سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام و عرض ادب
ضمن تبریک سال نو.... محض رضای خدا ب منم ی تقویم هدیه بدین :) خداییش نمیصرفه هزینه ی پست :(
برقرار باشید.
سلام و عرض ادب و تبریک سال نو، همراه گرامی تعدادی تقویم راسخون برای کاربران و مدیران در نظر گرفته شده است که همزمان با جشن نهمین سالروز تولد برای ایشان پست خواهد شد. سعی می شود در حد توان برای فعالین عزیز یک تقویم ارسال گردد. اگر هم این مهم میسور نشد عذرخواهی ما را قبلا پذیرا باشید. هم چنین اینکه در خرید از فروشگاه نیز هزینه ی پستی تقویم را به حساب 3000 تومانی که نمی پردازید و با حسنه خرید می کنید بگذارید و ان شاالله خرید تقویم زیبای راسخون، خستگی هزینه ی پستی را از یادتان خواهد برد ضمن اینکه یادگاری خوبی از طرف راسخون برای شما خواهد بود.
شاد و پیروز باشید
سلام .
سال نو مبارک ،تاپیک روابط عمومی مخصوص سال 96رو درست کنید؟
موفق باشید
با سلام و عرض ادب هم چنین تبریک سال نوی خورشیدی، همراه گرامی تاپیک های مختلفی تحت عنوان ویژه برنامه نوروزی از مادر آسمان تا پدر خاک در روابط عمومی فعال است که می توانید در برنامه های متنوع آن مشارکت فرمایید لذا اگر منظور شما از تاپیک روابط عمومی مخصوص سال 96 چیز دیگری بود لطفا واضح بفرمایید که بررسی و لحاظ گردد.
با تشکر از شما
سلام و تشکر
منظورم تاپیک سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی96..........یعنی با سال95ادغام نکنید،بطور جداگانه باشد.......
موفق باشید
سلام .
سال نو مبارک ،تاپیک روابط عمومی مخصوص سال 96رو درست کنید؟
موفق باشید
با سلام و عرض ادب هم چنین تبریک سال نوی خورشیدی، همراه گرامی تاپیک های مختلفی تحت عنوان ویژه برنامه نوروزی از مادر آسمان تا پدر خاک در روابط عمومی فعال است که می توانید در برنامه های متنوع آن مشارکت فرمایید لذا اگر منظور شما از تاپیک روابط عمومی مخصوص سال 96 چیز دیگری بود لطفا واضح بفرمایید که بررسی و لحاظ گردد.
با تشکر از شما
سلام و تشکر
منظورم تاپیک سوالات، انتقادات و پیشنهادات با روابط عمومی96..........یعنی با سال95ادغام نکنید،بطور جداگانه باشد.......
موفق باشید
سلام و عرض ادب و احترام. همراه بزرگوار ضمن سپاس از پیشنهاد شما نظر به اینکه صفحات تاپیک مورد نظر چندان زیاد نیست در حال حاضر در ادامه ی همین تاپیک، سال جاری را هم ادامه خواهیم داد و اگر نیاز بود تاپیک جدید هم ایجاد خواهد شد.
با تشکر از شما
سلام.
میگم تقویم رومیزی به همه کاربران راسخون ،بابت عید نوروز هدیه بدهید؟
سلام.
سلام و تبریک سال نو. همراه گرامی ضمن تشکر از پیشنهاد شما، همانطور که اشاره شد تعدادی تقویم رومیزی به فعالین و مدیران عزیزی که در ویژه برنامه" از مادر آسمان تا پدر خاک" ما را همراهی کرده اند ان شاالله تقدیم خواهد شد. تعداد کاربران راسخون بسیار زیاد است و تعداد تقویم ها بسیار کم. ان شاالله در حد توان این کار انجام خواهد شد.
با تشکر
سلام.
سلام و تبریک سال نو. همراه گرامی ضمن تشکر از پیشنهاد شما، همانطور که اشاره شد تعدادی تقویم رومیزی به فعالین و مدیران عزیزی که در ویژه برنامه" از مادر آسمان تا پدر خاک" ما را همراهی کرده اند ان شاالله تقدیم خواهد شد. تعداد کاربران راسخون بسیار زیاد است و تعداد تقویم ها بسیار کم. ان شاالله در حد توان این کار انجام خواهد شد.
با تشکر
تشکر تشکر.کاری بکن به دوستان قدیمی و خیلی وقت فعالیت می کنن رو هدیه بدین البته در اولویتن ،بنده نمیتونم خرید کنم با هزینه پست زیاده......یه خورده کارو اسونتر کن خواهشا.....'...موفق باشید
با عرض سلام و احترام خدمت آقای قریشی و همچنین تبریک سال نو؛
از شما و همچنین حاج آقا تقاضا دارم نگاهی به پستهای اتاق چت و همچنین پستهای خالیِ ارسالی در مسابقه همیشه بهار (روز هشتم) بیندازید.
اگر ترتیبی شایسته اتخاذ نگردد، مجبور به استعفا و ترک محفل راسخونیها هستم.
