سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام مجدد
اینکارو گذاشتن {ارسال پست}ک اعصاب آدمو خراب میکنه ،فک میکنم از روی عمد وقصد درست کردن سایت اصلن ندارن،اینم حرف شفاف و روشنتر ، خصوصا امروز طرز ارسال پست افتضاحه،تصاویر بطور کامل ظاهر نمیشن بایستی چن بار امتحان کنیم تا ارسال شود،با اجازه کاربران و مسؤولین ،اگه حرفم اشتباهه ببخشید.
با آرزوی توفیق و سلامتی
سلام و عرض ادب
در پاسخ به دو پست قبلی و سختی شما بزرگواران با کمال احترام و ضمن عذرخواهی و درک شما هم چنین دعوت به سعه صدر عرض می کنم که متاسفانه به یکباره و غیرمترقبه مشکلی بسیار بزرگ برای سرور سایت در تهران پیش آمد که دو روز بدون وقفه(بدون استراحت و خواب)، دوستان مشغول رفع مشکل بودند. هم چنین به تبع آن مشکلات دیگری به وجود آمد که در دست اقدام است و ان شاالله تا فردا رفع خواهد شد.
واحد فنی با تمام توان در حال انجام کار است تا شما عزیزان راحت باشید. امروز را تحمل و همراهی فرمایید تا ان شاالله فردا حل شده باشد.
بسیار از همراهی تان سپاسگزارم.
ارادتمند، قریشی
با سلام و احترام؛
سؤال "مسابقه روزانه - 6 دی" تا عصر آن روز بارگذاری نشده بود و بعد از این در سایت قرار گرفته، تکلیف افرادی که شرکت نکردن چیه؟ یعنی هدف گول زدن بوده؟؟!!!!!
زمانی که سؤال دیر در سایت قرار میگیره، میشه فرصت پاسخگویی رو تا روز بعد گذاشت!!!
سلام و عرض ادب. همراه گرامی ضمن سپاس از شما شایان ذکر است به دلیل قطعی به وجود آمده در سایت، این اتفاق افتاد و به صورت اتوماتیک، امکان پاسخ به سوال وجود نداشت لذا اکنون می توانید به سوال روز 6 دی ماه مراجعه و تا ساعت 24 روز چهارشنبه 8 دی ماه پاسخ دهید.
با تشکر
سلام مجدد
من روز 5دی شرکت نکردم ،خیلی منتظر بودم بابت باز شدن سایت،تکلیف من چیه ؟
اشکال از من نیس .تشکر
سلام. ان شاالله فردا سوال روز 5 دی هم تا فردا شب باز خواهد شد تا کسانی که نتوانستند شرکت کنند سوال مربوطه را پاسخ دهند.
با سپاس از همراهی تان
سلام
خواستم مسابقه روزانه ۵ دی شرکت کنم ،هنوز غیر فعال است؟
سلام
خواستم مسابقه روزانه ۵ دی شرکت کنم ،هنوز غیر فعال است؟
سلام و صبح عالی متعالی، از اکنون تا ساعت 24 امروز می توانید پاسخ سوالات روزانه 5 و 6 دی ماه را در قسمت مسابقات سایت، ارسال فرمایید.
با تشکر
سلام و عرض ادب.
خسته نباشین آقای قریشی....
ماشاالله به این سرعت سایت..........!!!!!!!!
سلام و عرض ادب.
سلام و خدا قوت حضور شما و همه عزیزان. شایان ذکر است سرعت اینترنت بسته به ترافیک هر از گاهی با نوسان مواجه می شود و از نظر فنی در سایت مشکلی نیست.
امید که به طور کلی سرعت اینترنت در ایران عزیزمان هر روز بهتر از دیروز شود.
با تشکر از همراهی تان و باآرزوی آخر هفته ای شاد و سالم برای همه شما عزیزان راسخونی
سلام و عرض ادب.
سلام و خدا قوت حضور شما و همه عزیزان. شایان ذکر است سرعت اینترنت بسته به ترافیک هر از گاهی با نوسان مواجه می شود و از نظر فنی در سایت مشکلی نیست.
