راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام

اگر یک مدت برای تشکر از پستها امتیاز قرار می دادید فرهنگ سازی میشد!

بعضی مواقع یک پست حدود50 بازدید داشته ولی حتی یک تشکر هم نخورده!

سلام و عرض ادب. همراه گرامی درج تشکر به منزله مطالعه و بازدید پست های ارسالی است لذا اگر امتیازی برای آن منظور نشده ازین روست که دوستان لطف کرده وبا تشکر مبارکشان  پست هایی که مطالعه می کنند را مزین کنند. 

با تشکر فراوان

سلام

با نظر احسان کاملا موافقم

اگه یک زمانی بشه که برای هر تشکر از تایپیک نه پست امتیاز تعلق میگرفت. هم شاهد بازدید بیشتر میشدیم و هم اینکه این تبدیل به یک عادت در بین کاربران میشد.

با این که میدونم به نظر کاربرا بها میدین بازم مطرح کردم

سلام و عرض ادب.

همراه گرامی در حال حاضر چنین امکانی وجود ندارد لذا به نظر می آید اگر تشکر بدون تخصیص امتیاز باشد به منزله ی تایید کاربران و مشارکت آنها در طرح هاست لذا تنها به خاطر امتیاز تشکر زده نمی شود و این همراهی به حصول نتیجه کیفی نزدیک تر است.

با تشکر

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|

سلام برشما

من سوالی برایم مطرح است که ممنون میشوم پاسخ بفرمایید 

من فکر میکنم که هیچ بار در قرعه کشی فروشگاه شرکت داده نمیشوم

بخاطر اینکه در قسمت خرید وقتی ثبت نام میکنم و امتیازاتم کم میشوم هیچ پیشینه ای برایم نمی ماند که در سبد خرید ثبت دائم یک ماه باشد 

یعنی با اینکه امتیازم کم شده ولی سبد خریدم خالی است

سلام و عرض ادب حضور شما همراه گرامی، شایان ذکر است فاکتورهایی که خرید می کنید در قسمت سمت راست پروفایل خود در گزینه فاکتورها قابل مشاهده است و تمامی جزییات خریدهایتان با ذکر تاریخ در دسترس شماست که صحت ثبت آن را مشخص می کند. هم چنین پیرو این خرید و ثبت آنها، به طور اتوماتیک و توسط سیستم در لیست قرعه کشی قرار می گیرید و به همین دلیل احتمال عدم شرکت در قرعه کشی صفر است.

با تشکر از همراهی تان

سلام علیکم ممنون از راهنمایی شما

الان که قسمت فاکتورها در پروفایل را مشاهده کردم درتاریخ 28 بهمن 93 من آخرین ارسالی فاکتور را داشتم که 15000 حسنه داشت

و ضمنا در سه روز قبل از آن هم یعنی در تاریخ 25 بهمن 93 هم یک ارسالی دیگر داشتم که آنهم 15000 حسنه بوده که متاسفانه من اصلا یادم نمیاد که از راسخون به فاصله سه روز بسته ای دریافت کرده باشم 

چون جنس و محتوای فاکتور مشخص نیست ممنون میشوم اگر بفرمایید چه بوده این فاکتورها و از کجا پیگیری کنم

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام برشما

من سوالی برایم مطرح است که ممنون میشوم پاسخ بفرمایید 

من فکر میکنم که هیچ بار در قرعه کشی فروشگاه شرکت داده نمیشوم

بخاطر اینکه در قسمت خرید وقتی ثبت نام میکنم و امتیازاتم کم میشوم هیچ پیشینه ای برایم نمی ماند که در سبد خرید ثبت دائم یک ماه باشد 

یعنی با اینکه امتیازم کم شده ولی سبد خریدم خالی است

سلام و عرض ادب حضور شما همراه گرامی، شایان ذکر است فاکتورهایی که خرید می کنید در قسمت سمت راست پروفایل خود در گزینه فاکتورها قابل مشاهده است و تمامی جزییات خریدهایتان با ذکر تاریخ در دسترس شماست که صحت ثبت آن را مشخص می کند. هم چنین پیرو این خرید و ثبت آنها، به طور اتوماتیک و توسط سیستم در لیست قرعه کشی قرار می گیرید و به همین دلیل احتمال عدم شرکت در قرعه کشی صفر است.

با تشکر از همراهی تان

سلام علیکم ممنون از راهنمایی شما

الان که قسمت فاکتورها در پروفایل را مشاهده کردم درتاریخ 28 بهمن 93 من آخرین ارسالی فاکتور را داشتم که 15000 حسنه داشت

و ضمنا در سه روز قبل از آن هم یعنی در تاریخ 25 بهمن 93 هم یک ارسالی دیگر داشتم که آنهم 15000 حسنه بوده که متاسفانه من اصلا یادم نمیاد که از راسخون به فاصله سه روز بسته ای دریافت کرده باشم 

چون جنس و محتوای فاکتور مشخص نیست ممنون میشوم اگر بفرمایید چه بوده این فاکتورها و از کجا پیگیری کنم.

همراه گرامی تاریخ هایی که فرمودید مربوط به خریدهای قرعه کشی بوده است لذا مسئول فروشگاه هم اطلاعات بیشتری به شما خواهند داد تا روشن تر شود.

