راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|

سلام:هنوز جایزه ام بدستم نرسید!چرا ارسال ش نمیکنی ?!

سلام. بزرگوار عرض شد هفته آینده ارسال خواهد شد.

ع سلام.چرا هفته آینده ?!!!باباالان ارسالش کن خواهشا....... 

سلام ..عذر میخوام

.ماشاء الله  کاربر محترم چرا اینقدر عجول هستید ..خب هر چیزی یه قانونی داره  ... شاید توقع دارید مال شما رو امروز و از بقیه رو هفته ی آینده بفرستند ...صبر هم بد نیست 

ن بابا این چ حرفیست کاربر محترم .....چطور فهمیدی عجولم ..؟؟؟ اگه قانون بلدی خوب درک کن خخخخ

از این همه پستی که آرمش  تاپیک رو بهم میریزه فهمیدم عجول هستین ...مسئول مربوطه هر جوابی به جنابعالی میدهند شما باز یه چیز دیگه جواب میدین ....این  طوری که نمیشه ...

اگه تا صبح حرف داری ،موافقم ......خلاصه کارتون مطلقا اشتباهه وسلام خخخ

mohsenezadi کاربر طلایی3
|
تعداد پست ها : 397
|

با سلام و عرض ادب

هشتمین سالروز تولد راسخون و روز پدر را خدمت شما و کلیه کاربران راسخون بخصوص پدران عزیز راسخونی تبریک عرض می نمایم و امیدوارم سال پرباری داشته باشید، در ضمن بابت اعلام نتایج قرعه کشی و ویژه برنامه های سالروز تولد راسخون تشکر می کنم.

amirhossein1392 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 16034
|

تا حبّ علی و آل او یافته ایم
کام دل خویش مو به مو یافته ایم
وز دوستی علی و اولاد علی است
در هر دو جهان گر آبرو یافته ایم

سلام و عرض ادب و احترام. میلاد آغازگر اشاعه عدالت و مردانگی و معرف والاترین الگوی شهامت و دیانت، حضرت علی (ع) و روز پدر را به شما و تمامی پرسنل سایت راسخون تبریک و تهنیت عرض می کنم. همچنین به خاطر اجرای برنامه ها و مسابقات خوب به شما و همکارانتان خداقوت و خسته نباشید می گم.

اجرکم عند الله

یاعلی

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

با سلام و احترام؛

بنده در مسابقه «مصرع دوم»، دو بار شرکت کرده ام که دومی قابل مشاهده است ولی گویا اولین پست بنده حذف شده یا اینکه فعال نشده است. لطفاً بررسی بفرمایید.

با تشکر

باعرض سلام و تبریک

ضمن سپاس از همراهی شما. درخواستتان به مسئول مربوطه ارجاع گردید.

جشن تولد راسخون بر شما مبارک...

سلام. خبری نشد؟؟!!

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

حذف شدن بی سر و صدای پست ها که چیز عجیب و تازه ایی نیست! از قبلا رواج داشته!!

omiddeymi1368 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6610
|

حذف شدن بی سر و صدای پست ها که چیز عجیب و تازه ایی نیست! از قبلا رواج داشته!!

آخه اینکه پست بد یا ناجوری نبوده. دو بیت شعر بوده. یا این احتمال هست که از بس خوب سُراییده بودمش حذف شد تا برنده نشم!!!!! این همه طرح و برنامه شرکت کردیم، سر یه خودکار هم به ما تعلق نگرفت. همین جوره که بچه های مردم فرار میکنن میرن خارج!!!

taha25 کاربر طلایی2
|
تعداد پست ها : 1411
|

با سلام و تشکر از روابط عمومی سایت که لطف کردند و به علت کم کاری و عدم حضور بنده در سایت بار خادمی به کاربران را در تالار امام حسین(ع) و هیت حسینی راسخون ، از دوش بنده برداشتند.از خواهر بزرگوار م nargesza  هم تشکر و قدردانی را دارم که لطف کردند این مسئولیت را بر دوش کشیدند.از خداوند خواستارم کمک کند تا این خواهر بزرگوار زینب گونه در این تالار فعالیت نماید.

من هم هر جا باشم افتخارم این است که سرباز کوچک  کوچک، شیر خواره حسینم و

افتخارم این هست که مدال  نوکری به نام راه حسین در سینه ام نصب شده است و در گوشه ای از این کشور حسینی خادم درگاه حسینم

ان شالله اگر مشغله کاری اجازه دهد همچنان در هیت حسینی راسخون پا بوس قدوم کاربران خواهم بود.

