راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

دوستان خوبم مدیران و کاربران عزیز راسخون امروز بحث های بسیار خوبی شد و اگر به طول انجامید عذرخواهی می کنم. امید که از همه ی این صحبت ها بتونیم نتایج خوب برداشت کنیم و به هم کمک کنیم که با هم رشد کنیم. 

باز هم از همه تشکر می کنم به خاطر سعه ی صدر و همراهی شون و اگر اذیت شدید پوزش می طلبم. حلال بفرمایید

باشد که رستگار شویم.

3220110487 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 260
|

سلام وخسته نباشید خدمت مدیرمحترم گروه تشکربابت پیگیری مشکلات کاربری  ومطالب  آموزشی تون   انشاالله هرجاهستید سلامت باشید

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

سلام بابت پست قبلی ام اگر منظور به همه تلقی شده عذر میخوام ولی من منظورم همه نبود و همه مطالب نبود

در مورد کپی پیست هم که خواهرم زیاد تاکید دارند بعرض میرسونم که شاید بتوانم بگم 99 درصد مطالب من نگارش خودم است نه کپی پیست . میتوانید ملاحظه فرمایید

اگر ظاهر امر جسارت به همه تلقی شده متاسفم

ولی من منظورم همه نبود وبعضی مطالب بود که اتاق چت را سبک کرده

لذا اگر باعث رنجش همگی شدم عذر میخوام  چون من منظورم فقط مطالب باطل و لغو بود. ولی با این مطلب من به  خیلی ها ثابت شد  که آنها  اصلا صبور نیستند حتی تحمل یک انتقاد را ندارند. و اگر شما اینقدر اطمینان به خوبی سخنان خود در اتاق چت دارید . این مطلب من برای شما پاسخ گذاشتن نداشت و فقط یک اظهار نظر یک کاربر باید تلقی میشد نه اینکه جبهه بگیرید و بقول معروف کودتا کنید که من کناره گیری میکنم.

خودم و شمارا به صبر دعوت میکنم. امیدوارم  درس بگیریم که به نظر دیگران هم اهمیت دهیم حتی اگر بخلاف ما باشه

ضمنا کاربر خاطی را هم معنی اش را در اتاق چت میشود فهمید:کسی که خلاف نظر ما بنویسد واعتقاد  مخالف مارا داشته باشد  پس باید حذف شود چون خاطی است. یادتدبیر و امید می افتم

واقعا برای بعضی ها متاسفم

ویوم تبلی السرائر

aligoharsamimi کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 353
|

باسلام دوستان عزیز

اقا من از چندماه پیش چند تا سوال مشاوره ای تحصیلی دادم که تا الان هیچ جواب ندادند و من هم کد پیگیری  رو گم کردم و جواب ندادند چون اگه می داند به صندوق پیامم می رسید اما این دفعه هفته قبل دو تا سوال دادم که تا آلان جواب ندادند؟ این دو تا هم مثل قبل نشه

عرض سلام و ادب حضور شما. همراه گرامی پاسخ به سوالات مشاوره در راسخون بین 3 تا 5 روز و نهایتا یک هفته به طول خواهد انجامید. لذا لطفا جهت پیگیری و پاسخگویی بهتر به شما در قسمت مشاوره سایت، قسمت سوالات متفرقه این مشکل را مطرح فرمایید و اشاره کنید که پاسخ برایتان ارسال نشده است. هم چنین ایمیلی که با آن سوال خود را مطرح کرده اید را در پاسخ همین پست برای بنده ارسال کنید تا به مسئولین مربوطه داده و نتیجه را حضورتان اعلام نمایم.

ضمنا کد پیگیری خود را همیشه تا حصول پاسخ نزد خود نگهدارید.

با تشکر

با سلام

این ایمیلی که بنده با اون سوالم را فرستادم

aligoharsamimi@gmail.com

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|
ولی با این مطلب من به  خیلی ها ثابت شد  که آنها  اصلا صبور نیستند حتی تحمل یک انتقاد را ندارند. و اگر شما اینقدر اطمینان به خوبی سخنان خود در اتاق چت دارید . این مطلب من برای شما پاسخ گذاشتن نداشت و فقط یک اظهار نظر یک کاربر باید تلقی میشد نه اینکه جبهه بگیرید و بقول معروف کودتا کنید که من کناره گیری میکنم.

کاربر گرامی ما کودتا نکردیم ،فقط احساس کردیم داره به شخصیتمون لطمه وارد میشه ،این سخن شما انتقاد نبود ،شما کاملا رک سخنتون رو گفتید و یه مقدار برامون سنگین بود اون واژه ای که عرض کردید.

شما به راحتی سخنتون رو گفتید و بعد میگید فقط یه اظهار نظر بود ؟؟

بگذریم

شبتون بخیر 

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام وخسته نباشید خدمت مدیرمحترم گروه تشکربابت پیگیری مشکلات کاربری  ومطالب  آموزشی تون   انشاالله هرجاهستید سلامت باشید

عرض سلام و ادب حضور شما. سپاس از همراهی تون و لطفی که بر ما دارید. سلامتی و بهروزی شما آرزوی ماست.

