راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام و عرض ادب.

آقای قریشی ما همه میدونیم مشکلات زیاد هست....مشغله ی مسئولین زیاد هست !!!

همه مسئولین هم با مشکلاتی که این دو سه روزه برای سایت پیش اومده مواجه هستن و دارن تلاش میکنن مشکلات رو رفع کنن.

ولی ای کاش لابه لای این همه مشغله یکی از مسئولین تشریف می آوردن ولاقل به کاربرا میگفتن یه کم صبور باشین مام در پی راه حل هستیم مثلن.....

باور کنین جای دوری نمیرفت !!!!!

namebaran کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 4155
|

با عرض سلام و خسته نباشید.

آقای قریشی پیشاپیش عید نیمه شعبان رو خدمتتون تبریک عرض میکنم.

شاهد تغییراتی در قسمت انجمن ها هستیم. یک پیشنهادی داشتم.

بهتر نیست کد امنیتی فقط برای پستهایی که نیاز به تائید مدیر دارند فعال باشه؟

آخه این جوری پست گذاشتن خیلی زمان بر میشه!

و همچنین در خصوص مسابقه ویژه دهه مهدویت سوال 5 کلمه شباهت اشتباهاً شبهات تایپ شده است. اصلاح گردد.

راستی برای عید نیمه شعبان به کاربران هدیه ای نمیدید؟ مثلاً حسنه

با تشکر

haj114 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 3991
|

سلام

انگار مسئولین هنوز به سایت سر نزدند و اعلانات هنوز دست نخورده اند

salma00 کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 52
|

سلام و عرض ادب

طی یک هفته اخیر دومین باری هست که حساب کاربریم مسدود میشه.

میتونید به واحد فنی بگید که کد امنیتی که گذاشتن خوب عمل کرده!

در آن واحد همزمان چند حساب کاربری مسدود میشه و چون در ایام تعطیلات موسسه هست تا اطلاع ثانوی مشکلشون برطرف نمیشه.

از روز پنج شنبه حساب کاربریم مسدود شده.

در پل ارتباطی، صندوق پیام اطلاع دادم ولی الان که ساعت ده روز کاری هست هنوز نام کاربریم غیرفعاله.

نام کاربری چند کاربر دیگه همزمان با من غیرفعال شده و همچنان...... 

تازه هر کاربری که حسابش مسدود میشه برای اطلاع دادن مجبور میشه یه حساب کاربری جدید بسازه یا از حساب کاربری فک و فامیلش بهره بگیره. 

یعنی با این شرایط موندم چی بگم؟!

mohammadtorres کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 21972
|

با عرض سلام و خسته نباشید دوباره

ممنون که کد امنیتی و برداشتین

raskhonreza91 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 139
|

سلام علیکم.

آقای قریشی خسته نباشید،قرار بود نام کاربری فعالشون کنید همزمان با میلاد امام زمان.... چرا؟

روابط عمومی.موفق

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

عرض سلام و ادب و احترام حضور همه شما عزیزان و همراهان خوب راسخون.

ضمن خدا قوت به همه شما خوبان و سپاس از مشارکت بسیار خوبتان در طرح های ویژه ایام خجسته ماه شعبان و با آرزوی بهترین ها.. این روزها هم سر ما بسیار شلوغ بوده و هم سر شما بزرگواران. بنده تهران و قم و جمکران این روزها جلساتی داشتم و دورا دور کم و کیف سایت و انجمن ها را رصد می کردم و با مسئولین در ارتباط بودم که تغییراتی که در سایت و انجمن رخ داده را به بهترین نحو و برای سهولت کار کاربران انجمن باشد نه سختی کار آنها. لذا اینها از جانب روابط عمومی نبوده  واحد فنی برای سهولت انجام کار شما عزیزان این تغییرات را انجام داد و پس از بررسی و شنیدن نظرات شما، این روزها هم جهت بهبود آن همه در تلاشیم... قبلا از صبر و شکیبایی و صد البته همراهی همگی کمال تشکر را داشته و دارم. نیز همه پیام هایتان خوانده شد و با احترام به شما عزیزان این اطمینان را خواهیم داد که هدف ما سهولت فعالیت شماست و ان شا الله این مهم با همراهی همه شما هر روز بهتر از دیروز اتفاق خواهد افتاد...

موفق و پیروز باشید

raskhonreza91 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 139
|

سلام .آقای قریشی

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

عرض سلام و ادب

نقل قول raskhonreza91

سلام .آقای قریشی

ayeneh کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2761
|
سلام علیکم دو سه روز است که وقتی سوال روزانه را باز میکنم جواب میاید که شما در مسابقه قبلا شرکت کرده اید نمیدانم مشکل چیست ولی از طریق گوشی موبایل در سایت حضور دارم
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

عرض سلام و ادب حضور شما همراه گرامی. اگر شما شرکت کرده اید سیستم این پیام را ارسال می کند لذا در صورت عدم شرکت در مسابقه چنین پیغامی ظاهر نمی گردد. لطفا مجددا بررسی فرمایید.

با تشکر

نقل قول ayeneh
سلام علیکم دو سه روز است که وقتی سوال روزانه را باز میکنم جواب میاید که شما در مسابقه قبلا شرکت کرده اید نمیدانم مشکل چیست ولی از طریق گوشی موبایل در سایت حضور دارم

mohamad625 کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 26
|

ببخشید من اطلاعاتم رو ایمیل مییکنم اما تاییده اصلی نمیاد . فقط اتوماتیک میاد. الان یه هفته اس همش دارم ارسال میکنم. ممنون میشم پاسخ بدین

rsrsrs کاربر تازه وارد
|
تعداد پست ها : 1
|

سلام من توی بخش مشاوره هم یه ماه پیش هم دوهفته پیش تو بخش مشاوره یه سوال رو که  به صورت خصوصی باید جواب داده بشه فرستادم ولی هیچ کدوم جواب داده نشده یعنی کدرهگیریاشون رو الان ندارم ولی تو بخش پیام هام هم نیومدن...علت چیه؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

عرض سلام و احترام. همراه گرامی ایمیل شما برای مسئول مسابقات ارسال شده است. لذا شماره کارت بانکی خود را نیز ارسال فرمایید. شایان ذکر است شما و دیگر کاربران زین پس می توانید به همان پیغام اتوماتیک در مورد ارسال موفق اکتفا کنید.

موفق و پیروز باشید.

نقل قول mohamad625

ببخشید من اطلاعاتم رو ایمیل مییکنم اما تاییده اصلی نمیاد . فقط اتوماتیک میاد. الان یه هفته اس همش دارم ارسال میکنم. ممنون میشم پاسخ بدین

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

عرض سلام و ادب. همراه گرامی مسئول قسمت مشاوره مدتی در مسافرت بوده اند. لذا مشخصات شما به ایشان داده شد که پیگیری کنند و به صورت ایمیل مراتب را به شما پاسخ دهند. 

با آرزوی بهترین ها...

نقل قول rsrsrs

سلام من توی بخش مشاوره هم یه ماه پیش هم دوهفته پیش تو بخش مشاوره یه سوال رو که  به صورت خصوصی باید جواب داده بشه فرستادم ولی هیچ کدوم جواب داده نشده یعنی کدرهگیریاشون رو الان ندارم ولی تو بخش پیام هام هم نیومدن...علت چیه؟