سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام مجدد
دلیل اصلی قسمت رای دهی بدو ن امتیاز ؟
چرا همینجوری فعال است،میشه واضحتر بگین؟
سلام مجدد
سلام. عرض شد که به دلیل اینکه این قسمت، امتیاز توسط کاربر به مطلب داده می شود و میزان رضایتمندی خود را از مطلب مورد مطالعه خود اعلام می نماید. همانطور که به تشکرهای عزیزان امتیازی تعلق نمی گیرد به رای دهی هم امتیازی تعلق نمی گیرد.
موفق باشید
سلام مجدد
سلام. عرض شد که به دلیل اینکه این قسمت، امتیاز توسط کاربر به مطلب داده می شود و میزان رضایتمندی خود را از مطلب مورد مطالعه خود اعلام می نماید. همانطور که به تشکرهای عزیزان امتیازی تعلق نمی گیرد به رای دهی هم امتیازی تعلق نمی گیرد.
موفق باشید
تشکر.چرا بطور ناگهانی را غ فعال کردین،اگه دوباره راه اندازی کنی اسمون میاد پایین،خودش اصلن برا سرگرمیه گذاشتن وکار بدی نیس،،از اول بایستی در سایت قسمت رای دهی قرار ندادین.....این یک بد آموزی داره ....خیلی دوست دارم فعالش کنی، فقط جمعه هم حاضر نیستی ،حالا خودت بگو چطور حسنات را اضاف کنم.......هرچی پیشنهاد بذارم قبول نمیکنی،چی میشه اگه با مایی؟؟!!!
س.من در این ماه کل حسنات را از دست دادم ،برا ماه آینده نمیتونم خرید کنم ،پس چطور حسنات را بدست بیارم تا در قرعه کشی دیماه شرکت کنم...
س.من در این ماه کل حسنات را از دست دادم ،برا ماه آینده نمیتونم خرید کنم ،پس چطور حسنات را بدست بیارم تا در قرعه کشی دیماه شرکت کنم...
بزرگوار هم چون تمامی کاربران و عزیزانی که با ارسال پست، ایجاد تاپیک، ارایه طرح، مشارکت در نظرسنجی ها و مسابقات انجمن ها و سایت راسخون به دریافت امتیاز و ارتقای رتبه خود می پردازند شما هم از این طرق همراه ما باشید.
با تشکر
با عرض سلام و ادب
میگویم در این ماه ،پست های من را بطور کامل تایید نمی شوند ؟
بزرگوار هم چون تمامی کاربران و عزیزانی که با ارسال پست، ایجاد تاپیک، ارایه طرح، مشارکت در نظرسنجی ها و مسابقات انجمن ها و سایت راسخون به دریافت امتیاز و ارتقای رتبه خود می پردازند شما هم از این طرق همراه ما باشید.
با تشکر
ممنون .با این توضیح ک گفتی باز هم خوشم نمیاد و قانع نمی شوم .موفق
با عرض سلام و ادب
میگویم در این ماه ،پست های من را بطور کامل تایید نمی شوند ؟
سلام و روز خوش. همراه گرامی پست ها در حال تایید شدن هستند و تا روز 22 آذر تایید شده است. ما بقی هم طی این چند روز تایید خواهند شد.
با تشکر
با سلام و عرض ادب؛
نتایج مسابقات "سوگواره عاشورایی" و "دهه وقف" کی اعلام می شود؟ زمان طولانیای گذشته!
دو روز باقیست برا قرعه کشی آذر ماه ،لطفا پست های من را تایید کنید ،چونکه میخوام خرید کنم و حسنم کمه ،یعنی نمیتونم...؟
همکاری لازم بفرمائید.روابط
با سلام و عرض ادب؛
نتایج مسابقات "سوگواره عاشورایی" و "دهه وقف" کی اعلام می شود؟ زمان طولانیای گذشته!
همراه گرامی نتایج مسابقه دهه وقف در هفته جاری و نتایج دومین سوگواره عاشورایی ان شاالله پس از داوری آثار و در صورت تصویب به صورت حضوری مراسم اختتامیه ای برگزار و نتایج اطلاع رسانی خواهد شد.
با تشکر از همراهی تان
سلام
دو روز باقیست برا قرعه کشی آذر ماه ،لطفا پست های من را تایید کنید ،چونکه میخوام خرید کنم و حسنم کمه ،یعنی نمیتونم...؟
همکاری لازم بفرمائید.روابط
سلام همراه گرامی پست های همه عزیزان در دست تایید است. شما به فعالیت خود ادامه دهید ان شاالله از شما هم مثل دیگر عزیزان تایید می گردد.
با تشکر
با سلام و عرض خسته نباشید
مدتی است که امکان دانلود نرم افزارها در سایت راسخون از طریق اینترنت دانلود منیجر نصب شده توسط اینجانب امکانپذیر نیست و هنگام دانلود ساده نیز پیغام fail نشان داده می شود . لطفا در صورت امکان علت این مورد را به بنده اطلاع دهید . ضمنا این مورد فقط هنگام دانلود از سایت راسخون اتفاق می افتد و در سایرسایت ها هر دو مورد(دانلود) امکانپذیر است ، جواب شما باعث امتنان و تشکر خواهد بود
مدتی است که امکان دانلود نرم افزارها در سایت راسخون از طریق اینترنت دانلود منیجر نصب شده توسط اینجانب امکانپذیر نیست و هنگام دانلود ساده نیز پیغام fail نشان داده می شود . لطفا در صورت امکان علت این مورد را به بنده اطلاع دهید . ضمنا این مورد فقط هنگام دانلود از سایت راسخون اتفاق می افتد و در سایرسایت ها هر دو مورد(دانلود) امکانپذیر است ، جواب شما باعث امتنان و تشکر خواهد بود
با عرض سلام و احترام حضور شما
همراه گرامی مورد شما به مسئول نرم افزار سایت ارجاع شد و پاسخ آن پس از بررسی توسط ایشان به اطلاع حضرت عالی خواهد رسید
با تشکر از همراهی تان
با عرض سلام و احترام حضور شما
همراه گرامی مورد شما به مسئول نرم افزار سایت ارجاع شد و پاسخ آن پس از بررسی توسط ایشان به اطلاع حضرت عالی خواهد رسید
با تشکر از همراهی تان