راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

با سلام و خسته نباشید

بنده ماه قبل  در تالار قرآنی فعالیت داشته ام ولی جزو کاربران برتر در اردیبهشت  ماه نمی باشم

آیا تالاری که فاقد مدیر است مدیران ارشد نباید زحمات کاربران را در آن تالار ها مورد ارزیابی

قرار دهند؟ اگر مورد ارزیابی قرار می دهند پس چرا اسم بنده در لیست کاربران برتر نمی باشد؟

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

ارسال پست های انبوه کپی پیستی خبری از معیار های انتخاب کاربر برتر نمی باشد.

موفق باشید

catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|

سلام

لطفاً در مورد طرح صالحین توضیح بدهید ؟

روابط عمومی

Rasekhoon_M کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

با سلام

چرا بازیهای آنلاین برای من اجرا نمی شوند؟

با سلام و تشکر

برای اجرای بازی های آنلاین نیاز به فلش پلیر دارید. یا از مرورگرهای جدید دیگری استفاده کنید و یا پلاگین فلش را برای مروگر خود نصب کنید. از طریق لینک ذیل می توانید این کار را انجام دهید:

http://rasekhoon.net/software/show-4197.aspx

ravabet_rasekhoon کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 8847
|

سلام

لطفاً در مورد طرح صالحین توضیح بدهید ؟

روابط عمومی

با سلام و عرض ادب

به تاپیک زیر مراجعه نمائید، توضیحات کافی داده شده است.

طــرح صــــالــحـیــن راســــخــــونــی

با تشکر

zareinurse کاربر نقره ای
|
تعداد پست ها : 746
|

با سلام و خسته نباشید

بنده ماه قبل  در تالار قرآنی فعالیت داشته ام ولی جزو کاربران برتر در اردیبهشت  ماه نمی باشم

آیا تالاری که فاقد مدیر است مدیران ارشد نباید زحمات کاربران را در آن تالار ها مورد ارزیابی

قرار دهند؟ اگر مورد ارزیابی قرار می دهند پس چرا اسم بنده در لیست کاربران برتر نمی باشد؟

کاربر گرامی ضمن سلام و عرض ادب

ارسال پست های انبوه کپی پیستی خبری از معیار های انتخاب کاربر برتر نمی باشد.

موفق باشید

سلام :

دست مسئولین درد نکنه که جلوی کپی پیست های بی هدف را می گیرند.

azim88 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 401
|

با سلام

با سلام و تشکر

برای اجرای بازی های آنلاین نیاز به فلش پلیر دارید. یا از مرورگرهای جدید دیگری استفاده کنید و یا پلاگین فلش را برای مروگر خود نصب کنید. از طریق لینک ذیل می توانید این کار را انجام دهید:

سلام

از پاسخ شما بسیار ممنونم ولی وقتی به قسمت دانلود این بخشی که شما فرمودید می روم پیغام زیر را نشان می دهد . به نظرم لینکش خراب است

404 - File or directory not found.

The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

tahmores کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 11998
|

با سلام و خسته نباشید خدمت مدیر محترم

در تالار گفتگوی ازاد  تاپیکی ایجاد شده بود با نام تقلب 

شما دیروز تاپیک را  به علت بد اموزی قفل کردید

ای کاش مطالب را میخوانید  سپس قفل میکردید 

نه تنها تاپیک بد آموزی نداشت  که به صراحت بیان شده بود که تقلب خیلی بی فایده اس 

کسی در تاپیک روش تقلب یاد نداده بود  عواقب تقلب را مطرح کرده بودند 

لطفا تجدید نظر نمایید

جناب نجاران من معلم هستم نمیزارم کسی تقلب یاد بده  مطمئن باشید

با تشکر

tahmores کاربر طلایی1
|
|

سلام علیکم

مسئولین محترم راسخون آیا به نظر شما این رواج گناه نیست و قبح گناه را در سایت فرهنگی راسخون و جامعه اسلامی از بین نخواهد برد که مطلبی با این عنوان وپاسخهای متفاوت در تالار مطالب عمومی و گفتگوی آزاد گذاشته شده؟!!!!!!!!!!!!!

43 6
دوشنبه 6 خرداد 1392   5:46 PM
توسط:AliFanoodi

از راسخون بعید است.

سلام

راسخون قسمت انجمن ها را برای ارائه بحث و تبادل نظر مفید میان کاربران ایجاد کرده و انتظار داریم کاربران نیز در جهت ارتقای سطح معلومات خود از این ساختار استفاده کنند. ما نیز مافق مطرح کردن چنین مباحثی نیستیم. به مسئول مربوطه نیز در این رابطه تذکر داده شد تا کاربران را به مطرح کردن مباحث سازنده هدایت نمایند. البته کاربران خود موظف به رعایت اینگونه مسائل هستند و نباید این طور انتقاد شود: "از راسخون بعید است...." 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 با سلام خدمت جناب کیانی 

اتفاقا  به نظر من بد نیست شما به این تاپیک سر بزنید

در این تاپیک کسی راه تقلب یاد نداده پست ها را بخوانید  در همه جای آن از عواقب تقلب گفته شده است 

