راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

آجی سلما....ریلکس...ریلکس....ریلکس تر

آجی به نظر من همه چی قدیمیش خوبهبزار سایت هم همینجوری بمونه......بخدا مزه داره ها....

از من گفتن بود پس فردا اگه سایت جدید شد میگین یاده گذشته ها بخیر.....

سرعت کم چن تا مزیت داره آجی....!- میتونی به مهمونتم برسی....میتونی با بچه ات بازی هم کنی....میتونی بقیه سایت ها رو هم ببینی و....هزاران چیز دیگه

سلام آجی برخوار.

من ریلکسم بیش از گذشته. خیلی وقته ریلکس ترم.

من اصلا نمی گم سایت جدید.....

اتفاقا گفتم و‌میگم بی خیال سایت بشین همینو درستش کنید...

و حرفم اینه وقتی میایم میگیم سرعت خرابه نیان بگن مشکلی نیست و‌کسی گزارش نداده!!!!

آره واقعا سرعت کم باشه گوشی رو‌ میذارم کنار و میرم به کارام میرسم.

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

یک زمانی درتبیان بودم مسئولینش می گفتند به اندازه اینکه یک وضو بگیرید زمان طول می کشه تا پستی ارسال بشه الان یاداون دوران افتادم شایدمصلحتی درکاره.حرف مدیرسلماروهم قبول دارم من خودم ازصبح که دیدم اینطوریه پست نزدم حتی واسه تشکرهم بایستی خیلی صبرمیکردم ودایما"صفحه بالامی رفت اماایکاش همون لحظه اعتراض کنیم الان آقای قریشی دراین لحظه درست می گویندکه سایت مشکلی نداره اماصبح مشکل داشته.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

ببخشید عملا غیر ممکنه در لحظه گزارش بدیم و در لحظه متوجه مشکل باشند.

اول اینکه من تا ده دوازده پستم مشکلی نداشته باشه اعتراض نمی کنم.

دوم به فرض‌ مشکل پیش بیاد تا مسئولین بیان ببینن از زمانش گذشته

سوم اینکه سرعت اینترنت و‌سیستم ما و‌مسئولین فرق داره و برای همین خیلی وقتها متوجه مشکل نمیشن حتی ده نفر بیان بگن!!

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

خب صبح که خراب بود و یا هر ساعتی که خرابه، که نمیشه اعتراض کرد!! وقتی که سایت خرابه و سرعتش پایینه و هیییییییییچ پستی هم ارسال نمیشه، ما چه جوری مشکل رو مطرح کنیم عایا؟؟!!! یا باید کلاً بیخیال بشیم و یا اینکه زمانی که خوب شد بیایم بگیم. اون موقع هم دیگه همه چی خوبه و گفته میشه مشکلی نیست. بله مشکلی نیست، اما توی این لحظه. اما قبلش که افتضاح بوده و کاری از دستمون برنمیامده!!!

farshon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 43957
|

من نمی تونم تاییدکنم حرفهای مدیران محترم فوق الذکروهمه شماباسایت درتماسیداگه پستی ارسال نمیشه ،میشه به طریقه دیگری مسئولین رودرجریان بگذاریدهمینجامیگم متاسفانه من ازموقعیکه آقای قریشی اومدندسرکارروابط عمومی تاکنون باهاشون نحرفیدم تاصداشونوبشنوم اماشماهاکه دایما"باسایت درارتباطین می شدازطریق تماس تلفنی مشکل روپیگیری نمایید حال اگرهمون لحظه درسایت ویاموسسه نبودندبنده تسلیم حرفاتون خواهم شداما شایدبودند وشمانگفتید.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

ببخشید من ساعت غیر اداری با کجا تماس بگیرم بگم سرعت خرابه؟

تازه آقای قریشی هنوز جلسه معارفه آنلاین برگزار نکردند. ما هم صداشون رو‌نشنیدیم.

فقط تا دلتون بخواد صندوق پیامشون مزاحمشون شدم.... مسالمت آمیز 

|
|

سلام. به نظرم سایت راسخون تعطیل بشه سنگین تر هست

سلام.  «مکن کاری که بر پا سنگت آیو!!!» 

با دفاع کردن پولی چیزی به شما می دهند؟

یا خداااا... چه ربطی به دفاع داشت؟؟!! هیچ کدوم از بچه های اینجا اینجور روحیه ای ندارن، خیالتون راحت!  اتفاقاً توی حمله به سر میبرم!!!!! خودمم از صبح اعتراض دارم...

