سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام و عرض ادب
گفتین هر وقت مشکلی پیش اومد همون موقع خبر بدین.
همون موقع نشد! چون کاری برام پیش اومد.
اینمشکل دو دفعه برام پیش اومد.
پست رو که می نویسم و شکلک ها رو برای ارسال انتخاب میکنم می نویسه در حال ارسال پست و مربع های کوچولو دنبال هم میدوند.
بعد از مدتی وایمیسن ولی عبارت در حال ارسال ومنتظر بمانید همچنان نشون داده میشه.
بعد صفحه دیگه تغییری نمی کنه. یعنی وارد تاپیک یا صفحه ای که پست رو اونجا زدم نمیشه.
گاهی دوباره ارسال رو میزنم، پستم دوتایی میشه.
گاهی هم فکر می کنم پستم ارسال شده، برمیگردم صفحه قبل میبینم پستم ارسال نشده بوده.....
مشکل چهار ساله وجود داره. یعنی چهار سالش رومن خبر دارم
ببخشید این مشکل آخرش معلوم شد برای چیه!؟؟؟
واحد فنی متوجه شدن چرا چهار ساله این مشکلوجود داره وحل نمیشه؟؟
اون سری که مشکل پیش اومد در لحظه پیام دادم.......
سلام و عرض ادب....
آخه آجی.....مگه مسئولین میتونن 24 ساعته تو راسخون باشن ؟!!یعنی خونه زندگی ندارن که همیشه آنلاین باشن ؟!!
شما سعی کن بعد ساعت اداری نیای راسخون که به مشکل بخوری......
اصلن اقای قریشی شما بیاینو این واحد فنی رو تنبیه کنین چن ماهی 24 ساعته تو راسخون بمونن.....تا حال کاربرا رو بفهمن!
سلام و عرض ادب....
آخه آجی.....مگه مسئولین میتونن 24 ساعته تو راسخون باشن ؟!!یعنی خونه زندگی ندارن که همیشه آنلاین باشن ؟!!
اصلن اقای قریشی شما بیاینو این واحد فنی رو تنبیه کنین چن ماهی 24 ساعته تو راسخون بمونن.....تا حال کاربرا رو بفهمن!
علیک سلام.
آجی شما اصلا بگو دو ساعت آنلاین.
من از کجا بفهمم کی وکدوممسئول آنلاینه.
یه ساعته به یکی از عزیزان مسئول پیام دادم صندوق پیام. یه پیام خالی نفرستادن ببینم خوندن، نخوندن،
اصلا هستند، نیستند!!!!!!
تازه یهوقتایی من صندوق پیام به بعضی ها پیام میدم بعد از ده دوازده ساعت میان میگن چی بود؟ کی بود؟ چی شد!!؟
کلا مسئولین با هر نوع تنبیه علیه واخد فنی مخالفند.
سلام و عرض ادب....
علیک سلام.
آجی شما اصلا بگو دو ساعت آنلاین.
من از کجا بفهمم کی وکدوممسئول آنلاینه.
یه ساعته به یکی از عزیزان مسئول پیام دادم صندوق پیام. یه پیام خالی نفرستادن ببینم خوندن، نخوندن،
اصلا هستند، نیستند!!!!!!
تازه یهوقتایی من صندوق پیام به بعضی ها پیام میدم بعد از ده دوازده ساعت میان میگن چی بود؟ کی بود؟ چی شد!!؟
کلا مسئولین با هر نوع تنبیه علیه واخد فنی مخالفند.
مگه میشه مگه داریم.....؟!!وقتی آنلاین هستن 12 ساعت طول میکشه ؟؟!!
آجی به نظر من اگه 2 ساعت آنلاین نگهشون دارن این خودش تنبیه حساب میشه
بزرگواران در نظر داشته باشید که هدف رفع مشکل است و نه ایجاد مشکل.
اگر گاهی سرعت کاهش می یابد یا کاربری در ارسال پست با مشکلی مواجه می شود به عوامل زیادی بستگی دارد. اتفاقا اینکه می گوییم تا جایی که امکان دارد در لحظه اطلاع رسانی شود برای همین است. وگرنه بعضی مواقع مسئله ای به هر دلیلی به وجود می آید و دقایقی بعد هم رفع می شود. این نکته هم شایان ذکر است که اگر مشکلی فنی در کل سایت به وجود آید سریعا بررسی و رفع می شود اما اگر برای لحظه ای باشد که بسیاری از عوامل و دلایل را باید مورد بررسی قرار داد تا مشکل رفع گردد مطمئنا زمان بر است.
به هر روی هر چند هیچ سایت و کانالی بی مشکل نیست لذا به امید بی مشکل شدن فضای مجازی ان شاالله
اگر گاهی سرعت کاهش می یابد یا کاربری در ارسال پست با مشکلی مواجه می شود به عوامل زیادی بستگی دارد. اتفاقا اینکه می گوییم تا جایی که امکان دارد در لحظه اطلاع رسانی شود برای همین است. وگرنه بعضی مواقع مسئله ای به هر دلیلی به وجود می آید و دقایقی بعد هم رفع می شود. این نکته هم شایان ذکر است که اگر مشکلی فنی در کل سایت به وجود آید سریعا بررسی و رفع می شود اما اگر برای لحظه ای باشد که بسیاری از عوامل و دلایل را باید مورد بررسی قرار داد تا مشکل رفع گردد مطمئنا زمان بر است.