شاد و پیروز باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

باسلام دوستان عزیز

اقا من از چندماه پیش چند تا سوال مشاوره ای تحصیلی دادم که تا الان هیچ جواب ندادند و من هم کد پیگیری  رو گم کردم و جواب ندادند چون اگه می داند به صندوق پیامم می رسید اما این دفعه هفته قبل دو تا سوال دادم که تا آلان جواب ندادند؟ این دو تا هم مثل قبل نشه

عرض سلام و ادب حضور شما. همراه گرامی پاسخ به سوالات مشاوره در راسخون بین 3 تا 5 روز و نهایتا یک هفته به طول خواهد انجامید. لذا لطفا جهت پیگیری و پاسخگویی بهتر به شما در قسمت مشاوره سایت، قسمت سوالات متفرقه این مشکل را مطرح فرمایید و اشاره کنید که پاسخ برایتان ارسال نشده است. هم چنین ایمیلی که با آن سوال خود را مطرح کرده اید را در پاسخ همین پست برای بنده ارسال کنید تا به مسئولین مربوطه داده و نتیجه را حضورتان اعلام نمایم.

ضمنا کد پیگیری خود را همیشه تا حصول پاسخ نزد خود نگهدارید.

با تشکر

با سلام

این ایمیلی که بنده با اون سوالم را فرستادم

aligoharsamimi@gmail.com

سلام و روز خوش. سپاس از ارسال ایمیلتان. مسئول مربوطه به شما در ایمیل پاسخ خواهند داد.

با تشکر

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

سلام

تبلیغات سایت هم دچار افراط شده!

نه از قبلا که اصلا تبلیغات نداشت! نه از حالا که بالا و وسط و پایین صفحه هم تبلیغات گذاشتید!

ظاهرا کف گیر بد جور خورده ته دیگ!!!

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

سلام آقای قریشی، یه سؤال کاملاً غیرمنتظره: 

اولین عضو راسخون که بود و چه کرد و چه شد؟؟ ...نه ببخشید... این اولین نفر کِی عضو راسخون شد؟ اگر براتون مقدوره معرفی هم بفرمایید. مسئله مرگ و زندگیه!!!!

راستش یه دفه به ذهنم رسید، گفتم تنوّعی هم بشه، شما هم از خستگی در بیاین!

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

باسلام واحترام

جناب قریشی

مسوول محترم روابط عمومی

طبعاهرگونه تصمیم گیری ای که سایت انجام میده درراهه جذبه کاربره اماشماباراه اندازی سیستم تبلیغات بطورگسترده ازحضورکاربران درمحیط انجمنهابه نوعی شایدناخواسته جلوگیری می کنیدلطفاترتیبی اتخاذشودتاتبلیغات درمحل دیگری بجزصفحه انجمنهاقرارداده شود من موقعیت مالی سایت روهم درک می کنم وباتوجه به جوانب امروجدی وعاجزانه درخواست تغییرمحل تبلیغات روچنانچه مقدوراست به صفحه اصلی سایت دارم،باکمال تشکر

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام. بزرگواران عذرخواهی می کنم در مورد تبلیغات یکجا در این پست جواب میدم. تبلیغات در انجمن ها در هر پست برای سهولت مشارکت شما عزیزان، برداشته شد.

ان شاالله در اسرع وقت به سوالات قبل پاسخ خواهم داد. جمعه امتحان دکتری دارم دعا بفرمایید.

ارادتمند، قریشی

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

سلام آقای قریشی؛

عذرخواهم، گفته بودید که زمان خروج از محیط کاربری افزایش یافته. ولی من چند بار امتحان کردم و متأسفانه ظرف 10 دقیقه خروج پیدا کرد!!!!

بیزحمت یه فکری هم برای افراد مسدودشده توی صندوق پیام بکنید! اصن حواسم نبود، یه بنده خدایی مسدود شد ولی الآن نمیشه از مسدودیّت درآوردش!!!!

خیلی ممنونم از توجه شما. إن شاء الله کنکور دکتراتون هم بر وفق مراد بشه.

aligoharsamimi کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 353
|

باسلام و عرض ادب و خدمت

آقا این برنامه جواب اندروید بود کی بروز رسانی میشه ما الان خیلی وقته منتظرش هستیم نسخه قبلیش روی گوشیم بود گوشی رو چندماه پیش به حالت کارخانه برگردوندم اون موقع رفتم دوباره دانلود کنم دیدم نوشته بروز رسانی حالا هم دوباره اومدم نوشته بروز رسانی

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

سلام وقت بخیر ما همچنان منتظر گذاشتن تصاویر فاطمی برای پروفایل هستیم . من خودم هر تصویری دارم قبول نمیکنه فکر میکنم اندازه پیکسل آن مشکل داره

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

مسئول محترم روابط عمومی

باسلام واحترام

بنده باتبلیغات مخالف نیستم درسایت برعکس موافق هم هستم اماآنطوریکه اون روزوضعیتی که اتاق چت داشت واقعا"وحشتناک بود مثه جنگله گلستان شده بودهمه نوشته هاپشت تبلیغات قایم شده بودنددرحال حاضرکه تبلیغات بصورت بنرآنهم دربالای صفحات مشاهده می شودخوب شده برخی ازدوستان اشاره نمودندکه ماباتبلیغات مخالفیم درصوریتیکه بنده مخالف نیستم بلکه درحدواندازه اش موافقم.باتشکر