با تشکر فراوان
با عرض سلام و احترام خدمت آقای قریشی و همچنین تبریک سال نو؛
از شما و همچنین حاج آقا تقاضا دارم نگاهی به پستهای اتاق چت و همچنین پستهای خالیِ ارسالی در مسابقه همیشه بهار (روز هشتم) بیندازید.
اگر ترتیبی شایسته اتخاذ نگردد، مجبور به استعفا و ترک محفل راسخونیها هستم.
با تشکر فراوان
عرض سلام و ادب حضور شما مدیر گرامی. ضمن تشکر از زحمات شما شایان ذکر است پست های خالی حذف گردید و توسط حاج آقا این موارد به ایشان گوشزد خواهد شد. هم چنین خودتان هم به عنوان مدیر و مسئول تاپیک هایی که تحت نظارت شماست در ویژه برنامه می توانید با کاربرانی که به اشتباه یا به هر دلیلی پست خالی ارسال می کنند در صندوق پیام ایشان ارتباط گرفته و موارد را به ایشان اطلاع دهید که خللی برای کار شما و دیگر کاربران عزیز پیش نیاید.
با تشکر
موفق و پیروز باشید
سلام خواهش می کنم مانند مسابقات قبل دوباره اجازه بدید ما هم در مسابقات روزهای اول شرکت کنیم بعلت مسافرت ودیدوبازدید فرصت شرکت در مسابقات قبل را نداشتیم
باسلام خدمت آقای قریشی
وعرض تبریک سال نوواعیادپیش روخصوصاروزپدروروزمرد
اینجانب صرفاجهت عرض ارادت خدمت رسیدم.
احساس کردم چندروزی تشریف ندارین گفتم عرض ادبی کرده باشم وهم این پست بروزرسانی شده باشه،مویدباشید
سلام خواهش می کنم مانند مسابقات قبل دوباره اجازه بدید ما هم در مسابقات روزهای اول شرکت کنیم بعلت مسافرت ودیدوبازدید فرصت شرکت در مسابقات قبل را نداشتیم
با سلام و عرض ادب:
کاربرگرامی و همراه راسخونی با توجه اینکه مسئول روابط عمومی تشریف ندارند و بعضی از مسابقات ویژه نامه نوروز را مدیران تالارها مدیریت می نمایند چنانچه درخواستی دارید به مدیران مربوطه ارجاع دهید تا با مسئول انجمن هماهنگی نمایند.چنانچه شرایط تمدید در این راستا موجود باشد اطلاع رسانی خواهد شد..
با تشکر
باسلام خدمت آقای قریشی
احساس کردم چندروزی تشریف ندارین گفتم عرض ادبی کرده باشم وهم این پست بروزرسانی شده باشه،مویدباشید
با سلام و عرض ادب:
جناب اشرفی عزیز آقای قریشی روز شنبه در راسخون حضور خواهند داشت .لطف و یزرگواری شما بزرگوار را نسبت به مسئولین و همکاران انجمن مورد تقدیر و تشکر و سپاس قرار خواهیم داد و در این روز که هم وطنان عزیزمان در مشهد مقدس بخاطر زلزله سر درگم خیابانها و کوچه ها شدند برای شما و خانواده گرامی و همه ی زائران و مجاوران حرم رضوی و مشهدی های عزیز و همه ی هم وطنانمان در سراسر استان خراسان رضوی آرزوی سلامتی و تندرستی را می نماییم.
با سپاس
باسلام خدمت آقای قریشی
با سلام و عرض ادب:
جناب اشرفی عزیز آقای قریشی روز شنبه در راسخون حضور خواهند داشت .لطف و یزرگواری شما بزرگوار را نسبت به مسئولین و همکاران انجمن مورد تقدیر و تشکر و سپاس قرار خواهیم داد و در این روز که هم وطنان عزیزمان در مشهد مقدس بخاطر زلزله سر درگم خیابانها و کوچه ها شدند برای شما و خانواده گرامی و همه ی زائران و مجاوران حرم رضوی و مشهدی های عزیز و همه ی هم وطنانمان در سراسر استان خراسان رضوی آرزوی سلامتی و تندرستی را می نماییم.
با سپاس
عرض سلام و ادب و احترام حضور تمامی شما کاربران عزیز همیشه همراه. ضمن قدردانی از همراهی همه بزرگواران از شما مدیر محترم، جناب فرشون هم تشکر و قدردانی می نمایم. امید که امسال بهترین ها برای همه ایرانیان رقم بخورد.
با سلام و عرض ادب:
کاربرگرامی و همراه راسخونی با توجه اینکه مسئول روابط عمومی تشریف ندارند و بعضی از مسابقات ویژه نامه نوروز را مدیران تالارها مدیریت می نمایند چنانچه درخواستی دارید به مدیران مربوطه ارجاع دهید تا با مسئول انجمن هماهنگی نمایند.چنانچه شرایط تمدید در این راستا موجود باشد اطلاع رسانی خواهد شد..
با تشکر
سلام
اگه بشه این لطف انجام بدین........
با عرض سلام و ادب
لطفا صندوق پیام چک شود .
با تشکر فراوان از زحماتتان