سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
ببخشید تشکر از پستها هم امتیاز داره ؟ لطفا جوابشو برام پیام بدین . من تو این پستها گم میشم
ببخشید تشکر از پستها هم امتیاز داره ؟ لطفا جوابشو برام پیام بدین . من تو این پستها گم میشم
سلام و عرض ادب. خیر به تشکر از پست ها امتیازی تعلق نمی گیرد.
سپاس از همراهی تان
باسلام و عرض ادب؛
ببخشین چرا مسئول وبلاگ ها به سوالات در تایپک انتقادات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها پاسخ نمی دهند؟؟!
ممنون
باسلام و عرض ادب؛
ببخشین چرا مسئول وبلاگ ها به سوالات در تایپک انتقادات و پیشنهادات در مورد وبلاگ ها پاسخ نمی دهند؟؟!
ممنون
عرض سلام حضور شما.
همراه گرامی تشکر ایشان پایین پست ها ثبت شده بود لذا چون کاربر عزیزی در پاسخ، شما را راهنمایی کرده بودند ایشان تکرار نکرده اند. لذا قرار شد اگر نیاز بود خود پاسخ کامل تر ارایه دهند.
سپاس از شما
با عرض و سلام و خسته نباشید
این بنده حقیر پیشنهادی داشتم و اون اینکه لطفا سوالات ، لیست برندگان ، متن جوایز ، پیشنهادات و انتقادات ، مسابقات جدید و ... در تیتر اول گذاشته شود و بقیه که از سالها یا ماههای قبل میباشد ،در یک قسمتی بایگانی شود تا ما بهتر بتوانیم در جریان مطالب جدید باشیم در صورتیکه دقیقا الان بر عکس این موضوع میباشد . با تشکر فراوان
با عرض و سلام و خسته نباشید
این بنده حقیر پیشنهادی داشتم و اون اینکه لطفا سوالات ، لیست برندگان ، متن جوایز ، پیشنهادات و انتقادات ، مسابقات جدید و ... در تیتر اول گذاشته شود و بقیه که از سالها یا ماههای قبل میباشد ،در یک قسمتی بایگانی شود تا ما بهتر بتوانیم در جریان مطالب جدید باشیم در صورتیکه دقیقا الان بر عکس این موضوع میباشد . با تشکر فراوان
سلام و عرض ادب حضور شما. همراه گرامی ضمن سپاس از پیشنهاد خوبتان شایان ذکر است دقیقا منظور شما از تیتر اول و قرار دادن مطالب جدید در تیتر اول این است که در تاپیک های مربوطه از انتها قرار گیرد و در صورت نیاز به پست های قبل تر به صفحات قبل برگردیم؟ درست می فرمایید لذا واحد فنی باید این کار را انجام دهد که ارجاع شد اگر قابل اجرا باشد لحاظ خواهد شد. چون بسیار زمان بر و مشکل است.
بهر روی باز هم سپاس از پیشنهاد خوبتون
با عرض سلام و خسته نباشید :
لیست برندگان مسابقه روزانه را در کدام قسمت بایستی مشاهده نماییم .
با عرض سلام و خسته نباشید :
لیست برندگان مسابقه روزانه را در کدام قسمت بایستی مشاهده نماییم .
عرض سلام و ادب حضور شما. همراه گرامی جهت مشاهده برندگان مسابقات روزانه به این لینک مراجعه فرمایید لذا شایان ذکر است از اول ماه محرم تا پایان ماه صفر سوالات روزانه در قالب سوگواره مطالعه عاشورایی در حال برگزاری است که نتایج آن بعد از اتمام سوگواره اعلان خواهد شد.
شما می توانید تمامی شصت روز سوال سوگواره را همراه ما باشید و ان شاالله از جوایز ارزنده ی آن بهره مند گردید.
با تشکر
قرعه کشی ماهانه خیلی طرح خوبی بود چرا دیگه برگزار نمیشه؟
سلام
با اجازه بزرگترا
فک کنم پانزدهم هر ماه محصولات قرعه کشی معرفی میشن
دو روز هم شکیبایی بفرمایید(م) مشخص خواهد شد
باتشکر
سلام
با اجازه بزرگترا
فک کنم پانزدهم هر ماه محصولات قرعه کشی معرفی میشن
دو روز هم شکیبایی بفرمایید(م) مشخص خواهد شد
باتشکر
سلام و وقت بخیر
همراه گرامی ضمن سپاس از همراهی تان شایان ذکر است مترصد بوده ایم اتفاق زودتر رخ دهد لذا به دلایلی کمی طول کشید ان شالله در صددیم طی این هفته محصولات جدیدی بارگذاری گردد.
من تو برندگان فروشگاه جایزه نبردم چرا نیمی از امتیازاتم بر نمی گرده ؟
من تو برندگان فروشگاه جایزه نبردم چرا نیمی از امتیازاتم بر نمی گرده ؟
سلام و عرض ادب حضور شما. همراه گرامی سیستم بعد از قرعه کشی به همه کسانی که برنده نشده اند به صورت خودکار نصف حسنه ها را برمی گرداند. لذا درخواست شما توسط مسئول مسابقات بررسی شد و 9800 حسنه طی دو ماه مرداد و شهریور خرید کرده اید که دقیقا بعد از قرعه کشی نصف این حسنه ها به میزان 4900 توسط سیستم به شما برگشت داده شده است. هم چنین شما در مهرماه هم خریدی انجام نداده اید.
با تشکر از همراهی تان و به امید برنده شدنتان در قرعه کشی این ماه.
موفق و پیروز باشید
سلام
اگر یک مدت برای تشکر از پستها امتیاز قرار می دادید فرهنگ سازی میشد!
بعضی مواقع یک پست حدود50 بازدید داشته ولی حتی یک تشکر هم نخورده!
سلام آقای قریشی
خسته نباشین.
بیزحمت برا صندوق پیام هم امتیاز بزارین !!!!!!!!!!!!!!