سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
س.پست های انجمن کی تأیید میشن؟
سلام و وقت بخیر. همراه گرامی پست ها توسط مسئول نظارت در حال تایید هست و به مرور این اتفاق می افتد.
با تشکر
سلام.آقای قریشی خوبی انشاالله،پیشنهاد م در حال پیگیری است یا نه؟
چونکه از دیروز منتظرم.روابط عمومی
سلام.آقای قریشی خوبی انشاالله،پیشنهاد م در حال پیگیری است یا نه؟
چونکه از دیروز منتظرم.روابط عمومی
سلام مجدد حضور شما. همراه گرامی همانگونه که مستحضرید به مشارکت در نظرسنجی های پایین سایت 3 امتیاز معال 15 حسنه و ارسال نظر ذیل مطالب در قسمت های مختلف سایت 5 امتیاز معال 25 حسنه اختصاص می یابد. لذا این نظرسنجی ها در همه اوقات فعال است و می توانید شرکت کرده و امتیاز بگیرید. اما پیشنهادتان که می فرمایید فقط جمعه فعال باشد چندان گویا نیست. لطفا پیشنهاد خود را با جزییات و واضح تر بفرمایید.
با تشکر
سلام مجدد، قبلا در راسخون گذاشتید یه امتیازاتی هست بابت کاربرطلایی 1 کاربر طلایی 2 کاربر نقره ایی ،مثلا اگه قسمت تصاویری میرم،یه تصویر انتخاب میکنیم و صفحه بعد باز میشود 5 ستاره در میاد ،اگه باماوس ستاره ها بزنیم امتیاز اضافه میشه،،،،،،،،،،،،در کل برا ی سریع رساندن هم به کاربر طلایی و هم حسنات واسم ثبت میشه.........چرا این برنامه سریع فراموش کردی استاد......
س. امروز مسئول نظارت انجمن حضور ندارن ،مرخصیه؟
س. امروز مسئول نظارت انجمن حضور ندارن ،مرخصیه؟
سلام. همراه گرامی مسئول نظارت حضور دارن و در حال تایید پست ها هستند.
موفق باشید
سلام مجدد، قبلا در راسخون گذاشتید یه امتیازاتی هست بابت کاربرطلایی 1 کاربر طلایی 2 کاربر نقره ایی ،مثلا اگه قسمت تصاویری میرم،یه تصویر انتخاب میکنیم و صفحه بعد باز میشود 5 ستاره در میاد ،اگه باماوس ستاره ها بزنیم امتیاز اضافه میشه،،،،،،،،،،،،در کل برا ی سریع رساندن هم به کاربر طلایی و هم حسنات واسم ثبت میشه.........چرا این برنامه سریع فراموش کردی استاد......
سلام. همراه گرامی توجه داشته باشید در همان قسمت هایی که در پست قبلی عرض شد امتیاز اهدا می شود و در این قسمت که از یک تا 5 ستاره امتیاز به آن موضوع می دهید امتیازی در قبال این کار اهدا نمی گردد. این قسمت تنها امتیاز شما به آن مطلب یا تصویر است.
با آرزوی بهترین ها
سلام.عصرتون بخیر .
اقای قریشی خوبی ان شاءالله،مثل اینکه منظورم بطور کامل رو نگرفتی ،ندونستی چی میخام ...؟
*میگم طبق این برنامه ....دست کیه؟
سلام.عصرتون بخیر .
اقای قریشی خوبی ان شاءالله،مثل اینکه منظورم بطور کامل رو نگرفتی ،ندونستی چی میخام ...؟
*میگم طبق این برنامه ....دست کیه؟
عرض سلام و صبح بخیر. فرا رسیدن هفته وحدت بر شما گرامی باد.
همراه گرامی قرار بر این شد منظور خودتون رو به طور واضح و گویا بفرمایید ولی گذرا اشاره می کنید. لطفا اینجا یا در صندوق پیام مطلب مورد نظر خود را به صورت دقیق و جزیی بیان کنید.
با تشکر
سلام .صبح شما بخیر
الحمد لله اومدی ،خوبی ان شاءالله....چطور میگی ک منظورم دقیق نیست،من دیگه بهتر از این ک خیلی واضحتر بود،نمیگم.....من دوست ندارم درباره این موضوع خیلی بزرگ میشه،،،،در نتیجه این موضوع بطور کامل و تجزیه وتحلیل برات انجام دادم.
(متاسفانه.متعجب.روابط عمومی.موفق باشید)
سلام. چرا پست های من را تایید نمیکنید؟
لطفا همکاری لازم بفرمائید.موفق
سلام
فقط پست های شما نیست فک کنم برا همه اینجوریه
19آذر پست گذاشتم هنوز تایید نشده(از حق نگذریم چندتاشو تایید کردن)
تایید میشن انشاالله
سلام و عرض ادب. مسئول واحد نظارت در حال تایید پست ها هستند لذا به دلیل حجم بالای پست های ارسالی بعضی از روزها این کار با کمی تعلل مواجه است. اما با تمام توان رو به جلو در حال انجام است. با سپاس از صبر و شکیبایی شما بزرگواران
سلام .میخام عکس بذارم اینجا، چرا نمیشه ؟
سلام .میخام عکس بذارم اینجا، چرا نمیشه ؟