راسخون

سوالات، انتقادات و پيشنهادات با مسئول ارشد انجمن

sayyed13737373 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6674
|
سلام و عرض ادب و احترام سید جان. ضمن عرض تسلیت شهادت. یه خداقوت بهتون میگم که تونستید از این واحد فنی یه کاری انجام شده تحویل بگیرید. خدا قوت. یعنی من وقتی دیدم واحد فنی یه کاری انجام دادند خیلی تعجب کردم و گفتم مگه میشه! مگه داریم! البته احتمال زیاد کار آقای سجادی بوده چرا که در قسمت وبلاگ که بسیار فعال و خوب کار کردند احتمالا رفتند واحد فنیم فعال کردند.
rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 2819
|

سلام و عرض ادب و احترام سید جان. ضمن عرض تسلیت شهادت. یه خداقوت بهتون میگم که تونستید از این واحد فنی یه کاری انجام شده تحویل بگیرید. خدا قوت. یعنی من وقتی دیدم واحد فنی یه کاری انجام دادند خیلی تعجب کردم و گفتم مگه میشه! مگه داریم! البته احتمال زیاد کار آقای سجادی بوده چرا که در قسمت وبلاگ که بسیار فعال و خوب کار کردند احتمالا رفتند واحد فنیم فعال کردند.

سلام بر شما. بزرگوارید لذا همیشه سعی کردم تا جایی که هم شرایط اجازه می دهد هم قابلیت سایت می باشد درخواست های کاربران گرامی به نحو احسن انجام شود. کما اینکه قبل از این قسمت توضیحات پروفایل کاربران جهت مشاهده امتیازات اضافه گردید.

ان شا الله برآنیم در قسمت های مختلف این اتفاق بیفتد. در قسمت وبلاگ نیز پس از جلسات متعدد که داشتیم در حال انجام تغییراتی هستند که آیتم های زیادی جهت سهولت کاربران اضافه گردد.

موفق و پیروز باشید

amirali123 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 15244
|

الان تو قرعه کشی برندگان چطوری میشن ؟ چون دو ماه هست که نشده و علت تمیدید چی میباشد ؟ سامانه جدید قرعه کشی طراحی میکنید ؟؟؟خخخ

سلام و عرض تسلیت. شایان ذکر است قرعه کشی دو ماه اسفند و فروردین با هم انجام می گردد و اعلان برندگان یکی است. به دلیل درخواست کاربران و تعطیلات ایام عید برای ارسال جوایز، هم چنین اضافه شدن محصولات دیگر ویژه سال جدید این کار انجام شد. ان شاالله 25 فروردین قرعه کشی انجام می گیرد.

پایدار باشید

سلام

و عرض ارادت و احترام

یه سوال دیگه تمام .. خخخ

الان عایا تعداد برندگان را دوبرابر میکنید یا نه ؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

الان تو قرعه کشی برندگان چطوری میشن ؟ چون دو ماه هست که نشده و علت تمیدید چی میباشد ؟ سامانه جدید قرعه کشی طراحی میکنید ؟؟؟خخخ

سلام و عرض تسلیت. شایان ذکر است قرعه کشی دو ماه اسفند و فروردین با هم انجام می گردد و اعلان برندگان یکی است. به دلیل درخواست کاربران و تعطیلات ایام عید برای ارسال جوایز، هم چنین اضافه شدن محصولات دیگر ویژه سال جدید این کار انجام شد. ان شاالله 25 فروردین قرعه کشی انجام می گیرد.

پایدار باشید

سلام

و عرض ارادت و احترام

یه سوال دیگه تمام .. خخخ

الان عایا تعداد برندگان را دوبرابر میکنید یا نه ؟

سلام و صبح عالی متعالی

همراه عزیز تعداد محصولات افزایش یافت به تبع  آن تعداد برندگان نیز اضافه گردید لذا همان تعدادی که در هر محصول اعلان شده برنده می شوند.

با آرزوی بهترین ها...

catcat کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6699
|

سلام

بنظرم اگه امروز طرح قرعه کشی تمومش کنید... ،خیلی خوبه ؟ و پس فردا برندگان این طرح را اعلام کنید ؟؟

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام

بنظرم اگه امروز طرح قرعه کشی تمومش کنید... ،خیلی خوبه ؟ و پس فردا برندگان این طرح را اعلام کنید ؟؟

سلام و سپاس از نظر شما همراه گرامی. لذا فردا ان شاالله انجام خواهد شد.

موفق باشید

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

سلام

این زمان قرعه کشی هم معمایی شده برا خودش ها!

مگه نگفتین25 پس چرا یهو 24ام شد؟!

salma57 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 35499
|

سلام

این زمان قرعه کشی هم معمایی شده برا خودش ها!

مگه نگفتین25 پس چرا یهو 24ام شد؟!

سلام و عرض ادب.