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام و روز بخیر. سرکار خانم سلما و دیگر بزرگوارانی که از صبح تا کنون پیام های قبلی را ارسال فرمودید ضمن تشکر از همه شما ابتدا اینکه قصد ما که خدای ناکرده اذیت کاربران نیست دوم اینکه خودتون هم اشاره کردید که اینترنت کاربران متفاوت است و این به این معنی است که سرعت اینترنت ها متفاوت است و فقط از سمت سایت نیست. هم چنین وقتی ما هم مثل شما بررسی می کنیم و پست ارسال می شود به این معنی است که پیگیریم و وقتی از جانب یک یا دو کاربر این گزارش در لحظه ای ارایه می شود و جالب تر اینکه پست های بعدی ایشان و حتی خود شما ارسال می شود و باز گزارشی از همان شخص یا دیگران مبنی بر کاهش سرعت سایت به دست ما نمی رسد چه معنی دارد!
کما اینکه جناب فرشون اشاره کردن که صبح سرعت پایین بود و بعد خوب شد. هم چنین همین پست هایی را که ارسال می کنید ساعات ارسال آن مشخص است و نشان می دهد که موفق به ارسال شده اید. لطفا خرابی را همان موقع که اتفاق می افته خبر بدید تا در وقت اداری که دوستان واحد فنی حضور دارن بررسی کنن. ضمنا کاربران عزیز راسخون اگر مشکلی باشد حتما اطلاع رسانی می کنند و اینکه ما می خواهیم از دیگران به همین خاطر است که همه عزیزان مشکل را بررسی کرده و اطلاع دهند تا واقعا به نتیجه مطمئن برسیم.

لذا ضمن اینکه شما را به آرامش دعوت می کنم و باطلاع می رسانم که هدف ما هم بی مشکل ارسال شدن پست ها توسط کاربران عزیز است، از صبح حدود ساعت 8 تا کنون بیش از 500 پست توسط کاربران عزیز ارسال شده است. اما باز هم اشاره می کنم که می خواهیم حتی یک مشکل کوچک هم وجود نداشته باشد ان شاالله.

با تشکر

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام مجدد. تا کنون جلسه برای همین کار بوده ایم. لذا کارهایی انجام شد و از اکنون تا فردا صبح عزیزانی که پست بارگذاری می کنند لطفا به زمانی که ارسال هر پست طول می کشد را به دقت بررسی کنید و نتیجه را به مسئول ارشد انجمن ها یا بنده اطلاع دهید.

امید که مشکل های احتمالی حل شود و حتی شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.

با تشکر

موفق و پیروز باشید

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام. به نظرم سایت راسخون تعطیل بشه سنگین تر هست

سلام.  «مکن کاری که بر پا سنگت آیو!!!» 

با دفاع کردن پولی چیزی به شما می دهند؟

سلام و عرض ادب.

آره با دفاع پول میدن.

من‌کلا هر قدمی تو زندگیم برمیدارم نگاه میکنم چی بهم میرسه، اگه سود نداشت انجام نمیدم. فکر کنم اکثر مدیران و‌کاربران راسخون همینطورند.

مگه به شما نمیدن؟؟

حتما تا حالا حمایت نکردین! توصیه میکنم از این به بعد از راسخون‌حمایت کنید والا ضرر می کنید! 

قبلا سه دنگ راسخون رو بخاطر حمایت های قبلیم بهم داده بودن. چند روزه اعتراضام زیاد شده یه دنگشو پس گرفتند. منم دوباره میخوام برم حمایت کنم سهمم رو از راسخون بگیرم.  

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام مجدد. تا کنون جلسه برای همین کار بوده ایم. لذا کارهایی انجام شد و از اکنون تا فردا صبح عزیزانی که پست بارگذاری می کنند لطفا به زمانی که ارسال هر پست طول می کشد را به دقت بررسی کنید و نتیجه را به مسئول ارشد انجمن ها یا بنده اطلاع دهید.

امید که مشکل های احتمالی حل شود و حتی شاهد چنین اتفاقاتی نباشیم.

با تشکر

موفق و پیروز باشید

سلام و عرض ادب‌

و ممنون بابت پیگیری هاتون.

امروز گوش شیطون کر! انجمن مشکلی نداشت.‌میتونم بگم بهترین سرعت در چند سال اخیر مربوط به امروز بوده. 

حتما تغییراتی اعمال کردند‌که سرعت خوب شده.

همه ی صحبتم این بود وقتی میایم میگیم‌ سرعت کمه، واحد فنی نیان بگن مشکلی نبوده و‌نیست!!!

بگن داریم بررسی میکنیم. یا بگن نتونستیم مشکل رو پیدا کنیم.‌یا فهمیدیم مشکل از کجاست داریم حلش می کنیم. یا ....

مشکلی نبود و‌ احساس نشد و نیست و .... جواب قانع کننده ای نیست. 

