشکر از توجه شما
با سلام
سوالی که داشتم این بود که مگه هر سال راسخون در ماه تولد اعضا به آنها 200 امتیاز هدیه نمی دهد؟ من امسال در تاپیک مربوط به ماه فروردین روز تولدم که 12 فروردین هست رو گفتم ولی امتیازی نگرفتم. در ضمن برای روابط عمومی پیام هم گذاشتم که جوابی دریافت نکردم.
با تشکر از توجه شما
سلام و عرض ادب. همراه گرامی این امتیاز به شما اهدا گردید. توضیح اینکه چون نام خود را پس از اهدای امتیاز توسط مسئول مربوطه به متولدین اعلام کرده بودید اکنون آن امتیاز به شما بزرگوار اهدا گردید.
با تشکر
با سلام و عرض ادب؛
قرار بود در سوم خرداد نتایج مسابقه "هنر انقلاب" اعلام شود!
با سلام و عرض ادب؛
قرار بود در سوم خرداد نتایج مسابقه "هنر انقلاب" اعلام شود!
سلام. روز خوش. ضمن تشکر و قدردانی از همراهی همه ی عزیزان، همراه گرامی نتایج دیروز بعدازظهر سوم خرداد ماه اعلان شده است و در لینک زیر قابل مشاهده می باشد.
با تشکر
با سلام میخواستم بدونم این سخنرانی هایی که در سایت قرار میدهید را از کجا به دست میاورید چون من وقتی به سایت اساتید هم مراجعه میکنم میبینم برخی از سخنرانی هایی که شما قرار دادید انجا هم نیست در ضمن پیشنهاد هم میدهم در کنار هر فایلی که قرار میدهید لینک منبع ان فایل را هم قرار دهید برای استفاده بیشتر کاربران.
با سلام و احترام،
روز بخیر؛
بنده و جمعی از حُکّام اتاق چت متقاضی افزایش باند برای همهی تالارهای انجمن راسخون هستیم! به دلیل کندی ارسال پستها در اکثر تالارها، برخلاف تالار روابط عمومی که کافیست برای ارسال پست تنها نیّت کنیم!!!
یه شرایط ویژه ای برا ما جَوونا در نظر بگیرید! با سپاس
با سلام میخواستم بدونم این سخنرانی هایی که در سایت قرار میدهید را از کجا به دست میاورید چون من وقتی به سایت اساتید هم مراجعه میکنم میبینم برخی از سخنرانی هایی که شما قرار دادید انجا هم نیست در ضمن پیشنهاد هم میدهم در کنار هر فایلی که قرار میدهید لینک منبع ان فایل را هم قرار دهید برای استفاده بیشتر کاربران.
عرض سلام و ادب حضور شما. همراه گرامی واحد محتوا و واچد چندرسانه ای راسخون بسیاری از سخنرانی ها را از تلویزیون با اجازه ی شبکه های صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ضبط می کنند و به صورت اختصاصی در سایت بارگذاری می کنند و هم چنین بعضی از سخنرانی ها را نیز دفتر سخنرانان به صورت اختصاصی برای بارگذاری در راسخون ارسال می کنند.
با تشکر از شما و التماس دعا
با سلام و احترام،
روز بخیر؛
بنده و جمعی از حُکّام اتاق چت متقاضی افزایش باند برای همهی تالارهای انجمن راسخون هستیم! به دلیل کندی ارسال پستها در اکثر تالارها، برخلاف تالار روابط عمومی که کافیست برای ارسال پست تنها نیّت کنیم!!!
یه شرایط ویژه ای برا ما جَوونا در نظر بگیرید! با سپاس