امید که به طور کلی سرعت اینترنت در ایران عزیزمان هر روز بهتر از دیروز شود.
با تشکر از همراهی تان و باآرزوی آخر هفته ای شاد و سالم برای همه شما عزیزان راسخونی
سلام.
والا چی بگیم آقای قریشی........
سایت های دیگه رو میریم مشکلی نیس سرعت خوبه.....فقط راسخون هستش دیر صفحات باز میشه...دیر ارسال میشه و....
ان شاالله سرعت اینترنت ایران عزیزمون هم بهتر از این بشه
سلام یه مطلب کوچیک برای ارسال پست تصویرچشم دقیقا نماد شیطان پرستیه لطفا حذفش کنید
ممنون
سلام یه مطلب کوچیک برای ارسال پست تصویرچشم دقیقا نماد شیطان پرستیه لطفا حذفش کنید
ممنون
سلام و عرض ادب.
همراه گرامی از نکته سنجی تان بسیار سپاسگزارم. لذا شایان ذکر است این نمادهایی که در ارسال پست می بینید مختلف است و نمی توان گفت بعضی از آنها نماد خاصی هستند یا گروه خاصی را پوشش می دهند.
با آرزوی موفقیت
با سلام و احترام؛
آقای قریشی، یه لطف بکنید نحوه رسم جدول، افزودن ردیف و ستون، رنگی کردن بخشی از خانه های جدول، وسط چین کردن جداول و نحوه لینک دادن به صفحه ای از سایت به صورتی که اون صفحه در تب جدید باز بشه، رو یه جایی آموزش بدین. با این صفحه ارسال پست جدید که ما هر کار کردیم نشد. قبلیه بهتر به صراط مستقیم هدایت میشد!
تشکر فراوان
باسلام واحترام
آقای قریشی
ضمن خداقوت می خواستم جویا بشم بچه های فنی هنوزمشغول کارند؟
چون خیلی سرعت سایت پایینه فکرمیکنم درزیرزمین راسخون ودیتاسنترهنوزمشکلاتی وجوددارد؟
با سلام و احترام؛
آقای قریشی، یه لطف بکنید نحوه رسم جدول، افزودن ردیف و ستون، رنگی کردن بخشی از خانه های جدول، وسط چین کردن جداول و نحوه لینک دادن به صفحه ای از سایت به صورتی که اون صفحه در تب جدید باز بشه، رو یه جایی آموزش بدین. با این صفحه ارسال پست جدید که ما هر کار کردیم نشد. قبلیه بهتر به صراط مستقیم هدایت میشد!
تشکر فراوان
عرض سلام و ادب حضور شما. همراه گرامی مسئول ارشد انجمن ها با همکاری کاربران در حال تدوین چنین فایل آموزشی هستند لذا در این مدت شما می توانید با مسئول انجمن ها در ارتباط بوده و ان شاالله پس از اتمام مراحل هم به صورت یک تاپیک در اعلانات سایت برای دسترسی و بهره برداری بهتر کاربران اطلاع رسانی خواهد شد.
با تشکر از همراهی تان
باسلام واحترام
آقای قریشی
ضمن خداقوت می خواستم جویا بشم بچه های فنی هنوزمشغول کارند؟
چون خیلی سرعت سایت پایینه فکرمیکنم درزیرزمین راسخون ودیتاسنترهنوزمشکلاتی وجوددارد؟
سلام و عرض ادب. همراه بزرگوار دوستان واحد فنی در مواقعی که سایت خلوت است اگر کاری باشد انجام می دهند تا شما عزیزان با مشکل مواجه نشوید. لذا امروز و بسیاری از مواقع در حال انجام کاری اینچنینی نبودند. احتمال می رود که سرعت ناگهانی افت کرده باشد که با واحد فنی هماهنگ شد اگر موقعی نیاز بود که در سایت فعالیتی انجام دهند که پیرو آن سرعت کاهش می یابد خبر دهند تا حضور همه ی شما بزرگواران و کاربران بزرگوار اطلاع رسانی گردد.
تشکر از همراهی تان
سلام اکرم غفوری با کاربری akram48هستم که متولد9اذر48 بودم ولی امتیاز تولدم را به امتیازاتم اضافه نکردید