ساختمان واقعی هم دچار مشکل میشه اینکه دیگه فضای مجازیه و همه چی رو هواست!!!

ممنون بابت تلاش امروز شما و واحد فنی.

salma57 کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب

گفتین هر وقت مشکلی پیش اومد همون موقع خبر بدین.

همون موقع نشد! چون کاری برام پیش اومد.

این‌مشکل دو دفعه برام پیش اومد.

پست رو که می نویسم و شکلک ها رو برای ارسال انتخاب میکنم می نویسه در حال ارسال پست و مربع های کوچولو دنبال هم میدوند.

بعد از مدتی وایمیسن ولی عبارت در حال ارسال و‌منتظر بمانید همچنان نشون داده میشه.

بعد صفحه دیگه تغییری نمی کنه. یعنی وارد تاپیک یا صفحه ای که پست رو اونجا زدم نمیشه.

گاهی دوباره ارسال رو میزنم، پستم دوتایی میشه.

گاهی هم فکر می کنم پستم ارسال شده، برمیگردم صفحه قبل میبینم پستم ارسال نشده بوده.....

مشکل چهار ساله وجود داره. یعنی چهار سالش رو‌من خبر دارم

|
|

با سلام و عرض ادب؛

دقیقاً همین الآن مثل ساعتای 8-9 دیروز شده. اینترنت سالم! ولی صفحات باز نمیشه. پستا هم ارسال نمیشه. مفید و مختصر!!!

هر چند ده دقیقه دیگه، همه چی خوب و آرمانی میشه(با سرعت نور!!!)

ms57bd45 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1141
|

با سلام  به بزرگوار

تقریبا یک سال است که سایت راسخون  برای بنده در ساعات معینی قابل دسترسی است و اغلب اوقات دسترسی به سایت غیر ممکن است و بنده از فعالیت در سایت از جمله شرکت در مسابقات روزانه و سایر مسابقات  و مطالبی که به صورت روزانه است محروم می شوم ، لطفا در صورت امکان علت بررسی  شده و چواب داده شود            با تشکر

سلام و عرض ادب. همراه گرامی مورد شما در دست بررسی است و نتیجه اعلام خواهد شد.

با تشکر

با سلام مجدد

ضمن تشکر از تماس تلفنی و پیگیری جنابعالی، تصویری مبنی بر عدم اتصال به راسخون (در اکثر اوقات )جهت بررسی ارسال می گردد

ضمنا با توجه به توصیه شما امکان دانلود آخرین نسخه مرورگرها نیز از سایت شما میسر نیست و پیغام (سرور راسخون پیدا نشد ) در اینترنت دانلود منیجر و (فایل فایلور) هنگام دانلود مستقیم نمایش داده می شود

با تشکر مجدد از پیگیری های جنابعالی

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام  به بزرگوار

تقریبا یک سال است که سایت راسخون  برای بنده در ساعات معینی قابل دسترسی است و اغلب اوقات دسترسی به سایت غیر ممکن است و بنده از فعالیت در سایت از جمله شرکت در مسابقات روزانه و سایر مسابقات  و مطالبی که به صورت روزانه است محروم می شوم ، لطفا در صورت امکان علت بررسی  شده و چواب داده شود            با تشکر

سلام و عرض ادب. همراه گرامی مورد شما در دست بررسی است و نتیجه اعلام خواهد شد.

با تشکر

با سلام مجدد

ضمن تشکر از تماس تلفنی و پیگیری جنابعالی، تصویری مبنی بر عدم اتصال به راسخون (در اکثر اوقات )جهت بررسی ارسال می گردد

ضمنا با توجه به توصیه شما امکان دانلود آخرین نسخه مرورگرها نیز از سایت شما میسر نیست و پیغام (سرور راسخون پیدا نشد ) در اینترنت دانلود منیجر و (فایل فایلور) هنگام دانلود مستقیم نمایش داده می شود

با تشکر مجدد از پیگیری های جنابعالی

سلام و عرض ادب. همراه گرامی ضمن سپاس از اطلاع رسانی تان شایان ذکر است لطفا شما این موارد را لحاظ فرمایید تا اطمینان حاصل شود ایراد فنی پیش آمده دقیقا از کدام یک از موارد است:

- بدون www وارد سایت راسخون شوید: rasekhoon.net

- اگر از فیلترشکن استفاده می کنید آن را ببندید و وارد شوید.

- این عدد را در نوار آدرس خود وارد کنید: 79.127.125.36

با انجام هر کدام از این موارد ان شاالله مشکلتان حل خواهد شد. لذا اگر موردی بود بفرمایید تا رفع گردد.

با تشکر از شما