سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام و وقت بخیر. ضمن عذرخواهی مجدد از همه عزیزانی که برای ورود به انجمن با مشکل مواجه شده اند شایان ذکر است در صدد رفع آن هستیم. لذا اگر از طریق لینک اصلی انجمن ها در صفحه اصلی سایت وارد نشدید لطفا از طریق این آدرس http://rasekhoon.net/forums/ امتحان کرده و اگر باز با مشکل مواجه شدید ما را در جریان بگذارید.
هم چنان در واحد فنی و برنامه نویسی درصدد رفع مشکل خواهیم بود.
با تشکر از شما و صبر و شکیبایی تان
سلام و عرض ادب.
چون گفتید ما رو در جریان بگذارید مزاحم شدم.
من تا دیروز مشکلم برای ورود به انجمن کمتر بود، یعنی صفحه اصلی انجمن رو که آدرسش رو تغییر میدادم بقیه آدرس ها برام تقریبا بی دردسر باز میشد.
الان به طور خودکار اچ تی تی پی و اچ تی تی پی اس که وارد میکنم، حذف میشه و برای هر لینک جدید یا رفرش صفحه مجددا باید در نوار آدرس وارد کنم تا صفحه برام باز بشه!
البته نمیدونم سرش چیه؟ ولی یه وقتایی هم بعضی آدرسها بدون اچ تی تی پی باز میشه.
با تشکر
سلام. مراحمید
در صدد رفع مشکل هستند دوستان.
باسلام و احترام
امروز 31 تیرماههستش.اما چرا محصولات قسمت قرعه کشی غیرفعال شده.?
با تشکر
باسلام و احترام
امروز 31 تیرماههستش.اما چرا محصولات قسمت قرعه کشی غیرفعال شده.?
با تشکر
سلام و عرض ادب حضور شما.
همراه گرامی امروز چون روز آخر ماه بود خرید محصولات تا پایان وقت اداری فعال بود و چون فردا جمعه بود امروز به پایان رسید.
با سپاس و آرزوی موفقیت...
عرض سلام و ادب حضور همه شما همراهان همیشگی راسخون
ضمن عذرخواهی بابت مشکل پیش آمده باطلاع می رساند از پس از پیگیری ها و بررسی های بسیار تا حدود 90 درصد مشکل فیلترینگ حل شده است و در دست اقدامات آخر است. لذا از عزیزانی که احتمالا با مشکلی مواجه هستند درخواست می شود سریعا به اطلاع روابط عمومی برسانند.
http://rasekhoon.net/forums/thread/730117/page1/
با تشکر
نرم افزار جواب چرا امتیاز نمیده و همش خطا میده؟
نرم افزار جواب چرا امتیاز نمیده و همش خطا میده؟
سلام و وقت بخیر همراه گرامی همانگونه که قبلا هم عرض شد نرم افزار جواب در دست به روز رسانی است و ان شاالله پس از اتمام در کافه بازار و در سایت راسخون اطلاع رسانی خواهد شد.
با ما همراه باشید.
با تشکر
سلام
حالا که مشکل برطرف شد اعلام کنید که منبع مشکل از کجا بوده؟!
سلام
حالا که مشکل برطرف شد اعلام کنید که منبع مشکل از کجا بوده؟!
سلام و وقت بخیر حضور شما. مشکل از جانب کمیته فیلترینگ کشور بود که به اشتباه آدرس انجمن ها فیلتر شده بود. پس از بررسی و پیگیری و ارتباط با این عزیزان، و توجیه این اتفاق، مشکل رفع شد.
لذا باز هم به همه عزیزان کاربر در سایت و صندوق پیام همه آنها اطلاع رسانی شده که اگر احیانا مشکلی بود اطلاع دهند که رفع شود.
با تشکر از همراهی شما
سلام . اینجانب عبدالرضا حسینی مدارک و تصویر کارت ملی را چند بار ارسال کردم . اما نمی دانم چرا به حضورتان نرسیده است. لطفا جواب بدهید؟؟؟؟؟؟؟
سلام . اینجانب عبدالرضا حسینی مدارک و تصویر کارت ملی را چند بار ارسال کردم . اما نمی دانم چرا به حضورتان نرسیده است. لطفا جواب بدهید؟؟؟؟؟؟؟
عرض سلام و ادب حضور شما. همراه گرامی مورد شما را امروز مسئول مسابقات پس از بررسی به اطلاعتان خواهند رساند.
سپاس از همراهی تان
با سلام
با توجه به اینکه سه مرتبه در صندوق پیامتان اعلام کردیم ولی هنوز مدارکی به دست ما نرسیده است لطفا از طریق لینک زیر نحوه درست ارسال مدارک خود را مشاهده نمائید.
سلام سلامتی میاره ها حخخخخ
سلامی سه باره
قبلا هم گفتم باز هم میگم چون میزبانی سایت راسخون رو آسیا تک انجام میده میشه مثلا کسانی که با اینرنت اسیا تک وارد راسخون میشن یعنی اسیا تکی هستند اعتبارشون مصرف نشه البته در حد یه طرح و پیشنهاد هست ها ولی امکان پذیر هست چون اسیا تک الان دو سایت رو ساپورت میکنه که یکیش رایگان سایت عتبات عالیات - تماشای زنده حرم به صورت رایگان هست و یکی هم سایت اپارات که نصف تخفیف هست راسخون هم چنین طرح بذاره در جهت راستای تکریم کاربران میتونه حساب بشه
داداش روابط عمومی جوابی ندادین ها میشه نمیشه مثلا اگه امکان پذیر باشه انجام میشه من جواب پست رو نبینم فکر میکنم یادتون رفته ها پست من رو ببینید
زمان دقیق درست شدن نرم افزار جواب معلومه یا نه؟
زمان دقیق درست شدن نرم افزار جواب معلومه یا نه؟
سلام همراه گرامی
در این مورد نمی توان زمان دقیقی داد چون دوستان برنامه نویسی در حال انجام مراحل به روز رسانی هستند و ان شاالله در اسرع وقت این مهم انجام خواهد شد.
با تشکر از شما
سلام سلامتی میاره ها حخخخخ
سلامی سه باره
قبلا هم گفتم باز هم میگم چون میزبانی سایت راسخون رو آسیا تک انجام میده میشه مثلا کسانی که با اینرنت اسیا تک وارد راسخون میشن یعنی اسیا تکی هستند اعتبارشون مصرف نشه البته در حد یه طرح و پیشنهاد هست ها ولی امکان پذیر هست چون اسیا تک الان دو سایت رو ساپورت میکنه که یکیش رایگان سایت عتبات عالیات - تماشای زنده حرم به صورت رایگان هست و یکی هم سایت اپارات که نصف تخفیف هست راسخون هم چنین طرح بذاره در جهت راستای تکریم کاربران میتونه حساب بشه
داداش روابط عمومی جوابی ندادین ها میشه نمیشه مثلا اگه امکان پذیر باشه انجام میشه من جواب پست رو نبینم فکر میکنم یادتون رفته ها پست من رو ببینید
سلام، سلام و سلام
روز شما بخیر و شادی
همراه همیشگی راسخون ضمن سپاس فراوان از همراهی تان و پیشنهاد حضرت عالی شایان ذکر است پیامتان همان موقع دیده شد لذا در این مورد با مدیریت در حال صحبتیم که اگر برای دو طرف امکان دارد این اتفاق رخ دهد. به محض حصول نتیجه اطلاع رسانی خواهد شد.
با آرزوی بهترین ها برای شما و همه ی راسخونی های همراه..