سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
از فروشگاه و کالاهای قرعه کشی چه خبر
سلام. روز خوش.
مسئول فروشگاه با موافقت مسئول مالی در رایزنی هستند برای خرید محصولات جدید ان شاالله سعی می شود تا قبل از نیمه ی ماه و زودتر بارگذاری گردد. سپاس از شما که پیگیر هستید.
با آرزوی بهترین ها
سلام. روز خوش.
مسئول فروشگاه با موافقت مسئول مالی در رایزنی هستند برای خرید محصولات جدید ان شاالله سعی می شود تا قبل از نیمه ی ماه و زودتر بارگذاری گردد. سپاس از شما که پیگیر هستید.
با آرزوی بهترین ها
خداخیرتون بده ان شاءالله
سلام علیکم. شعر و شاعری وبداهه گویی قوانینی دارد و داوری در آن هم همینطور
بداهه گویی زیاد حرف زدن نیست که هر متنی راشعر بدانیم و گزینش کنیم
فقط متاسفم برای داوری که معیار برای انتخابش نداشته و مطلب زیاد گذاشتن را بداهه میخواند و هر متنی را شعر و بداهه قلمداد کرده
با سلام و عرض ادب،
ببخشید دو تا مشکل رو میخواستم مطرح کنم:
یکی اینکه دیده شده که در برخی تالارها از هر تاپیک دو مورد مشابه وجود داره، بدون فاصله و دقیقاً در یک زمان!
و دیگری اینکه گاهی اوقات اتفاق میفته که یه تاپیک ارسال میکنیم و بعد ویرایش رو میزنیم، بعد که میخوایم این پستِ ویرایش شده رو ارسال کنیم، کل محتوای پست نابود میشه و هیچی نشون داده نمیشه. نمیدونم کسی دیگه هم با این مشکل مواجه شده تا حالا یا نه!
اگر لطف کنید به این موارد هم رسیدگی کنید، ممنون میشم.
سپاس
سلام علیکم. شعر و شاعری وبداهه گویی قوانینی دارد و داوری در آن هم همینطور
بداهه گویی زیاد حرف زدن نیست که هر متنی راشعر بدانیم و گزینش کنیم
فقط متاسفم برای داوری که معیار برای انتخابش نداشته و مطلب زیاد گذاشتن را بداهه میخواند و هر متنی را شعر و بداهه قلمداد کرده
سلام و عرض ادب حضور شما همراه گرامی. ضمن سپاس از مشارکت شما در تاپیک بداهه سرایی، شایان ذکر است اشعار بداهه ی ارسالی کاربران داوری نشده و تنها به پاس همراهی همه عزیزان به رسم یادبود امتیازی به ایشان اهدا گردید و از لحاظ مشارکت بیشتر بود که دو نفر امتیاز کمی بیشتری دریافت نمودند نه از لحاظ رعایت اصول بداهه گویی. لذا از منظر رعایت اصول مسلما اشعار بایستی قوی تر می بود به همین دلیل تنها به پاس همراهی شما عزیزان امتیازاتی تعلق گرفت.
با تشکر
با عرض سلام و ادب
لطفا عکس پروفایلم رو تائید کنید؟
موفق باشید
سلام و عرض ادب حضور شما. همراه گرامی لطفا در تاپیک متولدین که در قسمت برترین های انجمن طی امروز یا فردا بارگذاری می شود نام خود را ثبت بفرمایید تا مسئول مربوطه به مرور امتیازات آن را وارد نماید.
با تشکر
با سلام و عرض ادب،
یکی اینکه دیده شده که در برخی تالارها از هر تاپیک دو مورد مشابه وجود داره، بدون فاصله و دقیقاً در یک زمان!
و دیگری اینکه گاهی اوقات اتفاق میفته که یه تاپیک ارسال میکنیم و بعد ویرایش رو میزنیم، بعد که میخوایم این پستِ ویرایش شده رو ارسال کنیم، کل محتوای پست نابود میشه و هیچی نشون داده نمیشه. نمیدونم کسی دیگه هم با این مشکل مواجه شده تا حالا یا نه!
سپاس
عرض سلام و ادب حضور شما و سپاس از اینکه مسایل را مطرح می فرمایید لذا این دو مشکل تا کنون گزارش و مشاهده نشده است لذا ضمن ارسال این دو مورد به مسئول مربوطه جهت بررسی و پیگیری، از کاربران عزیز هم درخواست می گردد اگر چنین مشکلی را مشاهده نمودند در اینجا یا به مسئول ارشد انجمن ها اطلاع دهند تا رفع گردد.
با تشکر و آرزوی بهترین ها
با سلام و عرض ادب،
سپاس
عرض سلام و ادب حضور شما و سپاس از اینکه مسایل را مطرح می فرمایید لذا این دو مشکل تا کنون گزارش و مشاهده نشده است لذا ضمن ارسال این دو مورد به مسئول مربوطه جهت بررسی و پیگیری، از کاربران عزیز هم درخواست می گردد اگر چنین مشکلی را مشاهده نمودند در اینجا یا به مسئول ارشد انجمن ها اطلاع دهند تا رفع گردد.
با تشکر و آرزوی بهترین ها
سلاموعرص ادب.
در مورد دومشکلی که عرض کردید مورد اول برمیگرده به ایراد فنی که گاها پیش میاد.ایراد فنی ارسال دوتایی پست ها که گاها کاربران ارسال کننده ی پست متوجه میشن ولی چون قادر به حذف پست خود نیستند، در نتیجه پست دوم هم باقی میماند.
البته این خطا الان به نظرمخیلی کمتر شده.قبلا من هر روز در اتاق چت وتالارهای دیگه اینمورد رومیدیدم که الانبه هفته ای یک بار کاهش یافته (خودبخود) ایراد و ارور یا خطا یا هرچی اسمش رومیگذارید هم حدودا چهارسال یا بیشتر قدمت داره.زیاد مهم نیست که اگه مهم بود بعد از چهار سال حل میشد. :-) .
بخش دوم مطلب آقای دیمی رودر این پست توضیح میدم.
بعضی تالارهای انجمن به گونه ای تنظیم شده اند که پاسخ به تاپیک در آنها به صورت غیرفعال ارسال میشود.
البته پست های اولیه فعالند، فقط پاسخ به پست غیرفعال ارسال میشه.
گاها برای بعضی تالارها که مسابقه برگزار می کنند، بنا به درخواست مدیران تالارها ، این تالارها به این صورت تنظیم میشوند.
در اینتالارها اگر پستی ویرایش شود، نیز پست به حالت غیرفعال درمی آید.
اگر در تالاری چنینموردی وجود دارد ولی در تالار مسابقه ای برگزار نمی شود، بایدبه مسئول ارشد اطلاع بدین تا تنظیمات تالار را به حالت عادی برگردانند.
سلام
مشکل بوجود آمده در عضویت راسخون:
باتشکر
سلام
22صفحه رفتم برا پاسخ سوال روز انه 9بهمن ،متاسفانه جواب خواص لوبیای سبز پیدا نکردم،چرا جوابشو پیچیده می کنید؟!
موفق باشید
سلام
22صفحه رفتم برا پاسخ سوال روز انه 9بهمن ،متاسفانه جواب خواص لوبیای سبز پیدا نکردم،چرا جوابشو پیچیده می کنید؟!
موفق باشید
سلام. ما هم اینجور تاپیکی پیدا نکردیم. جواب رو از سرچ گوگل پیدا کردیم!!! توی سایت هم که هر چی سرچ کردم، چنین تاپیکی وجود نداشت!