اتفاقا برای من جالب بود چند در صد از انسان های متقلب پیشرفت داشته اند

من  با قفل کردن تاپیک مخالفم    

شاید عنوان تاپیک مشکل داشته باشه  اما میتونه مطالب مفیدی داشته باشه 

کاربر ayeneh  چندین در مورد پست هاشون تذکر داده شده  اگر به خاطر تدکرات بنده کدورتی دارند لزومی ندارد به اسم راسخون انتقاد کنند 

متاسفم هستم از انسان هایی  که هم چیز را با عینک بد بینی میبینند

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

سلام علیکم

مسئولین محترم راسخون آیا به نظر شما این رواج گناه نیست و قبح گناه را در سایت فرهنگی راسخون و جامعه اسلامی از بین نخواهد برد که مطلبی با این عنوان وپاسخهای متفاوت در تالار مطالب عمومی و گفتگوی آزاد گذاشته شده؟!!!!!!!!!!!!!

43 6

از راسخون بعید است.

سلام

راسخون قسمت انجمن ها را برای ارائه بحث و تبادل نظر مفید میان کاربران ایجاد کرده و انتظار داریم کاربران نیز در جهت ارتقای سطح معلومات خود از این ساختار استفاده کنند. ما نیز مافق مطرح کردن چنین مباحثی نیستیم. به مسئول مربوطه نیز در این رابطه تذکر داده شد تا کاربران را به مطرح کردن مباحث سازنده هدایت نمایند. البته کاربران خود موظف به رعایت اینگونه مسائل هستند و نباید این طور انتقاد شود: "از راسخون بعید است...." 

با سلام خدمت جناب کیانی 

در این تاپیک کسی راه تقلب یاد نداده پست ها را بخوانید  در همه جای آن از عواقب تقلب گفته شده است 

کاربر ayeneh  چندین در مورد پست هاشون تذکر داده شده  اگر به خاطر تدکرات بنده کدورتی دارند لزومی ندارد به اسم راسخون انتقاد کنند 

با سلام. کاش شما که معلم هم هستید میدانستید که این جمله  که بهترین تقلب عمرتان چگونه بوده خود بار منفی دارد و زشتی گناه را می برد و نیز گناه را افشا کردن است که گناه مضاعفی است چراکه فقط باید گناه را به خدا گفت نه کس دیگر

ضمنا شما فرمودید که به ayeneh راجع به پست هاشون تذکر داده شد! خیلی دوست دارم بدانم چه تذکری از شما مرا برآن واداشته که خیال کنید بخاطر تذکرات شما من این پست انتقاد را فرستادم .به جای اینکه تاسف بخورید به حال  کسی که با عینک بدبینی می بیند، از نویسنده پست  یاد بگیریم که با عذرخواهی اشتباهش را فهمید

ضمنا مومن آینه مومن است نه بدبین و نه چیز دیگر .  اگر در این سایت فرهنگی کار میکنیم وبرای خداست پس رفتار وگفتارمان باید براساس رضایت خدا باشد

من سابقه ام در راسخون و تبیان و.... یکروزه نیست که فقط شعار بدهم . ان شاء الله سعی کرده ا م از مطالب اسلامی سایتها  یاد بگیرم وبه دیگران هم بیاموزم . من که شما را نمی شناسم .فقط چندبار گفتم که پستهای من ناپدید میشود و هنوز پست قبلی من هم پیدا نشده با عنوان اینکه آیا حاضرید در عبادات همدیگر شریک شوید؟  

شما با جملاتی که گفته اید نمیدانم چرا این مسئله را شخصی پنداشته اید؟ 

اگر مشکل شخصی با کسی ندارید؛ خواهش میکنم از امام جماعت ویا یک روحانی علوم اسلامی مسئله را بپرسیدتا به عنوان معلم به دیگران ازراه اشتباه درس نیاموزید .اگر واقعا تعصب ندارید

tahmores کاربر طلایی1
|
|

کاربر محترم ayeneh   از 6 پستی که در این تاپیک زده شده بود 5 پست به بی فایده بودن  تقلب اشاره کرده بود قبول دارم که عنوان تاپیک خوب نبوده

اما بر خلاف شما معتقدم تا قبح و زشتی نباشه خوبی  جلوه ای نداره

همه دوستان اشاره کردن که تقلب دارن اما در انتها از بدیه تقلب گفتن 

شما اصلا مطالب را خواندید و انتقاد کردید یا فقط عنوان را دیدید

شما سابقه 100 ساله هم که درراسخون و تبیان داشته باشد   باز هم دلیل بر این نمیشود که به خاطر یک عنوان نا بجا چنین اعتراضی کنید 

در ضمن مگر تالار گفتگوی آزاد صندوق انتقادات پیشنهادات ندارد 

شما هدفی جز عمل مغرضانه داشتید که به طور مستقیم  با روابط عمومی مطرح کردید

شما چندین مورد در انتقادات و پیشنهادات با من صحبت کرده اید

اگر به بنده در انتقادات و پیشنهادات میگفتید  عنوان 100 % اصلاح میشد نه آنکه تاپیک قفل شود

