راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام

اگر امکانی فراهم بشه: وقتی در تاپیک هایی که چند صفحه پست داره کلیک میکنیم صفحه آخر مطالب باز بشه خییییییلی خوب میشه!

سلام. روز بخیر. همراه گرامی در حال حاضر برای واحد فنی این فرصت وجود ندارد لذا در اولین فرصت در دست بررسی قرار خواهد گرفت و در صورت امکان انجام خواهد شد.

با تشکر

morteza237 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 1979
|

با سلام و خسته نباشید

از نتایج سوگواره خبری نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام و خسته نباشید

از نتایج سوگواره خبری نشد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام. همانگونه که اطلاع رسانی شد در دست تدوین است و در این چند روز طی همین هفته اعلام رسمی خواهد شد.

با تشکر از شما

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

سلام 

میخواستم بپرسم   از قرعه کشی فروشگاه و اقلامش چه خبر؟

maryam5852 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 672
|

با سلام

از نرم افزار جواب چه خبر؟؟؟؟

اینور سال به بهره برداری نمیرسه؟؟؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام 

میخواستم بپرسم   از قرعه کشی فروشگاه و اقلامش چه خبر؟

سلام و عرض ادب. همانگونه که در فراخوان بزرگ روابط عمومی به اطلاع رسید محصولات قرعه کشی اسفند و فروردین ماه به کسانی تعلق خواهد گرفت که در این طرح مشارکت کنند. لذا ان شاالله همزمان با اعلام جزییات طرح که قبل از میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها اطلاع رسانی خواهد شد.

با تشکر از همراهی تان

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

سلام

بعضی از سایت ها رو میبینیم مثل دی جی کالا ، آپارات و... که گزینه ایی دارن در مورد به خاطر سپاری مشخصات(یوزر و پسورد) کاربر و دیگه لازم نیست برای هر بار ورود لاگین کرد!

امیدواریم راسخون هم هرچه سریعتر به این سلاح مجهز شود!!

با تشکر

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام

از نرم افزار جواب چه خبر؟؟؟؟

اینور سال به بهره برداری نمیرسه؟؟؟

سلام و عرض ادب حضور شما. مسئولین برنامه نویسی جواب در حال انجام فعالیت روی آن هستند و هنوز به اتمام نرسیده است. لذا پیرو صحبتی که انجام شد ان شاالله بعد از سال نو در زمانی مناسب ارایه خواهد شد.

سپاس ویژه از پیگیری شما

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام

بعضی از سایت ها رو میبینیم مثل دی جی کالا ، آپارات و... که گزینه ایی دارن در مورد به خاطر سپاری مشخصات(یوزر و پسورد) کاربر و دیگه لازم نیست برای هر بار ورود لاگین کرد!

با تشکر

سلام و عرض ادب. همراه گرامی راسخون هم مدت مدیدی است به این سلاح مجهز است و نام کاربری و رمز عبورتان به خاطر سپرده می شود لذا جهت امنیت بالا که در راسخون و حفظ مشخصات کاربران نیاز است اگر بیش از مدت مشخص(حدود 30 تا 50 دقیقه) فعالیت خاصی توسط کاربر انجام نگیرد از نام کاربری خارج می شوید و دوباره می توانید وارد شوید البته چون به خاطر سپرده شده است به راحتی وارد خواهید شد.

با تشکر

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
|

حداقل زمان 50 دقیقه به چند ساعت یا یک روز افزایش بدید!

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

سلام

با تشکر

سلام و عرض ادب. همراه گرامی راسخون هم مدت مدیدی است به این سلاح مجهز است و نام کاربری و رمز عبورتان به خاطر سپرده می شود لذا جهت امنیت بالا که در راسخون و حفظ مشخصات کاربران نیاز است اگر بیش از مدت مشخص(حدود 30 تا 50 دقیقه) فعالیت خاصی توسط کاربر انجام نگیرد از نام کاربری خارج می شوید و دوباره می توانید وارد شوید البته چون به خاطر سپرده شده است به راحتی وارد خواهید شد.

با تشکر

سلام آقای قریشی، وقت شما بخیر؛

عذرخواهم، من این موضوع رو قبلاً هم اشاره کردم که اگر 10 دقیقه توی سایت فعالیتی نداشته باشم، از محیط کاربری خارج میشم (Log Out میشم!). نمیدونم شاید مشکل از سمت خودم باشه!

