سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن
باسلام شما که گفتید ویژه بر نامه فعال است اما پست مسابقه سی سوال روزهای قبل که غیرفعال است.
باسلام شما که گفتید ویژه بر نامه فعال است اما پست مسابقه سی سوال روزهای قبل که غیرفعال است.
سلام مجدد. همراه عزیز مسابقات همه روزها غیرفعال است لذا شما به سوالاتی که فعال است پاسخ دهید. به مسئول ارشد انجمن ها هم ارجاع داده شد که در پایان ان شا الله همه سوالات فعال گردد و بتوان پاسخ داد. سپاس از همراهی شما.
موفق و پیروز باشید
با سلام
خیلی وقت است که به مسابقات جواب می دهم ولی از برنده شدن خبری نیست و این مایوس کننده است، تا کی باید منتظر بود خدا می داند ،لطفا حرف بنده را به گوش مسئول مسابقات روزانه برسانید . باتشکر
با سلام
خیلی وقت است که به مسابقات جواب می دهم ولی از برنده شدن خبری نیست و این مایوس کننده است، تا کی باید منتظر بود خدا می داند ،لطفا حرف بنده را به گوش مسئول مسابقات روزانه برسانید . باتشکر
عرض سلام و وقت بخیر.
همراه گرامی این کار توسط سیستم انجام می شود. ان شاالله که در مسابقات بعدی برنده خواهید شد.
با آرزوی موفقیت برای شما به سمع مسئول مسابقات روزانه هم خواهیم رساند.
التماس دعا
باتشکر از مسابقه خوبتون
سلام من هم چند تا سوال داشتم که دیدم دیگر دوستان زحمت کشیدن و پرسید و شما هم جواب مرحمت کردین ممنون
باتشکر از مسابقه خوبتون
سلام و عرض ادب. سپاس از همراهی شما دوست عزیز
سلام من هم چند تا سوال داشتم که دیدم دیگر دوستان زحمت کشیدن و پرسید و شما هم جواب مرحمت کردین ممنون
سلام و عرض ادب. سپاس از همراهیتان...
سلام و عرض ادب و احترام؛ طاعات قبول درگاه حق
جناب مسابقه سی روز سی سوال شماره 1 و 6 دیگه فعال نمیشن؟
سپاسگزار
با عرض سلام و ادب
لطفا صندوق پیام چک شود .
باتشکر فراوان از زحماتتان
باسلام و عرض ادب میخواستم کلیه صوت های سایت در اختیار حقیر برای استفاده خودم میخواستم باید چه کاری انجام بدهم
سلام و عرض ادب و احترام؛ طاعات قبول درگاه حق
جناب مسابقه سی روز سی سوال شماره 1 و 6 دیگه فعال نمیشن؟
سپاسگزار
سلام و وقت بخیر و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما همراه گرامی
جهت مشارکت همه عزیزان کل سوالات ان شا الله در پایان ماه رمضان به مدت چند روز باز می شوند که پاسخگویی با سهولت بیشتری انجام پذیرد.
موفق و پیروز باشید
باسلام و عرض ادب میخواستم کلیه صوت های سایت در اختیار حقیر برای استفاده خودم میخواستم باید چه کاری انجام بدهم
سلام و عرض ادب و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات..
همراه گرامی جهت دسترسی راحت به صوت های سایت می توانید برنامه اندروید ذاکران در زمینه ی مداحی های جشن و عزا، هم چنین برنامه اندروید قاریان در زمینه ی تلاوت های قرآن و به زودی برنامه اندروید واعظان در زمینه ی سخنرانی های بزرگان را استفاده فرمایید.
لذا اگر موضوع یا شخص خاصی مدنظرتان می باشد اعلان فرمایید تا اگر کمکی از ما بر می آید انجام گردد.
موفق و پیروز باشید
با عرض سلام و ادب
لطفا صندوق پیام چک شود .
باتشکر فراوان از زحماتتان
سلام و عرض ادب.
سپاس از شما. پاسخ حضورتان ارسال گردید.
موفق باشید
با سلام و آرزوی قبولی طاعات
می خواستم بدونم چه زمانی حسنه های محصولات که برنده نشده ایم بر می گرده؟
با تشکر