تاریخ پستتون رو نگاه کنید.

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام و وقت بخیر و سپاس ویژه از همراهی همه شما عزیزان و خوبان راسخونی.

ان شا الله هفته آینده همزمان با اعیاد زیبای ماه رجب، میلاد حضرت امام محمدتقی و حضرت امام علی علیهما السلام جشن هشتمین سالروز تولد راسخون را کنار هم خواهیم بود...

شایان ذکر است امروز فرصت شرکت در قرعه کشی به پایان رسید و قرعه کشی انجام گردید. لذا با احترام و ضمن تبریک به عزیزان مشارکت کننده در این طرح، به اطلاع می رساند نتایج، هفته آینده همزمان با اعلان دیگر برنامه های هشتمین سالروز تولد راسخون اعلان خواهد شد.

سپاس گزار از زحمات شبانه روزی همه شما همراهان همیشگی راسخون

borkhar کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 19324
|

سلام و عرض ادب.

خسته نباشین اقای قریشی.

یه عرضی داشتم در رابطه با تالارای راسخون و مدیران بزرگوارش.

من قبلن هم عرض کرده بودم ای کاش یه جوری میشد که یه کم تو تالارای انجمن انگیزه ایجاد میشد بین مدیران محترمش انگیزه وجود داشت!

من خودم رو عرض میکنم زمانیکه که مدیریت تالار رو قبول کردم خیلی با انگیزه کارمو شروع کردم و دوست داشتم اینجوری فعالیت داشته باشم.ولی الان نه!!

فکر کنم بیشتر هم به خاطر بی روح شدن انجمن و تالارا باشه.

کاشکی میشد یه رقابتی یه چیزی ......ایجاد میشد بین تالارا که دوستان با رغبت بیشتری بیان!

ای کاش هرچند مدت یه بار یه جلسه ایی بین مدیران حالا انلاین هم نه تو یکی از تاپیکها مثل گفتگوی مدیران ویا....برگزار میشد تا مشکل مدیران و تالارها با حضور مسئولین حل میشد.

ای کاش وقت بیشتری برای مدیران گذاشته میشد تا شاید اینجوری یه کم بر انگیزه ی از دست رفته ی بعضی از مدیران افزوده بشه.

التماس دعا.

fatemeh74 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 6608
|

سلام و عرض ادب...

یه صحبتی داشتم در رابطه با تالار پزشکی و سلامت

به نظرم بهتره عنوان زیر تالار های تالار پزشکی و سلامت عوض بشه،امروز رفتم چند تا پست در رابطه با این موضوع بزنم ولی نمیدونستم تو خود تالار اصلی بزنم یا مطالب علمی پزشکی یا حافظان سلامتی و یا...

وقتی پست های تالار اصلی و تک تک زیر تالارها رو دیدم شاید بعضی از پست ها به تالار مخصوص خودش ربط داشت ولی نیمی از پست ها هم بود که جای مناسب خودش نبود مثلا بخشی از مطالب بیماری ها و درمان ها در تالار اصلی بود و بخشی هم در تالار بیماری ها و درمانها.

بعضی از مطالب طوری هست که میشه تو هر تالاری قرار داد،پست ها چینش مناسبی نداره متاسفانه!

بهتر نیست همونطور که بخش دندان و مطالب مربوط به اون یه تالار جداگانه تحت عنوان دندانپزشکی داره ،سایر بیماری ها و درمانها و اعضا هم تالار جداگانه داشته باشن مثلا پوست و مو و زیبایی یه تالار داشته باشه،چشم و کلیه مطالب مربوط به اون یه تالار،مطالب مربوط به مفاصل و استخوان ها و ... یه تالار و ...

به نظرم اینجوری دسترسی به مطالب آسونتر میشه و پست ها نظم بهتری پیدا میکنن.

فقط یه پیشنهاد بود.

التماس دعا

ria1365 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 7868
|

سلام

خسته نباشید چرا امنیاز پست های روز های اخیر لحاظ نشده است دلیلش چیست ؟

ehsan007060 کاربر طلایی1
|
تعداد پست ها : 10952
|

سلام

خب منظور اینکه روز 25 ام هم جزو مهلت باشه! حاج اقا هم فرمودند تا آخر هفته!!

بنظرم تاریخ قرعه کشی رو مثل زمان واریز یارانه ها دقیق اعلام بشه دیگه جای هیچ شک و شبهه ایی نمیمونه! مثلا این ماه گفتن ساعت24 روز پنجشنبه!!!

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب.

خسته نباشین اقای قریشی.

یه عرضی داشتم در رابطه با تالارای راسخون و مدیران بزرگوارش.

من قبلن هم عرض کرده بودم ای کاش یه جوری میشد که یه کم تو تالارای انجمن انگیزه ایجاد میشد بین مدیران محترمش انگیزه وجود داشت!