حالا مشکل خاصی نیست، چون Username & Password ذخیره شده و ورود مجدّد مشکل نیست. ولی خب گفتم شاید واقعاً بقیه هم این مشکل رو داشته باشن و رفع نشده باشه هنوز!

البته این زمانی دردسرساز میشه که موقع نوشتن یه پستِ طولانی، زمان زیادی گذشته باشه و اگر ارسال رو بزنیم، در کمال ناباروری ...ببخشید... ناباوری پستمون میپَّره و در این موقع است که آثار خشم پدیدار می شود!!!!!!! چندین مرتبه اتفاق افتاده متأسفانه!!!

شاد باشید...

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام

با تشکر

با تشکر

سلام آقای قریشی، وقت شما بخیر؛

عذرخواهم، من این موضوع رو قبلاً هم اشاره کردم که اگر 10 دقیقه توی سایت فعالیتی نداشته باشم، از محیط کاربری خارج میشم (Log Out میشم!). نمیدونم شاید مشکل از سمت خودم باشه!

حالا مشکل خاصی نیست، چون Username & Password ذخیره شده و ورود مجدّد مشکل نیست. ولی خب گفتم شاید واقعاً بقیه هم این مشکل رو داشته باشن و رفع نشده باشه هنوز!

البته این زمانی دردسرساز میشه که موقع نوشتن یه پستِ طولانی، زمان زیادی گذشته باشه و اگر ارسال رو بزنیم، در کمال ناباروری ...ببخشید... ناباوری پستمون میپَّره و در این موقع است که آثار خشم پدیدار می شود!!!!!!! چندین مرتبه اتفاق افتاده متأسفانه!!!

شاد باشید...

سلام و عرض ادب. همراه گرامی سپاس از شما. این مورد بررسی شد و در پیام های قبل هم اشاره گردید که از لحاظ فنی در سایت مشکلی نیست لذا سیستم های شخصی خود را بررسی فرمایید. نکته بعد هم اینکه پیشنهاد می شود مواقعی که پست طولانی یادداشت می کنید در مرورگر خود در صفحه ای دیگر راسخون را بازکنید و آن را رفرش کنید که اگر از محیط کاربری خارج شده اید در آن صفحه مجددا وارد محیط کاربری خود شوید و بعد در صفحه ای که پست را یادداشت کرده اید آن را ارسال کنید. به این صورت دیگر متن ارسالی تان نیز ناپدید نمی گردد.

با تشکر فراوان از همراهی تان

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام و عرض ادب.

نقل قول نزدم چون تعداد نقل قولای زیاد شد.

ببخشید آقای قریشی. مساله اینه که حتی اگه ده صفحه دیگه هم باز کنیم، یک مرتبه تمام صفحات رفرش میخورن و تمام اطلاعات همه اونها از بین میره.

گاهی این مورد پیش میاد و‌پیش میومد و البته یه وقتایی من یکی از خیر پست زدن می گذرشتم و می گذرم !!

(البته اخیرا چون پست هام کم شده و البته سخنرانی هم نمی کنم خیلی گرفتارش نشدم)

در این جور مواقع چون اعصاب نداشته ام با این اتفاق دستخوش تغییرات ناخوشایندی میشه  بهتر از هر کاری سکوت میکنم و صبر پیش میگیرم. که گاهی لبریز هم میشه. 

تنها حرفم هم این میشه.

امان از دست واحد فنی!!!!! و برادران

راستی!!!

تا حالا امتحان کردین کپی پیست کردن با موبایل در راسخون چققققدر راحته؟!

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
|

سلام

همین الان سایت دی جی کالا باز کردم(این سایت شده شاهد مثالم!) بعد یک هفنه حدودا بدون لاگین کردن مشخصات کاربری مو ذخیره کرده!

حالا چی میشه راسخون نیمی از راه رفته بقیه راه رو هم کامل کنه و هر بار مجبور نباشیم روی گزینه ورود به سایت کلیک کنیم؟!

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
|

سلام

بعضی اوقات سایت از دسترس خارج میشه و پیغام Gateway Timeout ظاهر میشه!

بررسی کنید لطفا!