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام عرض میکنم خدمت جناب آقای قریشی.

خسته نباشین.

اول یه تشکر کرده باشم بابت ویژه برنامه های سالگرد راسخون.و همچنین سورپرایز کردن کاربران راسخون.ان شالله همیشه از این سورپرایزها باشه تو سایت.

دستتون درد نکنه.واقعا زحمت کشیدین.

بعد اینکه خوشبختانه برنامه ها تموم شدو ان شاالله وقت شما هم یه کم آزاد!

حالا من به عنوان پیشنهاد اولم بعد از آزاد شدن وقتتون اگه امکانش هست این جلسات آنلاین مدیران و یا حتی گفتگوبا مدیران تو تاپیکهای مختلف رو در برنامه های اولتون قرار بدین.

ممنون .

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام و عرض ادب و احترام.

لطفا امکان انتخاب پیامهای صندوق پیام و حذف انتخابی آنها را فراهم کنید.

در حال حاضر یا باید کل صندوق پیام را با هم خالی کنیم و یا تک تک حذف نماییم.

به واحد فنی بگین یه تیک ناقابل بذارن جلوی پیامها و بعد هم گزینه حذف موارد انتخابی!

باتشکر

parseman_110 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10829
|

سلام و عرض ادب و احترام.

به واحد فنی بگین یه تیک ناقابل بذارن جلوی پیامها و بعد هم گزینه حذف موارد انتخابی!

باتشکر

با سلام و عرض ادب

در صورت امکان علاوه بر ویژگی بالا امکانی را فراهم کنید تا متوجه شویم پیامی که برای شخصی ارسال شده آیا توسط آن شخص خوانده شده و یا خیر .

shayesteh2000 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6168
|

سلام و عرض ادب و احترام.

باتشکر

با سلام و عرض ادب

در صورت امکان علاوه بر ویژگی بالا امکانی را فراهم کنید تا متوجه شویم پیامی که برای شخصی ارسال شده آیا توسط آن شخص خوانده شده و یا خیر .

سلام و خداقوت- یعنی میشه این دومورد بالا که دوستان درخواست کردند رو به زودی در قسمت پیامها ببینیم ؟ :-\ اینها خواسته ی ماهم هست ..متشکرم
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

عرض سلام و ادب و احترام و خدا قوت حضور همه عزیزان راسخون

سپاس گزاری ویژه جهت همراهی بی نظیر همه شما دوستان در جشن بزرگ هشتمین سالروز تولد راسخون..

عذر اگر این چند روز پیام هایتان دیرتر پاسخ داده شد. متاسفانه دسترسی به اینترنت نداشتم. لذا واقعا سپاسگزاری می کنم از لطفی که به راسخون و روابط عمومی داشتید و پیام هایی که ارسال کردید.

هدف ما هم جلب رضایت شما سرمایه های راسخون بوده و هست و خواهد بود ان شا الله.

در همین پیام پاسخ دوستانی که پیام ارسال کرده اند را می گذارم که در دسترس تر بوده و با سهولت دریافت گردد:

پیام هایی را که ارسال کرده اید مثل اضافه شدن تیک حذف صندوق پیام و جلسات با مدیران و کارهایی که بتوان انجام داد در دستور کار است و ان شا الله انجام خواهد شد.

جناب omiddeymi1368 در پاسخ به درخواستتان هم شایان ذکر است پیام هایی که ارسال شده همه فعال شده اند و هیچ پیامی حذف یا غیرفعال نشده است. لذا احتمالا پیام اولی از جانب حضرت عالی ارسال نشده است.

باز هم سپاس از همراهی همه شما عزیزان و بزرگوار...

sibsib5959 کاربر برنزی
|
تعداد پست ها : 44
|

پيامبر صلى ‏الله ‏عليه‏ و ‏آله :

تعافوا يسقط الضّغائن بينكم‏

از يكديگر گذشت كنيد، تا كينه‏ هاى ميان شما از بين برود

sibsib5959 کاربر برنزی
|
|
سلام.جوائز کی ارسال می کنید ؟«برنده ساعت دیواری یک بنام catcat».....؟؟؟
sibsib5959 کاربر برنزی
|
|

باعرض سلام و ادب و احترام

اقای قریشی نمیتونم از سایت راسخون خداحافظ ی کنم ،برام سنگین سنگین چونکه دوستتون دارم.....بنظرم مشکل بزرگی نیست،داری حالمو میگیری.....دیگه اخرین عذر خواهی می‌فرستم.

موفق باشید@