به هر روی هر چند هیچ سایت و کانالی بی مشکل نیست لذا به امید بی مشکل شدن فضای مجازی ان شاالله
چی شد؟؟
الان ما مشکل ایجاد کردیم؟؟؟
از یه طرف میگین بیاین خبر بدین، از یه طرف میگین مشکلات بوجود میان و حل میشن.
حالا چکار کنیم؟ خبر بدیم یا ندیم!
البته ما هم تقریبا خیلی وقته قطعی سایت برامون عادی شده. دیگه خبر نمیدیم.
دیدم شما میگین در لحظه اطلاع بدین، چند روز خواستم در لحظه خبر بدم ببینم فرقی میکنه یا نه.... یا واحد فنی میتونن مشکل روپیدا کنن که فکر میکنم با این حساب باید به شیوه بی خیالی خودم برگردم.
مشکل پست های دوتایی هم چهار ساله هست و خیلی هم رو اعصابه ولی واحد فنی احتمالا از عهده حلش برنمیان.
فرا رسیدن ایام سوگواری بانوی دو عالم، فاطمه زهرا را به شما وهمه راسخونی ها تسلیت عرض میکنم
ببخشید من دوباره مزاحم شدم.
در موبایل سه صفحه از راسخون باز کردم.
در یکی داشتم پست جدید میزدم.
برای جستجوی عکس صفحه ای باز کردم و عکس مورد نظرم را پیدا کردم. شاید یک دقیقه هم نشد.
برگشتم در پست قرار بدم، دیدم صفحه پست جدید رفرش شد و تمام مطالبم بهلطف رفرش حذف شد.
بقیه صفحات روهم چککردم، دیدم خودبخود رفرش میشن.
یه وقتایی هم واحد فنی کارایی میکنن آدم نمیتونه بره تو لاک خودش، فعالیتش رو بی سروصدا ادامه بده.......
ای خدا!!!!!!
چی شد؟؟
الان ما مشکل ایجاد کردیم؟؟؟
از یه طرف میگین بیاین خبر بدین، از یه طرف میگین مشکلات بوجود میان و حل میشن.
حالا چکار کنیم؟ خبر بدیم یا ندیم!
البته ما هم تقریبا خیلی وقته قطعی سایت برامون عادی شده. دیگه خبر نمیدیم.
دیدم شما میگین در لحظه اطلاع بدین، چند روز خواستم در لحظه خبر بدم ببینم فرقی میکنه یا نه.... یا واحد فنی میتونن مشکل روپیدا کنن که فکر میکنم با این حساب باید به شیوه بی خیالی خودم برگردم.
مشکل پست های دوتایی هم چهار ساله هست و خیلی هم رو اعصابه ولی واحد فنی احتمالا از عهده حلش برنمیان.
ببخشید......
من الان اجی خواستم پیامی که برام فرستادین و دوباربرام اومده رو عکسشو بفرستم....گفتم شاید واحد فنی آنلاین نباشن که مشکل رو ببینن
...............................
ببخشید......
من الان اجی خواستم پیامی که برام فرستادین و دوباربرام اومده رو عکسشو بفرستم....گفتم شاید واحد فنی آنلاین نباشن که مشکل رو ببینن
سلام. منم چند روز پیش برای یکی از دوستان، پیام فرستادم، بعد فهمیدم 8 بار رفته!!! کلّی خندم گرفت!!!!!
...............................
ببخشید......
سلام. منم چند روز پیش برای یکی از دوستان، پیام فرستادم، بعد فهمیدم 8 بار رفته!!! کلّی خندم گرفت!!!!!
سلام بله من شاهدم واقعا"تواون لحظه رواعصاب بودیدبااین حرکته سایت که گمان کردم عمدا"اینکاروکردین.
سلام وقت بخیر چرا من هرچی عکس برای پروفایلم انتخاب میکنم سیستم هیچکدام راقبول نمیکنه؟
سلام وقت بخیر چرا من هرچی عکس برای پروفایلم انتخاب میکنم سیستم هیچکدام راقبول نمیکنه؟
سلام. ظهر شما بخیر؛
ببخشید من جواب میدم؛ بعد از ارسال عکس، بایستی منتظر بمانید که مسئول مربوطه پروفایل شما (عکس یا امضا یا هر دو) را تأیید کنند. شما تنها عکس موردنظر را ارسال کرده یا امضا را تغییر دهید و سپس منتظر بمانید که پس از تأیید نمایش داده شود.
با تشکر.
سلام بله من شاهدم واقعا"تواون لحظه رواعصاب بودیدبااین حرکته سایت که گمان کردم عمدا"اینکاروکردین.
نه به خدا... نمیدونم چه جوری بود که من هر وقت میومدم با شما صحبت کنم، کلاً نت و سایت با هم میترکید!!!!