شما حتی به خودتان این زحمت را ندادید تا پست ها را بخوانید

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

کاربر محترم ayeneh   از 6 پستی که در این تاپیک زده شده بود 5 پست به بی فایده بودن  تقلب اشاره کرده بود قبول دارم که عنوان تاپیک خوب نبوده

اما بر خلاف شما معتقدم تا قبح و زشتی نباشه خوبی  جلوه ای نداره

همه دوستان اشاره کردن که تقلب دارن اما در انتها از بدیه تقلب گفتن 

شما اصلا مطالب را خواندید و انتقاد کردید یا فقط عنوان را دیدید

شما سابقه 100 ساله هم که درراسخون و تبیان داشته باشد   باز هم دلیل بر این نمیشود که به خاطر یک عنوان نا بجا چنین اعتراضی کنید 

در ضمن مگر تالار گفتگوی آزاد صندوق انتقادات پیشنهادات ندارد 

شما هدفی جز عمل مغرضانه داشتید که به طور مستقیم  با روابط عمومی مطرح کردید

شما چندین مورد در انتقادات و پیشنهادات با من صحبت کرده اید

اگر به بنده در انتقادات و پیشنهادات میگفتید  عنوان 100 % اصلاح میشد نه آنکه تاپیک قفل شود

شما حتی به خودتان این زحمت را ندادید تا پست ها را بخوانید

شما را به خیر و ما را به سلامت . موفق وموید باشید درراه اطاعت خدا . ان شاء الله

tahmores کاربر طلایی1
|
|

چندین بار به شما تدکر دادم پست ها خود را در زیر تالار مربوطه ایجاد نمایید حتی لینک تالار مربوطه را نیز دادم اما شما باز هم به کار خود ادامه دادید

حتی در تاپیک انتقاد پیشنهادات من را محکوم کردید که  چرا پست ها شما را نخوانده حذف میکنم

کاربر محترم   در صفحه اول تالارگفتگوی ازاد هرکس پستی ایجاد نماید  تا مورد تایید قرار نگیرد نمایش داده نمیشود  انوقت شما به راحتی تحمت میزنید  که من پست های شما را پاک کرده ام

این است مومن اینه مومن ؟  

شما دوبار در مورد این موضوع پست زدید و من هر بار شما را به زیر تالار مربوطه ارجاع دادم وقتی خود شما هیچ توجهی ندارید چرا دیگران را مقصر میپندارید ؟ 

کاربر محترم  شمایید که معتقد به اسلام و ملزم به ان هستید مگر اسلام نمیگوید اگر کسی مرتکب اشتباهی شد  به ارامی امر به معروف کنید  و یا نهی از منکر کنید 

آیا شما مراتب امر به معروف و نهی از منکر را خوانده اید ؟  که این چنین نهی از منکر میکنید   ؟؟؟؟

tahmores کاربر طلایی1
|
|

از جناب نجاران و کیانی  عذر خواهی میکنم  اگر  تند رفتم 

جناب نجاران در مورد جشن روز پدر  کاربر mohammad _43  منتظر شما برای اعلام قرعه کشی 14 نفر هستن

در مورد بقیه حاضرین چه امتیازی را مد نظر دارید ؟

باز هم در مورد بحث های امشب عذر خواهی میکنم در صورت صلاحدید  میتوانید پست ها را حذف نمایید

با تشکر

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با سلام

با سلام و تشکر

سلام

از پاسخ شما بسیار ممنونم ولی وقتی به قسمت دانلود این بخشی که شما فرمودید می روم پیغام زیر را نشان می دهد . به نظرم لینکش خراب است

404 - File or directory not found.

The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailablegh

با سلام و تشکر

لینک ها را بررسی نمودم. مشکلی نداشت.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام علیکم

43 6

از راسخون بعید است.

سلام

با سلام خدمت جناب کیانی 

با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات

تمام پست ها را مطالعه نمودم. محتوای پست ها بر حسب عنوان آن می باشد. پس قطعاً اگر عنوان تاپیک تغییر یابد، مطالب نیز سمت و سویی دیگر خواهد داشت. به طور مثال: عواقب تقلب ....این عنوان هم بازدارنده است و هم آموزشی. 

در خصوص این تاپیک، به نظر بنده اختلاف نظر پیش آمده و نباید دست به تخریب یکدیگر بزنید. این اختلاف سلیقه را به مسئولین محتوا محوّل نمائید. البته نظرات شخصی شما را شنیده و بررسی می کنیم. همه ما مخصوصاً مدیران و مسئولین باید روحیه انتقاد پذیری داشته باشیم که خداروشکر شما نیز از این ویژگی برخوردار هستید و البته کسانی که انتقاد می کنند نیز باید نحوه صحیح انجام این کار را بدانند. اگر جایی، در کلام تندی صورت گرفت تا حد امکان یکدیگر را به آرامش دعوت کنیم. از حساسیت و توجه شما به مطالب ارسالی تالار تحت مدیریت خود، متشکریم.