راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

3220070256 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 96
|

سلام تاکنون یک بار درمسابقه برنده شدم هیچ پیامی برای ایمیلم  نیامده?

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام تاکنون یک بار درمسابقه برنده شدم هیچ پیامی برای ایمیلم  نیامده?

سلام و عرض ادب. همراه گرامی برای مشاهده برنده شدن می توانید در قسمت پروفایل خود در قسمت های مسابقات و توضیحات تمام وقایع اتفاقیه نام کاربری خود را مشاده فرمایید. لذا در مسابقات راسخون امتیاز به شما تعلق گرفته و اهدا شده است.

با تشکر

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام. موافقید کل راسخون را به سلما 57 بدهید؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با فرمایش شما موافقم اما ناراحت شدم که فرد دیگر برای خودشیرینی به جای شما پاسخ من را می دهد. اگر شما پاسخ من را با لحنی تند می دادید کمتر ناراحت می شدم تا اینکه فرد دیگری به جای شما پاسخ من را می دهد

سلام و وقت بخیر. همراه گرامی این تاپیک برای ارایه انتقادات و پیشنهادات کاربران عزیز است و ارتباط با مسئول روابط عمومی. لذا شایسته است پاسخ هر کاربر توسط مسئول مربوطه ذکر گردد مگر به ضرورت. البته اگر هم پاسخی از سوی مدیری ذکر شده، اطمینان داریم جهت رفع مشکل کاربر است و نه خدای ناکرده برای چیز دیگری. ان شاالله زین پس کما فی السابق در اینجا و دیگر تاپیک هایی که مسئولین مربوطه باید پاسخگو باشند فقط مسئولین پاسخ خواهند داد.

با تشکر و به امید فعالیت بسیار خوب شما و دیگر عزیزان در انجمن های راسخون

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام. دوستان خوبم باید این را مد نظر قرار داد که هیچ یک از ما هیچ تقابلی با هم نداریم و هدف متعالیمان را فراموش نکنیم که در راستای نیل به اهداف خداپسندانه به رشد و تعالی فکری و فرهنگی برسیم و برسانیم ان شاالله..

پس مطمئنا باید با هم و با همراهی و همکاری هم این مهم اتفاق بیفتد. نباید فراموشمان شود همه در یک راستا و زیر یک پرچم، همراهیم.

روی سخنم ابتدا به خودم و بعد به ویژه با مسئولین و مدیران عزیز است که ما با رفتار و گفتار و کردارمان برای کاربران الگوییم و ایشان حداقل در سایت وزین راسخون به ما نگاه می کنند. امید که بهترین باشیم و بهترین ها را رقم زده و پرورش دهیم. باشد که برای دنیا و عقبایمان مفید فایده باشد.

پیروز و سربلند باشید.

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

سلام مثل اینکه قرار نیست تصویرهای  پروفایل کاربران فاطمی بشه

راسخون عزیز لطفا اقدام کنید  و تصاویر را بگذارید تا انتخاب کنیم

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

پیشنهاد میدم طرحی راسخون بگذاره برای شناخت عظمت مادرمون حضرت زهرا سلام الله علیها 

و هرکس طرحی بده تا با احادیث و رفتار و منش ایشان بیش از پیش آشنا بشیم

مثلا جدول و یا اشعاری و یا  مسابقه روضه خوانی در محتوا و صدا ونحوه اجراء

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

پیشنهاد میدم طرحی راسخون بگذاره برای شناخت عظمت مادرمون حضرت زهرا سلام الله علیها 

و هرکس طرحی بده تا با احادیث و رفتار و منش ایشان بیش از پیش آشنا بشیم

مثلا جدول و یا اشعاری و یا  مسابقه روضه خوانی در محتوا و صدا ونحوه اجراء

عرض سلام و ادب و احترام حضور شما. ضمن قدردانی از شما بابت پیشنهادتان و عرض تسلیت، شایان ذکر است یک تاپیک ویژه با نام "همراه با بانوی بقیع" به جهت عرض ادب و ارادت راسخونی ها به محضر بانو فاطمه الزهرا سلام الله علیها ایجاد و در صفحه ی اصلی سایت و دیگر صفحات در دسترس شما عزیزان است. لذا از شما و دیگر بزرگواران دعوت می شود مطالب خود را در این تاپیک قرار دهید. هم چنین از خودتان نیز خواهشمند است تاپیکی با موضوعاتی که فرمودید ایجاد کرده و با مسئول ارشد انجمن ها جهت بارگذاری هماهنگ شوید. تصویر پروفایل کاربران نیز بهتر است توسط هر کاربر در مناسبات مختلف تغییر یابد. راسخون به عنوان شروع کننده، چند باری این کار را انجام داد تا ان شاالله همه کاربران عزیز به فراخور هر مناسبت، خودشان این حرکت موثر را به صورت خودجوش انجام دهند. لذا اگر فرصت شد چند تصویر هم با حجم مورد نظر جهت پروفایل در یک تاپیک قرار داده خواهد شد ان شاالله.

موفق و پیروز و فاطمی باشیم

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب. همراهان گرامی ، شایان ذکر است در این فضا که یک فضای فرهنگی است و همه کسانی که در این فضا فعالیت می کنند نیز مطمئنا رفتاری فرهنگی، اخلاق مدار و درخور شان، شایسته ی ایشان است، روی سخنم در مطلب قبل با مدیران انجمن بود در راستای الگو بودن برای کاربران و در این پست روی سخنم با کاربران است که کاربران عزیز هم شایسته است سنجیده سخن بگویند و کمک بخواهند و از مدیران رهنمود گیرند. پر واضح است اگر که مدیران و قدیمی ترهای راسخون با جدیدترها مهربانانه، زیبا و درخور، رفتار کنند، کاربران نیز فرا گرفته و اعمال خواهند کرد. نیز اگر کاربران هم با قدیمی ترها متین و سنجیده سخن بگویند نتیجه ای شایسته حاصل خواهد شد. بنده هم به سهم خود اعلام می کنم که به هیچ وجه اجازه نخواهم داد بی احترامی به شخص، مسئول، مدیر، کاربر و هر عزیزی که خالصانه فعالیت می نماید صورت بگیرد(با احترام پست های قبلی هم غیر فعال گردید.)