SABOORI کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4222
|

سلام منم میخوام یک پست بذارم با عنوان اولین پستی که تو راسخون گذاشتید؟؟

من رو راهنمایی و حمایت می کنین

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام منم میخوام یک پست بذارم با عنوان اولین پستی که تو راسخون گذاشتید؟؟

من رو راهنمایی و حمایت می کنین

سلام و عرض ادب. سپاس از شما با مسئول مربوطه هماهنگ شد لذا می توانید با مسئول ارشد انجمن ها در صندوق پیام ravabet_rasekhoon ارتباط بگیرید و ایشان شما را راهنمایی خواهند کرد تا به صورت یک تاپیک این کار را انجام دهید و مشارکت دیگر عزیزان را داشته باشیم.

موفق و پیروز باشید

hooryeh کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 857
|

سلام و عرض ادب و احترام

ای کاش اعلام کرده بودید تا چه تاریخی فرصت شرکت در نظرسنجی یار مهربان بود!!!!من هنوز تمام مطالب را نخوانده بودم تا بتوانم نظر بدهم.....

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب و احترام

ای کاش اعلام کرده بودید تا چه تاریخی فرصت شرکت در نظرسنجی یار مهربان بود!!!!من هنوز تمام مطالب را نخوانده بودم تا بتوانم نظر بدهم.....

سلام و عرض ادب. بنده بسیار مشعوف هستم و سپاس از شما که به این صورت و با تامل ما را همراهی می فرمایید. شایان ذکر است تاریخ اعلام نکردیم تا همه دوستان با آرامش و مطالعه کامل مطالب، نظر خود را اعلام کنند لذا ضمن سپاس از عزیزانی که در نظرسنجی شرکت کردند مشاهده شد که دیگر نظری ارسال نشد و بعضی عزیزان درخواست داشتند که خود مسئولین راسخون این کار راانجام دهند. به همین دلیل بود که دیروز بررسی ها شروع شد. اما با توجه به اینکه شما و شاید دیگر کاربران عزیز به این صورت و با این اهتمام پشتیبان ما هستید و با دقت پس از مطالعه می خواهید نظر بدهید لطفا طی امروز و فردا نظر خود را در ذیل تاپیک نظرسنجی به اطلاع برسانید.

لینک یار مهربان

لینک نظرسنجی

سپاسگزارم

mohammad98 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6815
|

باسلام/ظهرتون بخیر و شادی

با توجه به پایان فرصت شرکت در دومین سوگواره عاشورایی راسخون، نتایج رو حداکثر تا چه تاریخی اعلام می فرمایید؟

ممنون از شما و همکارانتون

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

باسلام/ظهرتون بخیر و شادی

با توجه به پایان فرصت شرکت در دومین سوگواره عاشورایی راسخون، نتایج رو حداکثر تا چه تاریخی اعلام می فرمایید؟

ممنون از شما و همکارانتون

با عرض سلام و ادب حضور شما و سپاس از همراهی و همکاری همه عزیزانی که به بهترین وجه دومین سوگواره عاشورایی راسخون را مشایعت و مشارکت کردید. همراه گرامی زمان مشارکت دو روز است به پایان رسیده و دبیرخانه سوگواره اکنون در مرحله دسته بندی آثار است. پس از دسته بندی و بررسی اولیه، آثار به مرحله داوری وارد شده و در اختیار داوران قرار می گیرد. نظربه اینکه حجم مشارکت و آثار ارسالی به سوگواره در هر سه بخش بسیار زیاد بوده است تخمین زده می شود حداقل در حدود یک تا یک ماه و نیم داوری به طول انجامد. هم چنین برآنیم در صورت امکان اختتامیه ای انجام گیرد که بتوان از آثار برگزیده رونمایی کرد و اهدا جوایز را به صورت حضوری داشته باشیم. می توان گفت در صورت تصویب، شاید در ایام فاطمیه برگزار گردد لهذا زمان آن متعاقبا اعلام خواهد شد.

kheibar کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 31
|

سلام لطفا بفرمایید برگزیدگان دومین سوگواره عاشورایی کی اعلام میشه

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام لطفا بفرمایید برگزیدگان دومین سوگواره عاشورایی کی اعلام میشه

عرض سلام و ادب حضور شما.

همراه گرامی لطفا پاسخ خود را در پست بالا مشاهده فرمایید.

با تشکر از همراهی تان

catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|

با عرض سلام و ادب

آقای قریشی وقت بخیر،یه پیشنهادی دارم در مورد رای دهی ،کاری بکنید هفته ایی یه بار(مثلا فقط جمعه ها) فعال ش کنید ؟؟؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

با عرض سلام و ادب

آقای قریشی وقت بخیر،یه پیشنهادی دارم در مورد رای دهی ،کاری بکنید هفته ایی یه بار(مثلا فقط جمعه ها) فعال ش کنید ؟؟؟

عرض سلام و ادب حضور جناب غنتابی عزیز. متاسفانه متوجه منظورتون از رای دهی نشدم؟ رای دهی در کدام بخش؟ لطفا توضیح دهید.

با تشکر

catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|

با عرض سلام و ادب

عرض سلام و ادب حضور جناب غنتابی عزیز. متاسفانه متوجه منظورتون از رای دهی نشدم؟ رای دهی در کدام بخش؟ لطفا توضیح دهید.

با تشکر

سلام مجدد.همون خلاصه وضعیت کاربری ،قسمت رای دهی به محتوای سایت ک بابت اضافه کردن حسنات باشیم.......منظورم این بود.

moonj59 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 466
|

س.پست های انجمن کی تأیید میشن؟