سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
سلام وخداقوت
لطفا به واحد فنی خبر دهید تا در صورت امکان آدرس ورودی سایت از موتور جستجوگر گوگل را به https://rasekhoon.net تغییر دهند تا تاثیر مشکل وجود آمده کاهش یابد.
و نیز لطفا در فراخوان جشنواره کریمانه لینک قسمت وبلاگ را به https://rasekhoon.net/forum/thread/1174237/page1/ تغییر دهید.
ممنون از توجهتان
عرض سلام و سپاس از شما. همراه و مدیر گرامی قسمت وبلاگ جشنواره از همان ابتدا به همان آدرسی لینک است که شما هم اشاره کرده اید. موتور جستجو هم در زمان جستجو، هم به صورت فارسی و هم انگلیسی دقیقا سایت راسخون را با همین آدرس و بدون مشکل باز می کند. باز اگر مشکلی بود اشاره کنید.
با سپاس
سلام و عرض ادب
در تکمیل توضیحات آقای فرج پور،
در تاپیک جشنواره با چند آدرسی که راسخون باز میشه وارد شدم. ولی لینک بخش وبلاگ فاقد اچ تی تی پی اس هست و وقتی روی اون کلیک میکنم از نام کاربری خارج میشم.
نمیدونم مشکل از کجاست!
لطفا بررسی کنید.
باتشکر
سلام و عرض ادب حضور دوستان وسپاس از اطلاعاتی که در مورد مشکلاتی که پیش اومده بود دادید. لذا تا کنون در حضور دوستان فنی در حال بررسی و رفع اونها بودیم. بعضی از اونها مشکل خاصی نبود و رفع شد. بعضی دیگه هم که حل شده بود. و اگر هم جامونده باشه حل میشه اما اگر مشکل دیگری احساس کردید وجود داره اشاره فرمایید تا حل شود.
با سپاس از همراهی تان. شاد و پیروز باشید
عرض سلام و ادب و احترام حضور همه ی عزیزان راسخونی
با آرزوی بهترین ها برای همه ی شما همراهان همیشگی و بزرگوار، برای همه عزیزانی که این روزها در آزمون ورود به دانشگاه های سراسر کشور در رقابت هستند آرزوی موفقیت داریم...
به ویژه مدیران، کاربران و اعضای خوب راسخون که در این آزمون شرکت می کنند.
و به امید موفقیت همه ی ما در آزمون های الهی، همیشه های هنوز........ ان شا الله
سلام عليكم
چندين باز از عيد سعيد فطر تا كنون با سايت شما تماس گرفتم كه يكي از مشكلات اصلي سايت راسخون فيلتر شدن قسمت انجمن ها مي باشد كه خودم هم در سايت فيلترينگ براي رفع نواقصي اين مشكل اصلي سايت تلاش نمودم ولي متاسفانه در دوتا از آي اس پي همراه اول و هاي وب سايت فيلترينگ است و از شما روابط عمومي عزيز خواستار رفع فيلترينگ هستم.
با تشكر
نرم افزار جواب چرا چند روزه امتیاز نمیده؟
سلام.خسته نباشید.
بعضی اوقات یعنی بیشتر اوقات وقتی میخام سایتتون را باز کنم یه پیام از آنتی ویروس نوترون میاد رو صفحه و دیگه جلوتر نمیره و سایت را اصلا باز نمیکنه.
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام.
ببخشيد چندوقته اصلا نمي تونم وارد انجمن ها بشم.
انگار سايت فيلتر شده.
سلام
خیلی ممنون
مدتیه وقتی وارد انجمن میشم وارد صفحه ای می شم که کاربر قبلی از اونجا خارج شده. قبلاً که وارد می شدم وارد محیط کاربری می شدم.
سلام.
ببخشيد چندوقته اصلا نمي تونم وارد انجمن ها بشم.
انگار سايت فيلتر شده.
سلام
با این آدرس وارد شوید.
کاربرانی که صفحه انجمن براشون باز نمیشد و پیغام خطا میداد اگه مشکل براشون رفع شده پیام بزارند چون روابط عمومی در حال بررسی و رفع مشکل هست.
سلام چند وقتی است بیشتر صفحات راسخون و قسمت انجمن را نمیتوانم باز کنم و مطالعه نمایم نمیدام مشکل چیست در مورد مسابقه هم همینطور قسمت منبع سوال باز نمیشود.
امیدوارم مشکل حل بشود
سلام علیکم
الان هم که تونستم پیغام بگذارم از طریق لینکی که در پیامهای خوانده نشده زحمت کشیدیدگذاشتید وارد شدم
والا باز نمیشه
سلام علیکم
ممنون از پیگیری شما. الحمدلله مشکلی نیست در ورود به انجمن .ظاهرا مشکل حل شده.متشکرم
عرض سلام و ادب و احترام حضور همه عزیزان راسخونی. عذر اگر مشکلی بود و سپاس از همراهی تان و اینکه با شکیبایی خود ما را در انجام امور همراهید. پیگیر بوده و هستیم تا حل کامل ایرادات مقطعی که به وجود می آید. امید که بی نقص و مشکل راسخون را به سرمنزل مقصود رسانیم... ان شا الله
با سلام
خیلی گفتم ولی تا حالا یه جواب قانع کننده نتوستم بگیرم
البته خیلی ممنونم از اینکه حداقل محصولات مینا کاری رو گذاشتین ولی از نوع خوردنیش رو مثلا گز اصفهان هست رو تو فروشگاه بارگذاری نمیکنید مثلا من خودم رو بگم حداقل تو خرید هام یه بسته گز هم میخریدم تا هم زمان که از محصولات استفاده میکنیم کاممون رو هم شیرین کرده باشیم گرچه هر چه از راسخون و اصفهان برسد نیکوست و شیرین و گواراست خخخخ