بنابراین دوستان زین پس همه با هم و در کنار هم نه در تقابل هم، متعهد خواهیم شد به عنوان کاربران پرتال فرهنگی اطلاع رسانی راسخون اعم از مسئول، مدیر و کاربر، در هر منصبی که هستیم همیشه و همه جا با رعایت اخلاق، مردم داری، جذب حداکثری، مهربانانه، متعهدانه و دلسوزانه دست در دست هم دهیم و در جهت رشد و اعتلای خود و دوستان خود محکم قدم برداشته و همراهی همیشگی خود را در این محیط و تمامی محیط هایی که با هم نوعان و هم وطنان خود در ارتباطیم اعلام می نماییم. امید که بتوانیم با هم بهترین ها را رقم زده و موفقیت خود و دیگران را نظاره گر باشیم، چرا که می دانیم موفقیت ما در گرو موفقیت هم نوع و دوستمان خواهد بود.

در صورت موافقت همه شما عزیزان، این پست را به تشکر خود مزین کرده و قول دهید که به تعهدمان پایبند خواهیم بود.

با تشکر

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام مثل اینکه قرار نیست تصویرهای  پروفایل کاربران فاطمی بشه

راسخون عزیز لطفا اقدام کنید  و تصاویر را بگذارید تا انتخاب کنیم

سلام و روز بخیر. همراه عزیز و همه کاربران عزیز راسخونی شما می توانید در تاپیک همراه با بانوی بقیع مشارکت کرده و جهت عرض ارادت و طلب حاجت، پست ارسال کنید هم چنین می توانید از تصاویری که ویژه ی تصویر پروفایل ایام فاطمیه در همین تاپیک بارگذاری شده است برای خود استفاده فرمایید.

با تشکر

aligoharsamimi کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 353
|

باسلام خدمت مسئولین وب سایت راسخون

البته فضولی نباشد مثل اینکه هزینه های سایت و مایتعلق بِه بالا رفته از تبلیغات کلیکی استفاده می کنید،

اما قربون یه کارِتون،

مثل بعضی از سایت ها همه و هر صفحه نذاشتین و فقط صفحات مطلب گذاشیتد که باز هم زیاد آدم رو اذیت نمی کنه مخصوصا بعضی موقع ها توی گوشی آدم بعضی سایت ها می ره محصور و اسیر تبلیغات میشه

دستتون درد نکنه،

sajad2007 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 9109
|

این تبلیغات چیه توی صفحه فروشگاه با موبایل اصلا نمیشه کالاها رو دید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

باسلام خدمت مسئولین وب سایت راسخون

البته فضولی نباشد مثل اینکه هزینه های سایت و مایتعلق بِه بالا رفته از تبلیغات کلیکی استفاده می کنید،

اما قربون یه کارِتون،

مثل بعضی از سایت ها همه و هر صفحه نذاشتین و فقط صفحات مطلب گذاشیتد که باز هم زیاد آدم رو اذیت نمی کنه مخصوصا بعضی موقع ها توی گوشی آدم بعضی سایت ها می ره محصور و اسیر تبلیغات میشه

دستتون درد نکنه،

سلام و عرض ادب. این تبلیغات در بعضی از لینک ها و صفحات سایت قرار داده شده و سعی شده در بسیاری از صفحاتی که کاربران عزیز را اذیت نکند قرار داده شود لذا این هم توسط واحد فنی سایت در دست بررسی است و ان شاالله بهتر خواهد شد.

با تشکر از همراهی تان

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

این تبلیغات چیه توی صفحه فروشگاه با موبایل اصلا نمیشه کالاها رو دید

سلام و عرض ادب. همراه گرامی تبلیغات توسط واحد فنی سایت در دست بررسی است و ان شاالله بهتر خواهد شد.

با تشکر از همراهی تان

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

سلام آقای قریشی، صبحتون بخیر؛

قبلاً گفته بودید که: «تصویر پروفایلی که توسط کاربران عزیز تغییر می یابد، مادامی که تایید نشده است همان تصویر قبلی نمایش داده می شود و دیگر به صورت قبل که بدون تصویر بود نمایش داده نمی شود.»، ولی هم برای خودم چنین اتفاقی نیفتاد و هم برای چندین نفر تا الآن دیدم که موقع تعویض تصویر حالت روح پیدا میکنن!!!

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام آقای قریشی، صبحتون بخیر؛

قبلاً گفته بودید که: «تصویر پروفایلی که توسط کاربران عزیز تغییر می یابد، مادامی که تایید نشده است همان تصویر قبلی نمایش داده می شود و دیگر به صورت قبل که بدون تصویر بود نمایش داده نمی شود.»، ولی هم برای خودم چنین اتفاقی نیفتاد و هم برای چندین نفر تا الآن دیدم که موقع تعویض تصویر حالت روح پیدا میکنن!!!

سلام و روز بخیر. همراه گرامی همانگونه که عرض شد تصویر قبلی باقی می ماند تا تایید شود و بدون تصویر نمی شود. شما هم بررسی بفرمایید. هم چنین بعضی از عزیزان که پذوفایل آنها بدون تصویر است تصویر آن تایید نشده است و یا خود تصویری قرار نداده اند.