سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام اکرم غفوری با کاربری akram48هستم که متولد9اذر48 بودم ولی امتیاز تولدم را به امتیازاتم اضافه نکردید
سلام و عرض ادب حضور شما همراه بزرگوار. امتیاز اهدایی توسط مسئول مربوطه اضافه گردید.
با تشکر
باسلام وخداقوت
جناب قریشی
لطفا"ص پ چ
باسلام وخداقوت
جناب قریشی
لطفا"ص پ چ
سلام. روز خوش. چشم
سلام و عرض ادب
خسته نباشین.
واقعا ناراحت کننده س آقای قریشی....من چن روز پیش اینجا پست زدم که سرعت راسخون اذیت میکنه و شما در جواب فرمودین:
از طرف سایت مشکلی نیس و مشکل از سرعت اینترنت ایرانه!!!!
یعنی این شد جواب من !!!!!که یعنی صحت نداره !!!!!
بعد من دیدم کم کم بقیه ی دوستان هم دارن اعتراض میکنن که چنین مشکلی وجود داره.....و......خدا رو شکر حاج آقا هم دو روز پیش تو اتاق چت مشاهده کردن چنین وضعیتی رو !!!
متاسفانه بعد از این دیگه ما هیچ دلیل قانع کننده ایی از هیچ کس مشاهده نکردیم........
امروزم که من باز همون مشکل رو دارم خدا روشکر....از بس سرعت پایین هزار دفعه از سایت خارج میشیم در حالیکه هیچ جای دیگه من چنین مشکلی رو ندارم.
باور کنین قبلنا اگه چنین مشکلاتی برای کاربران پیش میومد یا مشکلاتی دیگه.....واقعا بعضی از مسئولین پیگیر مشکل بودن....و تا حل شدن مشکل با کاربران در ارتباط بودن.
و من الله التوفیق....<<<<<
سلام و عرض ادب
خسته نباشین.
واقعا ناراحت کننده س آقای قریشی....من چن روز پیش اینجا پست زدم که سرعت راسخون اذیت میکنه و شما در جواب فرمودین:
از طرف سایت مشکلی نیس و مشکل از سرعت اینترنت ایرانه!!!!
یعنی این شد جواب من !!!!!که یعنی صحت نداره !!!!!
بعد من دیدم کم کم بقیه ی دوستان هم دارن اعتراض میکنن که چنین مشکلی وجود داره.....و......خدا رو شکر حاج آقا هم دو روز پیش تو اتاق چت مشاهده کردن چنین وضعیتی رو !!!
متاسفانه بعد از این دیگه ما هیچ دلیل قانع کننده ایی از هیچ کس مشاهده نکردیم........
امروزم که من باز همون مشکل رو دارم خدا روشکر....از بس سرعت پایین هزار دفعه از سایت خارج میشیم در حالیکه هیچ جای دیگه من چنین مشکلی رو ندارم.
باور کنین قبلنا اگه چنین مشکلاتی برای کاربران پیش میومد یا مشکلاتی دیگه.....واقعا بعضی از مسئولین پیگیر مشکل بودن....و تا حل شدن مشکل با کاربران در ارتباط بودن.
و من الله التوفیق....<<<<<
سلام و عرض ادب. مدیر و همراه گرامی بعد از اینکه شما موضوع را مطرح فرمودید اول با واحد فنی در میان گذاشته شد و بعد از اینکه مشکلی پیدا نشد و توسط مسئولین فنی بررسی شد تا اگر مشکلی هست برطرف گردد، پایین بودن سرعت از جانب سایت و مشکل فنی نبود لذا پاسخ شما همراه عزیز به آن صورت اعلام گردید. اما پس از شما در چند پست قبل تر در همین صفحه قابل مشاهده است که در پاسخ جناب فرشون که سوال شما را باز بعد از مدتی مطرح کردند اشاره شد که "دوستان واحد فنی در مواقعی که سایت خلوت است اگر کاری باشد انجام می دهند تا شما عزیزان با مشکل مواجه نشوید. لذا امروز و بسیاری از مواقع در حال انجام کاری اینچنینی نبودند. احتمال می رود که سرعت ناگهانی افت کرده باشد که با واحد فنی هماهنگ شد اگر موقعی نیاز بود که در سایت فعالیتی انجام دهند که پیرو آن سرعت کاهش می یابد خبر دهند تا حضور همه ی شما بزرگواران و کاربران بزرگوار اطلاع رسانی گردد."
پس نتیجه می گیریم جهت راحتی شما بزرگواران ما هم پیگیر بوده ایم در همان زمان و در زمان پس از سوالاتتان در این رابطه. لذا افت سرعت را باز به دوستان واحد فنی ارجاع می دهم ان شاالله که رفع خواهد شد.
با سپاس
سلام و عرض ادب. همراه گرامی ضمن خوش آمدگویی. نظر به اینکه زمان تولد شما مربوط به ماه آبان است اطلاعات شما به مسئول مربوطه ارجاع گردید پس از بررسی نتیجه را به اطلاع شما خواهند رساند.
با تشکر از همراهی تان
من یک عکس خبری از آقای احمدی نژاد گذاشتم انجمن چرا حذف کردین؟!
من یک عکس خبری از آقای احمدی نژاد گذاشتم انجمن چرا حذف کردین؟!
عرض سلام و ادب حضور شما.
همراه گرامی پست مدنظر شما توسط واحد فنی در دست بررسی است.
سلام. چرا خبرخوان سایت بالا نمیاد؟
سلام. چرا خبرخوان سایت بالا نمیاد؟
سلام و عرض ادب حضور شما همراه گرامی. قسمت خبرخوان سایت در واحد فنی در دست انجام فعالیت است و به زودی مشکلش رفع خواهد شد.
سپاس از همراهی تان
باسلام ووقت بخیر
جناب قریشی
قسمت پروفایل کاربری منوی مسابقات صفحه بازنمیشه.
باسلام ووقت بخیر
جناب قریشی
سلام و وقت بخیر. این قسمت باز میشود.
لطفا مجددا بررسی فرمایید.
با تشکر
باسلام ووقت بخیر
جناب قریشی
با تشکر
واسه منکه اعلام میکنه
بنابه دلایل فنی صفحه بازنمیشه
باسلام ووقت بخیر
جناب قریشی
با تشکر
واسه منکه اعلام میکنه
بنابه دلایل فنی صفحه بازنمیشه