من خودم رو عرض میکنم زمانیکه که مدیریت تالار رو قبول کردم خیلی با انگیزه کارمو شروع کردم و دوست داشتم اینجوری فعالیت داشته باشم.ولی الان نه!!

فکر کنم بیشتر هم به خاطر بی روح شدن انجمن و تالارا باشه.

کاشکی میشد یه رقابتی یه چیزی ......ایجاد میشد بین تالارا که دوستان با رغبت بیشتری بیان!

ای کاش هرچند مدت یه بار یه جلسه ایی بین مدیران حالا انلاین هم نه تو یکی از تاپیکها مثل گفتگوی مدیران ویا....برگزار میشد تا مشکل مدیران و تالارها با حضور مسئولین حل میشد.

ای کاش وقت بیشتری برای مدیران گذاشته میشد تا شاید اینجوری یه کم بر انگیزه ی از دست رفته ی بعضی از مدیران افزوده بشه.

التماس دعا.

عرض سلام و ادب.

سپاس از همراهی و دلسوزی  و مطالبی که مطرح کردید. عرض شود که بنده هم از همان ابتدا و همیشه عرض کردم مشکلات را مطرح فرمایید همه تا یکی یکی اصلاح و رفع شود. نیز اینکه موضوعاتی که مطرح شد را به مرور حل و فصل و پیگیری کردیم و بسیاری از آنها به نتیجه رسید. واحد روابط عمومی هم خود سعی در ایجاد انگیزه و رشد همه جانبه سایت بخصوص قسمت انجمن ها که جایگاه اصلی ارتباط با کاربر بوده و هست داشته است. 

لذا جهت ارتباط با مدیران هم همیشه ذکر شده که صندوق پیام و قسمت روابط عمومی در اختیار عزیزان هست هم چنین مسئول انجمن ها هم در این انتقال مشکلات و خواسته های مدیران با بنده در ارتباط هستند. همیشه عرض شده مدیران بزرگوار خواسته ها و طرح های خود را جهت فعال تر کردن تالارهای زیر نظر خود به ما ارائه دهند که انجام وظیفه کنیم هم چنین پس از جلسات بسیار با مسئول انجمن ها از جانب روابط عمومی نیز سعی در رفع کاستی ها داشتیم و ایجاد انگیزه در مشارکت بیشتر مدیر و کابران بزرگوار. درخواست بنده این است که لطفا همه مدیران بزرگوار جهت ایجاد انگیزه در مشارکت بیشتر در انجمن ها طرح ها و پیشنهادات خود را واضح بیان فرمایید که واخد روابط عمومی هم بهتر خدمات ارائه داده و در کنار هم رشد و پیشرفت انجمن و راسخون را میسر کنیم... ان شا الله..

سربلند و راسخ باشید

rasekhoon_m کاربر طلایی1
|
|

سلام و عرض ادب...

یه صحبتی داشتم در رابطه با تالار پزشکی و سلامت

به نظرم بهتره عنوان زیر تالار های تالار پزشکی و سلامت عوض بشه،امروز رفتم چند تا پست در رابطه با این موضوع بزنم ولی نمیدونستم تو خود تالار اصلی بزنم یا مطالب علمی پزشکی یا حافظان سلامتی و یا...

وقتی پست های تالار اصلی و تک تک زیر تالارها رو دیدم شاید بعضی از پست ها به تالار مخصوص خودش ربط داشت ولی نیمی از پست ها هم بود که جای مناسب خودش نبود مثلا بخشی از مطالب بیماری ها و درمان ها در تالار اصلی بود و بخشی هم در تالار بیماری ها و درمانها.

بعضی از مطالب طوری هست که میشه تو هر تالاری قرار داد،پست ها چینش مناسبی نداره متاسفانه!

بهتر نیست همونطور که بخش دندان و مطالب مربوط به اون یه تالار جداگانه تحت عنوان دندانپزشکی داره ،سایر بیماری ها و درمانها و اعضا هم تالار جداگانه داشته باشن مثلا پوست و مو و زیبایی یه تالار داشته باشه،چشم و کلیه مطالب مربوط به اون یه تالار،مطالب مربوط به مفاصل و استخوان ها و ... یه تالار و ...

به نظرم اینجوری دسترسی به مطالب آسونتر میشه و پست ها نظم بهتری پیدا میکنن.

فقط یه پیشنهاد بود.

التماس دعا

سلام و صبح بخیر حضور شما و سپاس از پیشنهادات خوبتان.

این پیشنهادات به مسئول ارشد انجمن ها ارائه می گردد و ان شا الله ایشان بررسی و نتیجه را لحاظ خواهند کرد.

باشد که هر روز شاهد رشد و تعالی راسخون و کاربران خوب و همراهان همیشگی باشیم... ان شا الله

شاد و مستدام باشید